Şimdi Ara

*** GENERAL MOBILE DISCOVERY - SIK SORULAN SORULAR - TEKNİK REHBER - KULLANICI KULUBÜ *** (1453. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56.566
Cevap
329
Favori
3.374.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 14511452145314541455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ahmetkoray

quote:

Orijinalden alıntı: Red_Devil33

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 9888

quote:

Ya arkadaş NTFS sorununa çözüm bulamadım hala 4gb üstünü sd karta kopyalayamadım bir türlü

yokmu bunun bir çözümü

exFat yapın.

Exfat kabul etmiyor cihaz Damaged SD kart yazıyor.
    allocate unit size kısmını 32 kb olarak biçimlendirdim farklı bir ayarmı seçmek gerekiyor acaba lütfen bu işe bir çözüm bulalım arkadaşlar yoksa 16 gb kart hiç bir işe yaramıyacak.

ntfs yapmanın yolu yok hiç uğraşma boşa yorarsın kendini

Ee ne yapacağız o zaman 4gb üstünde dosya kopyalayamayacağızmı ?? Vay arkadaş ucuz etin problemleri yavas yavaş çıkıyor galiba

yuh diyorum microsoftun fat sistemini telefona bağladın ya cehaletin bu kadarı.
  • ben ve arkadaşım discoveryden 2 tane almayı düşünüyorduk ama gerçekten bazı yorumlar insanın canını sıkıyor. alsak mı almasak mı moduna girdik. teknoloji marketlerinin birinde 1 adet kapalı kutu samsung nexus var (i9250) 779 tl ye veriyorlar. yoksa onumu almalıyım bilemedim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: habzikabzi

Merhaba,

Dün itibariyle General Mobile Discovery almış bulunmaktayım. Hediye olduğu için telefonu kutusundan çıkarmadım ama aldığım yerde inceleme şansım oldu. Gayet şık ve yeterli olduğunu düşünüyorum. Öte yandan telefon hakkında olumlu/olumsuz o kadar çok şey okudum, o kadar çok insanla konuştum ki kafamdaki sorular gün geçtikçe azalacağına çoğaldı.

Çoğu kullanıcı güzel şeyler söylüyor ama olumsuz yorumlar canımı sıktı. "Sinek küçüktür ama mide bulandırır" atasözümüz burada anlam kazanıyor. Bu tip sorunlar diğer telefonlarda yok mu? Elbette var. Ben bir Samsung kullanıcısıyım ve Samsung telefonumun bazen beni delirten kronik problemleri var. Birini aramak için 10 dakika boyunca rehbere girmeye çabaladığım zamanları bilirim. Üstelik forumda okuduğum kadarıyla bu ve benzeri problemler konusunda yalnız da değilim. Ama Samsung ve Apple öyle bir pazarlama stratejisi izliyor, bu işe öyle paralar yatırıyor ki bilinç altımızda markaya "güven" düşüncesini kaya gibi yerleştiriyor. Zaten bu firmaların ürünlerini alırken ödediğimiz yüksek meblağın çoğunun isme ya da markaya duyulan güvene yapıldığını biliyoruz. Bir nevi kazık yemeye gönüllü oluyoruz anlayacağınız.

Evet S3 ve S4 mini ile Discovery'i kıyaslayınca teorik olarak pek çok alanda kafa kafaya gidiyorlar. Bu durumda o kadar para vermenin gereği olmadığını düşünüyor insan ama kafamdaki "acaba"dan kurtulamıyorum. O yüzden Discovery sahibi arkadaşlara soruyorum. Telefonu aldığınız güne dönseniz tercihiniz yine aynı mı olurdu yoksa başka bir markaya mı yönelirdiniz?

bazı arkadaşlardan olan olayların şans olduğunu düşünüyorum... bu her marka için geçerlidir arkadaşta s4 vardı donmaktan kurtaramadı telefonu en sonunda servise yolladı 10 gündür serviste....

