Şimdi Ara

GENERAL MOBİLE DİSCOVERY TELPA UMURSAMAZLIĞI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilindigi üzere 6 ölü pikselli cihazımı telpa ya ölü pikselleri gösterdigim halde değiştiremedim. Her seferinde farklı telden çaldılar ve yazılımla düzeltelim derken ekran kalibrasyonunu bozdular ki yazılımla düzelttim diyen teknisyen cihazın ekranının amoled oldugunu söyledi. Büyük ihtimalle ekran değiştirilip bana yazılımla düzelttik diyerek yutturmaya çalistilar. Benimle aynı sorunu yasayıp sonuç alamayan arkadaşlarımızda var malesef telpa çok ilgisiz telefonu alip böyle bir sıkıntı yaşarsanız olumlu bir sonuç zor alırsınız.

Bir ikinci en çok şikayet edilen cihazın usb kablosu. Bu yüzden birçok kişi mağdur bırakılarak 100 tl servis ücreti ödemek zorunda kaldı. Verilen usb kablosunun giriş yeri sıkıntılıydı ve telefona takıp çıkarırken girişi bozuyordu. Birçok kişinin 15-20 gün içinde belki daha az bir zamanda bu giriş yerleri bozuldu ve 100 tl ücret ödemek zorunda kaldılar.

Telpa servis konusunda gerçekten çok ilgisiz cihazımı tam 6 sefer götürdüm servise 4 ünde göremedik dediler son 2 sinde ben gösterdim ve yine birşey değişmedi artık hakkımı hakem heyetinde arayacagim. Alacak olanlar bir daha düşünsün.

• Telpa garantili cihaz alacağınıza garantisiz cihaz alın.

diye bir çok kere söyledim. Sebebi : Telpa garanti verir ama sizi sinir eder, ruh sağlığınızla oynar, bol bol küfür ettirir günaha da sokar.
    Garantisiz alırsan hiç dert etmezsin, tamirci bir arkadaşa verirsin, olmadı çöpe atarsın. zaten garantisiz olunca ucuz da oluyor.

Mümkünse Başarı-Genpa garantili cihazlar alın. Olmadı garantisiz cihaz alın Telpa alacağınıza.

Phanteks P360A Enermax RevDfx1350w // i5 13500 // GB z790 D // Patriot Viper 6000 // Gigabyte 9070xt Aorus Elite // Crucial P3 Plus 1TB // Samsung Odyssey G5 32// Logitech G213 + Razer Deathadder V2 X HyperSpeed // Creative G6 + Takstar GM200 // S24 Ultra 12/256 Tit Black //
    _______ Odtü Matematik-BÖTE-İktisat-Tıp Fakültesi + Ekonomi YL _______ Life is just life. No more expectation! /b]
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaDMaxiBo

Telpa garantili cihaz alacağınıza garantisiz cihaz alın.

diye bir çok kere söyledim. Sebebi : Telpa garanti verir ama sizi sinir eder, ruh sağlığınızla oynar, bol bol küfür ettirir günaha da sokar.
    Garantisiz alırsan hiç dert etmezsin, tamirci bir arkadaşa verirsin, olmadı çöpe atarsın. zaten garantisiz olunca ucuz da oluyor.

Mümkünse Başarı-Genpa garantili cihazlar alın. Olmadı garantisiz cihaz alın Telpa alacağınıza.

Bileydim böyle olduklarını alırmıydım ki. Bundan sonra tövbe

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.