Şimdi Ara

*** GENERAL MOBILE DISCOVERY - SIK SORULAN SORULAR - TEKNİK REHBER - KULLANICI KULUBÜ *** (2823. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56.566
Cevap
334
Favori
3.370.602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 28212822282328242825
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Le0

    Merhaba arkadaşlar, telefon kapandı daha da açımıyor. Şarja takınca da herhangi bir ışık vs bişey yanmıyor. Var mı bununla ilgili bakmam gereken bir şey acaba ?

    pc ye bağladığınızda bir şekilde telefonu görüyorsa (tabi driverlar filan yüklenmesi gerekiyor) rom yükleyip telefonu çalışır hale getirebilirsiniz sorun yazılımsalsa mutlaka hallolur.

    tabi donanımsal bir sorun varsa küçük bir sorun olsa bile ciddi paralar alırlar yani sıkıntılı birşey..

    ben defalarca telefonu açılmaz hale getirmiş ve tekrar orjinal rom yükleyip ilk günkü haline getirmiştim.. araştırınca zaten kolay bir iş.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: akacme

    Beyler telefonumda JellyBean yukliydu kitkata gecmek istiyorum. Normalde sistem guncellemeden defalarca gectim simdi denedigimde ag problemi veriyor alakasi olmadigi halde. İnternetten yerel paket halinde kitkat indirebilecehim bir yer var mi? Bilgisayarim yok ne haedersem telefondan hallediyorum bu da onemli bi detay bilgisayara baglama sansim yok.

    Aynı sorun bende de var yardımcı olabilecek var mı?
  • telefon fecebooka girince kendi kendine kapanıyor. Çözümü varmıdır acaba
  • quote:

    Orijinalden alıntı: atmaca57

    telefon fecebooka girince kendi kendine kapanıyor. Çözümü varmıdır acaba

    Bende de olmaya basladi simdi

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son facebook güncellemesinden dolayı o şekilde yapıyor olabilir babam da benim emektar gmd var ordan biliyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilk yıllarında alınma discovery 16gb telefonum var 3 sene kullandım sanırım para bulunca samsung a7 aldım ancak 3 ay olmadan arıza verdi onu garantiye yolladım discovery kaldım sorun şu ki 4.5g hattı discovery taktım bana arayanlar ulaşamıyor ben arama yapamıyorum telefonu açıp kapatınca arama falan yapıyorum sorun nedir? internet sıkıntı değil olmasa da olur wifi ile kullanıyorum zaten
  • Merhaba arkadaşlar. 4 senelik Discovery telefonumun ekranını kırmayı yüzlerce düşüşten sonra dün başardım Ekran çalışıyor ama dokunmatiği çalışmıyor.Şimdi ekranı tamir ettirmek istemiyorum ancak içerisinde dosyalarım var bu yüzden OTG kablosu aldım mouse bağladım ama çalışmadı. İnternet'te okuduğum kadarıyla OTG-Y denilen bir olay var ama benim hiç el becerim yok. Bu kabloyu hazır olarak alabileceğim bir yer var mı? Ya da ücret dahilinde biri bana kabloyu yapıp satabilir mi Son olarak bu kablo ile mouse bağlayınca telefon kesin görür mü?
  • Öyle bir kablo olduğunu gördüm ama hiç işine yarayıpta çalıştırabilen ne gördüm ne de duydum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bazıları çalıştırdım falan diyor kafam karıştı Neyse yarın 100 liraya ekranı tamir ettireyim bari. Teşekkürler
  • Stock rom mu custom rom mu vardı?

    Recoveryden sd karta alınan yedek istediğiniz verileri de içeriyorsa belki yedek dosyasını açan bir programla (belki programa da ihtiyaç olmaz, bilmiyorum) işiniz tamirsiz görülebilir.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar,bnm telefonda SD kartta boş olan olduğu halde olay Store'dan yapılan yüklemelerde depo yeri yok diye hata geliyor.Bu hata hakkında fikri olan var mı?