ben kendi açımdan konuşursam telefonu aldım ve müthiş memnunum şarj olayı mesela akşam yatarken 87 idi sabah kalktım yine 87 biraz kurcaladım internet falan 86 oldu...çok kamera kullanan biri değilim ama sabahları açık havada resimler çok şahane....
    telefonun hızı çok süper yani başka telefonu elime alınca discoverynin hızını bir daha anlıyorum....

yine olsa yine alırım ben telefonu 580 tl ye aldım... eğerki 580 tl ye bu özelliklere rakip olacak bir telefon varsa o zaman düşünülür bence....
  • quote:

Orijinalden alıntı: VICTOR 23

Arkadaslar bugun telefonu tekrardan garantiye yolluyorum.degisim talep edecem,full kutu yollamam gerekiyormus bakalim ne sonuc cikacak.aldigimdan beri hattimi takip guzelce kullanamadm

arkadaş sen bu konuda şanssız çıktın bence.... telpanın değişimi kabul etmesi lazım...
  • quote:

Merhaba,

Dün itibariyle General Mobile Discovery almış bulunmaktayım. Hediye olduğu için telefonu kutusundan çıkarmadım ama aldığım yerde inceleme şansım oldu. Gayet şık ve yeterli olduğunu düşünüyorum. Öte yandan telefon hakkında olumlu/olumsuz o kadar çok şey okudum, o kadar çok insanla konuştum ki kafamdaki sorular gün geçtikçe azalacağına çoğaldı.

Çoğu kullanıcı güzel şeyler söylüyor ama olumsuz yorumlar canımı sıktı. "Sinek küçüktür ama mide bulandırır" atasözümüz burada anlam kazanıyor. Bu tip sorunlar diğer telefonlarda yok mu? Elbette var. Ben bir Samsung kullanıcısıyım ve Samsung telefonumun bazen beni delirten kronik problemleri var. Birini aramak için 10 dakika boyunca rehbere girmeye çabaladığım zamanları bilirim. Üstelik forumda okuduğum kadarıyla bu ve benzeri problemler konusunda yalnız da değilim. Ama Samsung ve Apple öyle bir pazarlama stratejisi izliyor, bu işe öyle paralar yatırıyor ki bilinç altımızda markaya "güven" düşüncesini kaya gibi yerleştiriyor. Zaten bu firmaların ürünlerini alırken ödediğimiz yüksek meblağın çoğunun isme ya da markaya duyulan güvene yapıldığını biliyoruz. Bir nevi kazık yemeye gönüllü oluyoruz anlayacağınız.

Evet S3 ve S4 mini ile Discovery'i kıyaslayınca teorik olarak pek çok alanda kafa kafaya gidiyorlar. Bu durumda o kadar para vermenin gereği olmadığını düşünüyor insan ama kafamdaki "acaba"dan kurtulamıyorum. O yüzden Discovery sahibi arkadaşlara soruyorum. Telefonu aldığınız güne dönseniz tercihiniz yine aynı mı olurdu yoksa başka bir markaya mı yönelirdiniz?

Açıkçası galaksi modellerini heç sevmedim her modelin başka bir eksiği var ya işlemcisi az ya ekranı kötü filan. iki model işe yarar gibi duruyor s3 ve s4 ama samsung şu anda tozutmuş durumda . Eskiden nokia neyse samsung ta o. O boşa verilen yüksek mebla samsungun tasarlayıp satamadığı telefonların parasıdır. Ayrıca üçkaıtçıdır. telefonların içine yarım oyun koyup o oyunları çocuğunuza verince size 15 tl kitlemeyi hesap etmiştir. Bu bağlamda samsunga hiç güvenim yok . Ayrıca telefon denilen şey suya düşer ,tuvalete düşer, yere düşer, üstüne basarsın, kola dokersin, hiçbirşey yapmasan bile 2 senede zaten çöpe dönüşür. Buz dolabı gibi değildir alıpta 10 sene kullanamazsın. O yüzden maksimum 2 sene kullanacağım ürüne ,hemde içinde yüzlerce bug bulunduran samsunglara 5 tl bile vermem. iphone alınır ancak şarjı dolu dolu kullanımda 18 saat gidince. Yani asla almam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihertekin159 -- 19 Eylül 2013; 10:31:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: goldtr

Ses yükseltme için Engineer mode a girmek lazım dediniz. Girmenin tuş kombinasyonu nedir acaba?

