Şimdi Ara

*** GENERAL MOBILE DISCOVERY - SIK SORULAN SORULAR - TEKNİK REHBER - KULLANICI KULUBÜ *** (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56.566
Cevap
329
Favori
3.373.279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: madmax50

quote:

Orijinalden alıntı: rude.

Ankara Necatibey caddesinde telefonu sordum, sormaz olaydım.. Ya bu telefon satanlar çok cahil yada forumcak biz çok biliyoruz yada bilmiyoruz..
    Adamlar daha telefonun adını duymamışlar ki..

Necatibey çakal dolu telefon olsa da iki kere düşünün telefon almak için. Balıkçıoğlu iş hanından aksesuar alınabilir toptancılarda fiyatlar çok uygun.

Aynen çakal kaynıyor . Caddedeki bayiden inceleyebileceğim teshir varmı dedim.Adam 90 tl kapora verirseniz yarına hem getirtir hemde incelemiş olursunuz demesin mi :) sanki hemen alıcaz...İyiki internetten satiş diye bir olay varda kampanyalarla alabiliyoruz bir şekilde....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Conqueror26

Bir de kullanıcı yorumlarını tekrar inceledim hemen hepsi 1 saatte şarj olduğunu söylüyor bence mükemmel bir şey. Kamerasının diyafram açıklığı da f2.2 üst düzey bir rakam. Her baktığımda şaşırıyorum umarım bunu fırsat bilip fiyatı uçurmazlar

şarj cihazı 2 amper olduğu için hızlı şarj ediyor
  • ugurdeniz1992 U kullanıcısına yanıt
    bir inceleyim hocam tşk ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: _LAZOGLAN_

quote:

quote:

Ankara Necatibey caddesinde telefonu sordum, sormaz olaydım.. Ya bu telefon satanlar çok cahil yada forumcak biz çok biliyoruz yada bilmiyoruz..

Necatibey çakal dolu telefon olsa da iki kere düşünün telefon almak için. Balıkçıoğlu iş hanından aksesuar alınabilir toptancılarda fiyatlar çok uygun.

Aynen çakal kaynıyor . Caddedeki bayiden inceleyebileceğim teshir varmı dedim.Adam 90 tl kapora verirseniz yarına hem getirtir hemde incelemiş olursunuz demesin mi :) sanki hemen alıcaz...İyiki internetten satiş diye bir olay varda kampanyalarla alabiliyoruz bir şekilde....

Hayatta en nefret ettiğim kişilerdir telefoncular. Yaşım 28, 10 yıldır daha dürüst ve esnaf diyebileceğim birine rastlamadım. Hepsinin kökü kurusn diyeceğim ama çocukları var ekmek yiyen. Online alışverişin gözünü seveyim evlenirken beyaz eşyayı bile internetten aldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kloveangel

Selam arkadaşlar General Mobile Discovery ilk incelemem umarım faydalı olurhttp://www.youtube.com/watch?v=OH3chITfcXg

güzel yorumu var arkadaşın
  • Arkadaşalr ön sipariş alan 2 yer daha buldum. Onları da yazayım

önsipariş 1
    Önsipariş 2
  • kullanan arkadaslara iki sorum var birincisi ben ekranisigini otomatige getirdigim zaman arada titreme gibi birseyler oluyor normal mi acaba, bir de bu mesaj ve whatsappda meaaj yazarkenntuslatin titremesinikapatamasim bi turlu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar teli kötülüyenlere bakmayın biz bu olayların aynısını motorola atrix de de yaşamıştık içimde binbir kurtla aldım ve çok menunun taş gibi telefon ha kronik hataları yokmu var ama o kadarda dert degil belki bu telde de olucak zamanla ama şunu söyliyeyim ucuz bi tel alıyoruz bi sony x z kalitesi beklememek lazım kulanmadan yorum yapanlara takılmayın onlar siziz zehirleyip zehirleyip gider sizin içinize siniyosa ben ce durmayın alın atrix se yok rubrusrf yok kullanılmış şu bu bu bi dünya yorum vardı aldık hiç pişman olmadık taki bu tel çıkana kadar

bu arada atrix de dahili radyo olsa hiç satam ömrümün sonuna kadar kulanırım best fm de arzunun sesini duymadan yapamıyorum da
  • shaq t S kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim.Ben aldığımda HB de 100 TL hediye çeki vardı otomatıkman 500 TL ye geldi çünkü HB den alışverıiş yapıyorum sürekli.
  • arkadaşlar halen şu cihazın siyahını canlı gören yokmu..onunda arka kapağı beyaz olan gibi mi mat mı ??
  • ugurdeniz1992 U kullanıcısına yanıt
    AYNEN BEYLKER aramızdan bırı 10 tane 20 tane sıpars gecsede bızde ondan alsak ya
  • @catik

Hocam getirmek mantıklı olabilir fakat bir 20-30 gün sürer gelmesi.Yavuz Bey telpanın kendisinin de getireceğini söyledi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: catik