    Ek olarak telefona format atip sıkıntıyla karşılaşan çok kişi duydum.Kendini gelmiyormus doğru mu bunlar?Hiç format atmadım atmak istiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SD karttaki yerden bahsetmiyor. Telefonun kendi hafızası ikiye bölünmüş durumda. Birinci bölümü sistem ve kurulacak uygulama tercihleri kullanıyor. İkinci kısma ise uygulamalar kuruluyor. Marketten kurmaya çalıştığınız uygulamaların dosyası önce sistem bölüntüsüne inip sonra kuruluyor. O yüzden sistem bölüntüsü doluysa sizdeki hatayı veriyor.

    Forumda daha önce bir çok kere konusu geçmişti sistem bölüntüsünü büyütmek için bir yol var şu anda ismi aklıma gelmedi.

    Sistemde ne kadar yer kaldığını Ayarlar/Depolama seçince görürsünüz. Orada göreceğiniz üzere "TELEFON" bölmesinde iki farklı kapasite var, birincisinde "Sistem kapasitesi", ikincisinde "Telefon kapasitesi" yazıyor. En altta da SD kart bilgisi oluyor. Size lazım olan birinci bölüntüde yeterli boş yer olması.
  • Telefon hakkında biraz bilginiz varsa aşağıda vereceğim linkteki anlatımla yer sorununuzu çözersiniz. Eşimin telefonunda da aynı sorun vardı. Telefon hafızasını doğru bir şekilde bölümleyerek bu sorunu çözdüm.

    http://forum.turkdevs.com/konu/dahili-hafiza-partition-duzeltme.226/
  • Telefonu kitleyince kapanıyor ve açılmıyor uzun süre. Batarya çıkarıp takınca olmuyor. Şarjım %60 civarında iken tel açılınca 5 e düşüyor. Açılınca tarih saat değişiyor. Ve sık sık görülür oldu bu olay. Çözümü nedir?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar iyi akşamlar

    gm discovery telefonumda gidgat rom yüklü ve ben orjinal discovery roma dönmek istiyorum bu mümkün mü ?

    yada güncel olan ve düzgün çalışan bir rom varmıdır

    telefonun usb girişi bozuk sadece şarj oluyor ama pc bağladğığmda görmüyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elalembialem_ -- 12 Mart 2017; 0:45:52 >
  • Telefon için stabil bir rom önerebilecek olan var mı? Telefon facebook,youtube ve ana menü arayüzünde kasma yapıyor.
  • Merle Dixon kullanıcısına yanıt
    http://forum.turkdevs.com/konu/rom-art-gidgat-ultimate.155/

    Ben bunu kullanıyorum,gayet memnunum.
  • Merle Dixon kullanıcısına yanıt
    Bir çok rom denedim şahsen en çok hoşuma giden xperia 5.1.1 final rom oldu. Türkdevs te rahatlıkla bulabilirsin. Miui romları da güzeldir fakat şarj süresi bayağı azalıyor bir de ram i yetmiyor biraz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar orjinal yazılıma dönmek mümkün mü nasıl yapılır bilgi verebilecek kimse yok mu acaba ?

    telefonun usb girişi bozuk ama sadece şarj oluyor
  • Mrb arkadaşlar Discovery 4GB model olan telefona öyle bir virüs girdiki ne fortmat atılabiliyor, ne Clear eMMC yapılabiliyor nede rom yüklene biliyor herşeyi denedim ama olmuyor. Telefonu açıyorum yine eksi haliyle açılıyor. Virüs programları yükledim hepsinide taramaya başlar başlamaz virüs telefonu kapatıp kendiliğinden açıyor ve virüs programını kaldırıyor uygulamalardan temizleme yapamıyorum. Root yapıp CWM ile flashlayayım dedim root yapmaya izin vermiyor ne yapacaz bu telefonu interneti açamıyorum açsamda bütün uygulamalara ve telefon arayüzü dahil durduruldu hatası veriyor. Bir üstsürüm olan Kitkat indirdim bilgisayar ile flashladım olmadı yine eski haliyle açılıyor. Recovery menüsüne giriyorum Wipe Data/Factory Reset seçip Yes diye onayladığımda telefonu başlatıyor ve yine eski virüslü haliyle açılıyor. Bu telefonu tamamen çökertip yada nebileyim yeniden orjinal rom yükleyebilmem için ne yapmam lazım. Telefonu sadece görüşme yapmak ve sms atmak için kullanabiliyorum.
  • 
Sayfa: önceki 28212822282328242825
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.