Arkasaslar cevabı bilen yok mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Ses yükseltme için Engineer mode a girmek lazım dediniz. Girmenin tuş kombinasyonu nedir acaba?

Arkasaslar cevabı bilen yok mu?

mobileucle tools denen prokramın içinde o . play den indiriyon
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasinemrah

ben ve arkadaşım discoveryden 2 tane almayı düşünüyorduk ama gerçekten bazı yorumlar insanın canını sıkıyor. alsak mı almasak mı moduna girdik. teknoloji marketlerinin birinde 1 adet kapalı kutu samsung nexus var (i9250) 779 tl ye veriyorlar. yoksa onumu almalıyım bilemedim :)

İlk çıkan serilerde sorun yok fazla gibi.
    Yeni çıkan serilerde çok sorun yoktu yani bana sorunsuz olanı denk gelmşti.

şimdi gördüklerim ekranda pırpırlaşma kamerada pembelik gibi problemler var.
    ikinci el alın derim hem kontrol etmiş olursunuz :)
  • quote:

Merhaba,

Kesinlikle yine alırdım ve sana da gönül rahatlığıyla öneriyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thebancally

Hala telefona ucuz et diyen varya.Öyle bir anlatıyorsunuz ki herkesin telefonu sorunlu sanacak okuyan.Gidip ace 2 , 150 tl fazla verip s3 mini vs alın siz.

Adamlar 2000 tl ye s4 alıyor buyrun sonuç
    http://forum.donanimhaber.com/m_80292340/f_//tm.htm
    http://forum.donanimhaber.com/m_75333792/tm.htm

fark var mı?

yine bir telefon daha almam gerekse yine discovery alırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Red_Devil33

quote:

Orijinalden alıntı: mur@t_fb

Metrodan aldigim siyah discovery ile aranizdayim.
    Birkac ricam olacak sizlerden

Navigasyona ihtiyacim var. İndirebilecegim bir link gonderirseniz sevinirim

Radyo indirdim fakat internet olmadan acilmiyor. İnternet olmafan dinleyebilecegim bir radyo tavsiyesine ihtiyacim var

Son olarak da sd kart olarak ne tavsiye efersiniz. 16gb yeterli olur sanirim

Yardimci olan arkadaslara simdiden tsk

http://forum.donanimhaber.com/m_79810510/tm.htm öncelikle seni böyle alallım
    internetsiz radyoda steroidden indirebilirsin

eyvalah hocam. bu sayfayı gördüğüm iyi oldu
  • habzikabzi H kullanıcısına yanıt
    Ben yaz başında xperia sp almayı aklımdan geçiyordum.Bir telefona da o kadar para da vermek istemiyordu bi yanım.Adam akıllı telefonlarda 1000 tl ve üstü.Bu konuyu popüler konularda görmüştüm hemen kanım ısınmıştı.Mesut Çevigin incelemesini de izledikten sonra stoga girer girmez aldım.Fiyat bakımından nexus 4 e kadar bundan iyi telefon yok bana göre.Ben 600 tl ye aldım.Kuzenlerimin birinde nexus 4 ,birinde s3 var.Kıyaslamamı da yaptım.Dogru bir tercih yaptıgımı bir kez daha gördüm.Performans farkı aradaki fiyat farkına hiçbir şekilde degmez bence.Kamera,ses kalitesi vb şeyler de benim için çok ön planda olmadıgı için(Bence oldukça yeterli ikisi de ama kamerası bir s3 degil) şimdi tekrar alacak olsam gözüm kapalı discovery alırım 650 tl den.
  • cihazla birlikte gelen usb kablosu kesinlikle problemli. ilk parti ikinci parti farketmiyor sanırım. Zira ben telefonu bu ay aldım, üzerinde ışık bulunmayan bir şarz aleti ve telefonun soketine zor girip çıkan bir usb kablosu ile geldi cihaz. Telefonun eksikleri kısmındaki 15. maddeye göze sokacak şekilde ek yapılmalı bu bilgi.