AYNEN BEYLKER aramızdan bırı 10 tane 20 tane sıpars gecsede bızde ondan alsak ya

Ben daha telefonu alamadım yav
  • quote:

Orijinalden alıntı: Padrino

kullanan arkadaslara iki sorum var birincisi ben ekranisigini otomatige getirdigim zaman arada titreme gibi birseyler oluyor normal mi acaba, bir de bu mesaj ve whatsappda meaaj yazarkenntuslatin titremesinikapatamasim bi turlu

Alan arkadaşlar lütfen cevaplasın.....
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: _LAZOGLAN_

quote:

quote:

Hayatta en nefret ettiğim kişilerdir telefoncular. Yaşım 28, 10 yıldır daha dürüst ve esnaf diyebileceğim birine rastlamadım. Hepsinin kökü kurusn diyeceğim ama çocukları var ekmek yiyen. Online alışverişin gözünü seveyim evlenirken beyaz eşyayı bile internetten aldım.

hazır konusu açılmışken ben de bi anımı anlatayım. bundan bi kaç sene önce çok acil telefon ihtiyacım vardı. ben de yolumun üstü necatibeyden geçerken bi uğriyim ne var ne yok bakalım dedim. bi kaç yere felan sordum vs derken bi adam sıfır telefon sattığını söyledi. aldım telefonu inceledim felan hakkaten sıfır. biraz karıştırdım menülere girdim. aparatları, kutusu da tam olunca aldım bende. neyse eve geldim şarja taktım, bi kaç saat geçti baktım şarj ilerlemiyor hiç. neyse ertesi gün okula yetişme telaşı içinde yolumu değiştirip tekrar aynı yere gittim. bi baktım başka adamlar var tezgahta. selamün aleyküm dedim ben burdan telefon almıştım fakat şarj olmuyor dedim. böyle birbirlerine baktılar ve seni hatırlamıyoruz felan dediler. burda başka birisi vardı dedim o sattı bana hatta size benziyor dedim böyle uzun uzun aralarında söylendiler felan. kutusunu felan da aldıydım yanıma ne olur ne olmaz diye. onları da çıkarınca tamam dediler yeni şarj aleti verdiler ben de çıktım gittim. eve geldim yine aynı şarj etmiyor. bu arada telefonun iyice içlerine girince başka mail adresleri ve fotoğraflar gördüm. sonra kutusuna bakınca "color: blue" yazıyodu oysa ben siyah almıştım. anladım ki kasasını değiştirmişler. ayrıca pil de yan sanayi olduğu için çok geç şarj oluyormuş onu da sonra öğrendim. zaten 1 aya kalmadı tuş takımı da dağıldıydı.salaklık ben de tabii ki bu telefon piyasasını bilmeden neden sıfır telefon diye atlıyosam hemen. sözün özü eğer ki böyle ciddi tanıdığınız felan yoksa kazıklanmaya, enayi yerine konulmaya çok açık bi yer. bu yüzden allahtan e-alışveriş diye bi olay var da bu çakallarla muhattap olmak zorunda kalmıyoruz.
  • Arkadaşlar kayıt aktarma işlemi nasıl oluyor direk gmail hesabınıza yedeklediğiniz kayıtları bu telefona atabiliyor muyuz ya da sd karttan direk seçebiliyor muyuz, birisi açıklayabilir mi, tek tek numara giremem yeniden. Sim hafızasından çok daha fazla kişilerim var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Padrino

kullanan arkadaslara iki sorum var birincisi ben ekranisigini otomatige getirdigim zaman arada titreme gibi birseyler oluyor normal mi acaba, bir de bu mesaj ve whatsappda meaaj yazarkenntuslatin titremesinikapatamasim bi turlu

Ayarlardan
    All settingse
    Dil ve girişe
    Klavye ve giris yontemlerinde android klavyenin yanındaki dişli simgesine tıkla ordan ayarları yap

• innocent_ kullanıcısına yanıt
    içe dışa aktar kısmı var ordan yapabilirsin
  • 4Gb hafıza neye yetecek?böyle tele nasıl ram bu anlamak mümkün değil.çözüm nedir millet.sdcard a kısmen aktarma oluyor ama ilk hafıza olarak görmüyor sanırım.hızda tekleme olmazmı sdcarda aktarınca.bu düşük hafıza olayının çözümünü biri yorumlasın lütfen.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: innocent_

Arkadaşlar kayıt aktarma işlemi nasıl oluyor direk gmail hesabınıza yedeklediğiniz kayıtları bu telefona atabiliyor muyuz ya da sd karttan direk seçebiliyor muyuz, birisi açıklayabilir mi, tek tek numara giremem yeniden. Sim hafızasından çok daha fazla kişilerim var.

Gmailden kisilerin senkronize olmasi lazim.
    Ancak ben denemedim bilginize..

Bir yol olarak sunu diyebilirim. İlk once sim karti yeni tele kopyala ve icindekini sil. Sonra eski teldekileri tekrar sime kopyala yeni tele gecir.

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.