Şimdi Ara

*** GENERAL MOBILE DISCOVERY - SIK SORULAN SORULAR - TEKNİK REHBER - KULLANICI KULUBÜ *** (2784. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
56.565
Cevap
328
Favori
3.374.617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 27822783278427852786
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Malum sitede ilanlari genelde işin ticaretini yapan firma-telefoncu vs tarzindaki insanlar normal ekran fiyatinda satıyorlar.tabi ekrani alip taktiktan sonra calismama olasiligi korkutuyor beni çünkü iadesi büyük problem olacaktir , hocam yardiminiz icin tskrler.gmd icin elinde ekrani olan arkadaslar da varsa lutfen iletişime geçsinler,iyi forumlar...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kitkat ta ahize sesi az çıkıyor. Sesi arttırabileceğim bir yol var mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • RoBiN* kullanıcısına yanıt
    j.b rom u aradım bulamadım.bir ara kendi internet sitelerinde yayımlıyorlardı,onu da kaldırmışlar. youtube da bir kaç link gördüm ama virüslüdür ,düzgün çalışmaz diye niyetlenmedim.
  • parmen P kullanıcısına yanıt
    Ben de stock kitkat icin bakarken viruslu mu acaba gibi dusuncelerim vardi. En son kur gitsin dedim birini, bir sorun olmadi. İciniz rahat etmeyecekse servise verin gitsin :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    öyle olacak .bankacılık işlemi de yapıyorum.huylanmadan yapayım işimi gücümü :) vip servis ile 1 günde yapıyorlar mış.form doldurdum.bu gün veriyorum kargoya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RoBiN*

Ayarlar - pil kısmında hangi uygulamanın ne kadar pil harcadığını göstermesi lazım

*** GENERAL MOBILE DISCOVERY - SIK SORULAN SORULAR - TEKNİK REHBER - KULLANICI KULUBÜ ***

Pil menusu bu program olarak gostermiyor. Bu degerler normal mi?

• Lasvegaswings kullanıcısına yanıt
    Çok bilgim yok ama forumda gördüğüm kadarıyla ekran süresi önemliymiş, sizin ekran süreniz ne kadar? Bende ortalama 4 - 4 buçuk saat oluyor ekran süresi. Ayrıca grafikte çok keskin bir düşüş yok, değerler normal gibi
    Simdi bir kac app sildim rahatladi gibi bu cin alisveris appleri kasiyor galiba gearbest banggood tinydeal gibi. Birde yahoo mail guncelleme yapmis acayip yoruyordu telefonu ondan fark ettim zaten ilk.

Doğrudur, hiç birini kullanmadığım için bir bilgim yok. Şimdilik sorun yoksa güzel :)
    hafiften birşey var sanki yine ama çok daha iyi,

bu programlardan kalan artıkları temizleyen app var mı bildiğin?
    Kullanmadim ama clean master gibi programlar isinizi gorebilir diye dusunuyorum

Var o ama hic ise yariyor gibi degil

Ben de bu meseleyi merak ediyorum. Zaten telefonda yer sıkıntısı var (4 GB). Kurup sonra kaldırdığımız bir çok uygulama oluyor. Bunların bir yerlerde dosyaları kalıyordur diye düşünüyorum. Bilgisayarda öyle oluyordu çünkü.

Bir de Google Play'den kurulmuş uygulamaları gene "Google Play/Uygulamalarım" kısmından mı, "Ayarlar/Uygulamalar" (Telefonun ayarları) kısmından mı yoksa Yazılım Yöneticisi/Yazılım Kaldırma bölümünden mi kaldırmak gerekiyor acaba? Benim zaman zaman değişik yolları kullandığım oldu şimdiye kadar.
  • Aktepe kullanıcısına yanıt
    bilmiyorum ama ccleaner kullanıyorum artıkları kaldırmak için yine en iyisi o heralde.
  • arkadaşlar 4.5g destekliyormu şimdi bu cihaz..vodafone'dan bugun mesaj geldide 4.5g için bilmem kaça mesaj gönderin diye.
  • senseman62 kullanıcısına yanıt
    Bana da aynı mesaj geldi. Gelen sms'de Nisan 2016 başlayacak olan 4,5 g falan diyor. GMD nisan 2016'ya kadar çalışsın 3g de idare eder :)
  • senseman62 kullanıcısına yanıt
    Hayir,desteklemez

• Arkadaşlar telefonda telefon hafızasındaki kişileri sim kart hafızasına taşımak istedimide tasidigim kişileri çift kopyaliyor.Aynı kişiden 2 yada 3 kişi oluyor bu sebeple de telefon hafızasındaki kişilerin tamamını aktarmiyor çünkü sim kart hafizasi yeterli gelmiyor.bunun sebebi nedendir

• Telefon hafızasındaki kişiye birden fazla numara kayıtlıysa sime geçerken öyle olur.

• 4.5 g için telefon değiştirmem çöp olana kadar kullancam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 27822783278427852786
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.