TELEFONUN KULLANICI FİKİRLERİNE GÖRE EKSİLERİ
    ..
    15. Şarj cihazı çok şık ve kaliteli yanında verilen usb kabloda bir o kadar ucuz ve kalitesiz. KESİNLİKLE KULLANMAYIN VE KALİTELİ BİR USB KABLOSU ALIN. BİR ÇOK KULLANICININ BU YÜZDEN TELEFONU BOZULDU VE GARANTİ DIŞI TUTULDUĞU İÇİN 100 TL GİBİ BİR PARAYA YAPTIRMAK ZORUNDA KALDILAR.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufukemrah58

quote:

Orijinalden alıntı: VICTOR 23

Arkadaslar bugun telefonu tekrardan garantiye yolluyorum.degisim talep edecem,full kutu yollamam gerekiyormus bakalim ne sonuc cikacak.aldigimdan beri hattimi takip guzelce kullanamadm

arkadaş sen bu konuda şanssız çıktın bence.... telpanın değişimi kabul etmesi lazım...

sorma ya ilk defa başıma geliyor ,inşallah değiştirirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nukeshore

cihazla birlikte gelen usb kablosu kesinlikle problemli. ilk parti ikinci parti farketmiyor sanırım. Zira ben telefonu bu ay aldım, üzerinde ışık bulunmayan bir şarz aleti ve telefonun soketine zor girip çıkan bir usb kablosu ile geldi cihaz. Telefonun eksikleri kısmındaki 15. maddeye göze sokacak şekilde ek yapılmalı bu bilgi.

TELEFONUN KULLANICI FİKİRLERİNE GÖRE EKSİLERİ
    ..
    15. Şarj cihazı çok şık ve kaliteli yanında verilen usb kabloda bir o kadar ucuz ve kalitesiz. KESİNLİKLE KULLANMAYIN VE KALİTELİ BİR USB KABLOSU ALIN. BİR ÇOK KULLANICININ BU YÜZDEN TELEFONU BOZULDU VE GARANTİ DIŞI TUTULDUĞU İÇİN 100 TL GİBİ BİR PARAYA YAPTIRMAK ZORUNDA KALDILAR.

Evet yapısı biraz sert kolay girip çıkmıyor ancak dikkat ederek takıyorum çok da zorlanmadan takılıyor.
  • merhabalar arkadaşlar ben general mobile dıscovery almayı düşünüyorum fakat şöyle yorumlara denk geldım.mail gönderiyor ama alamıyor mail göndermede almada sıkıntı var hatta e mail filan özelliği yok diye yazılara denk geldim. e mail i aktif kullanan arkadaşlar yada kesin bilgisi olan arkadaşlardan özel msjla cevabını beklıyorum bu yazımın altınada yazabilir... cevaplarınız için teşekkürler arkadaşlar... saygılar...
  • khanks K kullanıcısına yanıt
    Evet bu işlem ve daha fazlazı için ROOT yetkiklerine sahip olmak gerekiyor.
    Telefonda depolama alani olarak ayrılan 1.75gb lik alan sd kart kullananlar için atıl sayılabilir. Bu alanın dahili \data kısmına dahil edilebilmesi için dosya sisteminin düzenlenmesi gerekiyor. Ki bu işlem sistem oluşturulurken yapılmalı. Sanırım yeni bir ROM düzenlenmeli Custom ROM'larla uğraşan arkadaşlar daha iyi bilir bu konuyu. Açıkcası telefonda düzenimi oturttuğum için çok da kurcalamak istemiyorum şuan.
    @khanks
  • SELAM ARKADAŞLAR

