Şimdi Ara

General mobile discovery sorunları (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
3
Favori
8.658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Telefonunuzda ölü pixsel çıktı ise o bölgeyi belirleyin ve telefonunuzu tamamen kapatın bir bez alın temiz bir bez o bölgeyi hafifca bastırark ovalayın sonra telefonu açın ve ölü pixsel kaybolmuş kolay gelsin.
  • şarj soketi bozulduğunda tepeniz tam atar ama :) çok dikkatli kullanın onlarca kişinin bozuldu. o en kötüsü 1 ölü piksel neyse ama telefonu şarj edemeyince küplere binersiniz. üstüne telpa 50 tl kullanıcı hatası diyip para ister :)
  • Discovery alacak arkadaş sana yazıyorum iyi oku. Bu telefonu almayı düşünüyosun ve forumlarda araştırma yapıyosun ve bu sayfaya denk geldin. (benim geçtiğim yollar) benim yazımı gördün. şimdi anlatacaklarımı dinle öyle karar ver... Bu forumdaki bütün yorumları okuyarak olumsuz yorumlara aldırış etmeyerek general mobile discovery telefonu aldım. alalı 5-10 gün oluyor çok beğendim, hızı, kullanımı herşeyi çok iyi(di). Ve bugün sabah kalktığımda telefonun kapandığını, şarj aletini taktığımda telefonun şarj olmadığını görünce gözlerim açıldı. Banada mı denk geldin şarj soketi arızası dedim kendi kendime. oysaki telefonu kaç kişiye tavsiye ettim. kaç kişi ile senin s3 'ünü katlar telefon diye atışmalara girmiştim. Sırf belki bir iki kişiyi kurtarabilirim diye foruma üye oldum bu yorumu yazmak için. Telpaya göndericez garanti dışı diyecek sinirler bozulacak 50 TL vericez ikinci kez bozulmayacağı garanti değil. Telefon öylece duruyor. Şimdi sen bunları okurken aynı ben gibi düşünebilirsin bana bu arıza denk gelmeyebilir bu arıza olmayan bir sürü kullanıcı var ben daha dikkatli kullanırım falan filen .. ben o şarj cihazını bir bebeğin ağzına biberon sokar gibi özenerek soktum yine bozuldu gerisini sen düşün. Şimdi alacaksan kronik sorun olduğunu unutma şu an pişmanmıyım, pişmanım yorumlara aldırış etmediğim için . kararını sen ver!

• garantiye göndermeyi deneyin diyeceğim ancak garanti kapsamı telpa
  • arkadaşlar orjinal şarj aleti kullananların birçoğunda aynı sorun var zor giriyordu zorluyordu girişi bir süre sonra bozmuş ben eski nokia şarj aletimi kullanıyorum hiçbir sorun yok gayet de hızlı ben 2.seriden almıştım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozera01

arkadaşlar orjinal şarj aleti kullananların birçoğunda aynı sorun var zor giriyordu zorluyordu girişi bir süre sonra bozmuş ben eski nokia şarj aletimi kullanıyorum hiçbir sorun yok gayet de hızlı ben 2.seriden almıştım

Zaten şarj aleti bana garip geldi forumlardaki seninkine benzer yorumlara dayanarak Samsung'un orjinal şarj aletini kullandım. Bozulacaksa bozuluyor işte ne yaparsan yap . 1. seri 2.seri olduğunu telefonun nereden anlıyosunuz bende onu merak ediyorum çözemedim
  • Bende gm discovery almayı düşünüyorum.Fakat bu şarj sorunu ve ölü pikselden korkuyorum gerçekten.Ne yapmalıyım.
  • sa arkadaslar bende de orta dokunmatık tuşu sureklı kendı kendıne ışlem yapıor bı oyun ıynarken fıln daha da artıyor ve resmen oyun fıln oynatmıyor acaba bu neden kaynaklanıyor ıkı kere servıse gonderdıım yapıldı hatalar onarıldı felan fıln dıor ama hala aynı acaba bunun sebebı nedır
  • Beyer şarz makinasinin usb kablosu telefona zor grip çikiyo ve telefonun usb girişinin anasini ağlatiyo herneyse benim daha onceden aldiğim general mobil e tab 4 şarz aletini taktiğimda ise hiç zorlamadan tip diye giriyor ve hiçbir sikinti çikmiyor şarz ile ilgiili hiçbir sikinti olmuyor eğer general mobile discovery almayi duşunen varsa alsin kesinlikle giuzel bir telefon ama kendi orjinal usb kablosuyla zorunda kalmadikça telefonu şarz etmeyin eski veya aldiğiniz bir usb kablosuyla şarz edin usb kablosunu alirken kolay çikip girmesine dikat edin hiçbir sikinti olmadan kullanirsiniz hadi kolay gelsin:D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba 2 yıldır general mobile discover kullanıyorum birini arıyorum 2 yada 3 defa çalıyo (bazen 1 kere çalıp kapınıyor) karsı taraf meşgule atmadan hat meşgul yada çağrı sonlandırıldı diyor beni arayabiliyolar sıkıntı yok ben arayamıyorum ne olabilir acaba ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuyu hortlatmış gibi oluyorum ancak benim discovery de de wifi sorunu var. Kitkat güncellemesi sonrası wifi simgesi yanında ünlem işareti çıkmaya başladı. Restart yapınca düzeliyor ama bir süre sonra yine ünlem işareti geliyor. Uyku da wifi yi kapat kısmını da kontrol ettim. Oradada bir sıkıntı yok. Bir çözüm bilen var mı?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.