Şimdi Ara

General Mobile Discovery Sim kart sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
77.463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Nerdeyse 3 ay dır general mobile discovery kullanıyorum hiçbir sorun yokken bugün Sim kartı görmemeye başladı sim kartı kapatıp açınca düzenliyor az sonra yine gidiyor noldu bu telefona internetten araştırdım sim kart kestirim falan diyorlar ne yapmalıyım ? Arasıra geliyor sonra yoen gidiyor mesala yazıyı yazmadan önce sim kartı tanımıyordu şimdi tanıyor ara sıra gidiyor geliyor bak yine gitti... Ne yapmalıyım yardımcı olun (Telden yazıyorum)

• kartı çıkar hafif nemli bir mendille (hafif yalnız) sil, sonra bir daha tak, yine olmazsa kartın tam oturup oturmadığına ve kart yuvasındaki tellerin durumuna bak. Her şey olağan görünüyorsa servise gönderebilirsin, senin yapacağın başka bir şeyin olduğunu sanmıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hattı görmeme sorunununa benzeyen sorunu da bende yaşadım, mesaj geliyordu yada arayan biri oluyordu telefonun ekranını açınca bir bakıyordum telefon çekmiyor sime bağlanmaya çalışıyor sonrada çarpı işareti veriyor hat yok diyordu. teli yeniden başlatınca her iki hattı da çekmeye başlıyordu, senin dorunun buna benzer bir sorun mu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rasmoon -- 13 Mart 2014; 20:16:25 >
  • Androidliyiz A kullanıcısına yanıt
    benimkisi hat 2 de takılıydı. bir Pazar sabahı şebeke X oldu. kapatıp açtım, şebeke bağlanıyor, 30 saniye sonra X olup kalıyordu. Akşama kadar uğraştım, nafile(((( Size önerileni yaptım. Sim 1 e kestirip taktım. aynı sorun oldu. Başka sim kartlar taktım. aynı sorun oldu. Teknik servis sonrası şu an dosyam tüketici hakem heyetinde...

bu arada yazarken farkettim. sim kartını çıkartıp başka sim kartı dener misiniz?
    SEG 46&amp;amp;#39;&amp;amp;#39; 46125 LED TV
  • problem çözüldü peki nasıl çözüldü bilmiyorum :D yarın baktığımda bi sorun kalmamıştı.
    xperia M sim kart sorunu
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: rasmoon

hattı görmeme sorunununa benzeyen sorunu da bende yaşadım, mesaj geliyordu yada arayan biri oluyordu telefonun ekranını açınca bir bakıyordum telefon çekmiyor sime bağlanmaya çalışıyor sonrada çarpı işareti veriyor hat yok diyordu. teli yeniden başlatınca her iki hattı da çekmeye başlıyordu, senin dorunun buna benzer bir sorun mu.

benim telefonum da aynı bu sorun var aynısı birebir. napmalıyım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihor -- 6 Aralık 2014; 14:02:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • EYER YUVARLAK ÜZERİNDE ÇİZGİ VAR İSE BİR NUMARAYI FİRİP ARAYIN KARŞINIZA BİR YER GELECEKTİR ORADA İSE SIM KART KAPALI AÇMAK İSTERMİSİNİZ DİYE SORUYOR ORDA EVET VE SAYREYİ İŞARETLEYİN İŞTE BU KADAR
     General Mobile Discovery Sim kart sorunu

• Abı orda firip arayın demıssın o ne demek acıl cewap werın lutfen cok acıllll
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.