YAKLAŞIK 20 GÜNDÜR DİSCOVERY KULLANIYORUM ÇOK FAZLA BİR ŞEY BEKLEMEDİĞİM İÇİN MEVCUT HALİ BENİ OLDUKÇA MEMNUN ETTİ BENİM İÇİN FAZLASIYLA YETERLİ ANCAK 3 DEFA EKRAN KARARMA SORUNU YAŞADIM SADECE ALTTAKİ 3 TUŞUN IŞIĞI YANIYOR FAKAT DOKUNMAMA RAĞMEN HERHANGİ BİR İŞLEM YAPMIYOR TEKRAR DÜZELTMEK İÇİN BATARYAYI ÇIKARIP TAKMAM GEREKİYOR İŞİN İLGİNCİ TEL EKRAN KARARMASINDAYKEN BAŞKA TELDEN ARANIYOR AMA CEVAP VEREMİYORSUN BU PROBLEM SİZCE ARTARAK DEVAM EDER Mİ YOL YAKINKEN HEPEN TELPA İLE İLETİŞİME Mİ GEÇMELİYİM YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM SAYGILAR
  • quote:

Orijinalden alıntı: cekmece

quote:

Orijinalden alıntı: denntr0

quote:

Orijinalden alıntı: ugurdeniz1992

Hocam dediginiz sorunlar ile konuda ilk defa karsilasti.. Real racing guncelleme sonrasi cogu marka cihazda sikintili oldu. Ancak sahsen 5 map bitirdim su ana kadar. Hafiza kartikarti olayi sandisk lerde bu olay goruldu. Toshiba exceria kullaniyorum. Sizin icin demiyorum ama bazilari herhangi bir uygulama kurduktan sonra o uygulamanij cihaza verdigi zarari goz ardi edip olan biteni cihaza mal ediyorlar. Sikintinizi wpie data ile giderebilmeniz muhtemeldir... İnternette yazarak bilgilere ulasabilirsiniz..

Kardesım tamam olabılır oyunuda gectım ucuz teldır hızı falan ıyıdır eyvalahh dedık ya dıyer sorunlar kamera sımgesı ekrandan sılınıyo ugrassan sılemessın nasıl sılındı aklım ermıyo reset attımda geldı galerı bozuldu resım cekmıyoo :D hele sarj olayı sarj olmuyoo bozuk yaptırdım 2 kez yıne bozuk sımdı kablo asaga bakarsa doluyo yukarı bakarsa dolmuyo yanı tel ekranı asagı bakıcam kabloda asagıga gelecek öyle dolcak buda ilerde sorun cıkarır bence. telefon 7-8 aylık olsa o zaman sorunlar cıksa eyvalah canımı yesın daha 8 gun oldu olmaz kı bu kadar da

arkadaşım o telefon sorunlu iki kere tamir ettiniz yine olmadı de ve ben bu telefonu kabul etmiyorum de. Olmazsa ilçelerde tüketici hakem heyetleri var ver dilekçeni yaşadığın sorunları anlat hatta forumdaki bu başlığın linkinide yaz dilekçene ve kablonun sert olduğunu girişte sıkıntı yaşattığını bilinen bir sorun olduğunu ve buna rağmen kullanıcı hatası deyip senden ücret alındığını belirt tamir ücretini geri istediğini ve telefonu geri vermek istediğini belirt. olumlu sonuç alırsın. o telefonu vermeye çalış, para kolay kazanılmıyor sonuçta.

İLK SAYFADA KABLONUN SORUN YAŞATTIĞI VE BAŞKA BİR KABLO İLE ŞARJ ETMELERİ KONUSUNDA BİR UYARI YAZISI YAZILMALI.

Getırıcek kardesımm olmuycak bu böyle
  • meliii kullanıcısına yanıt
    bimeks te kampanya var 16 gb class10 transcend 30 liraya aldım sandiskte 34 lira bilgin olsun en uygunu bunlar geldi (ben transcend ı aldım)
    http://www.bimeks.com.tr/urun/126985/transcend-premium-16gb-microsdhc-class10-uhs-i-sd-adaptorlu.aspx
    http://www.bimeks.com.tr/urun/124177/sandisk-android-16gb-ultra-micro-sd-class-10.aspx
  • 
Sayfa: önceki 14511452145314541455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.