Şimdi Ara

*** GENERAL MOBILE DISCOVERY - SIK SORULAN SORULAR - TEKNİK REHBER - KULLANICI KULUBÜ *** (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
56.566
Cevap
329
Favori
3.373.263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: _LAZOGLAN_

quote:

Orijinalden alıntı: buğra68

quote:

Orijinalden alıntı: The Last Legend

Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba ben cuma günü telpa merkezden gidip telefonumu büyük bir heycanla aldım.. perşembe günü bu telefonu gördüm ve araştırmaya başladım özelliklerine göre fiyatı çok uygun geldi bana ve ilk işim izin alıp gidip almak oldu.. Forumda çok yalan yanlış haber dönmeye başladı o yüzden yorum yapma ihtiyacı duydum yoksa yazmayacaktım.. Öncelikle telefon çok ince ve elde şık duruyor hemen farkedilir bi tasarımı var kendini gösteriyor. Ekranı çizilmeye çok müsait gorilla glass değil bu yüzden ekran koruyucu kesinlikle gerekli.. Telefonun kendi hafızası toplam 4GB ama size kalan 1,95 Gb civarı bişey kalıyor bu yüzden acilen 32 GB micro sd bellek almak gerekiyor. Şarjına gelirsek şarjı şu anda 9 ila 11 saat sürüyor çok yoğun kullanmamama rağmen bataryası ekranının geniş ve parlak olmasından dolayı hemen bitiyor yok efendim 2 gün bile gider tasarruflu cihaz işlemcisi çok enerji harcamıyor bunların hepsi yalan cebinden çıkarmazsan 2 günde şarjı gider tabi ki...Bataryası yeterli performansta değil anlayacağınız. Beyaz kapaklısını almayın derim çünkü çok kaygan yapmışlar iki kere düşürüyordum az kalsın çok ince bir telefonu neden bu kadar kaygan yaparlar anlamış değilim. Siyahı stokta olmadığı için aldım bu arada siyahı olsa onu alacaktım. ayın 26sında satışa çıkacağını söylediler. Acil telefon almam lazımdı bu yüzden çok önemsemedim. Dokunmatiği güzel bir sorunu yok zaten kapasitif ekran olduğu için bi sıkıntı çıkmaz ama ekran camı kalitesiz yapmışlar basınca sanki içine girecekmiş gibi oluyor samsunga göre ekran malzeme kalitesi oldukça düşük. Ama hızda bir sorun yok. Oyun ve programları SD karta yükleyebiliyorsunuz bunda da bir sıkıntı yok soran arkadaşlara duyurulur. Bu fiyata bu telefon kaçmaz diyenlerede inanmayın telefon kötü değil sadece vasat ve bu telefonada bu fiyat anca gider diye tespit etmişler yoksa tüketiciye bir kıyak geçme olayı kesinlikle yok telefoncu arkadaşıma da götürdüm onunda tespiti böyle.. Ben aldım şimdilik idare ediyor beni telefonum suya düştüğü için ve iflah olmayacağı için aldım şimdilik diyebileceklerim bu kadar sorunuz olursa cevaplamaya çalışacağım herkese iyi günler...

her yerde sürekli kopyala yapıştır bi bitmediniz kaç gündür

aynısını bende yazacaktım. Bi bitmediler ;)

aynen hocam ya bıtmezlerde :D ben almadım elden alacak bır yer arıyorum ve ankarada bulamadım :) sırf bu adamlara inat 1 tane alıcam :D
  • paradox1453 kullanıcısına yanıt
    Hocam beyaz vermiştim dün sistemde kargoya verildi gözüküyordu aradım bugün verildi yarın elinizde olur efendim dediler. Yarın gelecek bakalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: madmax50

quote:

Orijinalden alıntı: hulki21

quote:

Önceki konuda bir eleman ekran çok kalitesiz basınca çöküyor demişti. DÜn forumdan bir arkadaş telefonu görmek için yanıma geldi beraberde bakmıştık. Gorilla glass olayını bilmiyorduk ama ekran camı gayet sağlam ve çizilecek gibi durmuyor jelatinsiz 2 gündür cebimde taşıyorum çizilmedi.

benimde dikkatimi çeken bir yazıydı ama çöken kısmı arka kapak diye hatırlıyorum,yazıyı bir türlü bulamadım

Alakası yok kardeşim ne ekran ne arka kapak çökmüyor. Her tarafını mıncıklıyorum öyle kalitesiz malzeme yok. Samsung arka kapakları hep gıcırdar kenarlarda bu telefonun kapağı vida ile sabitlenmiş gibi. Çok açık ve net söylüyorum bu telefonu eline alan hiç kimse Samsung'tan kalitesiz diyemez. Beyaz renk çok şık ve kasa kalitesi 1. sınıf. Ankara Esenboğa havalimanına yolu düşen olursa pm atsın telefonu görüp çayımı içebilir. Dün forumdan zodiac nickli Mustafa kardeşimle buluştuk çayımızı içtik telefonu tartıştık o da çok beğendi ve çok şaşırdı telefona, beklentisinin çok üstünde bir telefon olduğunu söyledi.

Ona da söylediğim gibi 600 liraya bu telefonu kimse kaçırmasın 1400, 2000 liralara alınan telefonlar için verilen paralara yazık. Ülke olarak kazandığımız parayı telefon, otomobil alarak dışarı gönderiyoruz, en azından bu tür ucuz ama kaliteli cihazlarla tüketimi azaltabiliriz.

bayağı bir övgü alıyor telefon,benim aklımı çeldi,hanımı kandırabilirsem S4 diye tutturmuş,bende bunu gösterdim,olumlu yorumları filan gördü,ilk akıllı telefonun dedim ,en azından denersin büyük telefonlar belkide hoşuna gitmez,bak çin malı tablet aldık pişman değiliz dedim,ikna olur gibi oldu,yeni partiden bende alicam bir tane ,hanım kullanmazsa bendeki ace 2''yi satarım ben kullanırım discovery''i.

bu arada madmax50 haklıymışsın,storm worm yazıyı bulmuş,ekran çökmesinden bahsetmiş eleman

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hulki21 -- 20 Haziran 2013; 16:57:22 >
  • Bugün bu cihazı görmek için dolandım durdum. Hiçbir yerde bulamadım. İstanbulda satışı olan bir yer yok mu şöyle rahat rahat inceleyelim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cyber71khan

Bende bunun için sormuştum hocam vodafone nin verdiği 64 kblik üretim hatalı simlerden var(chip kısmı uzun) 3g açınca şarjım %50 den %15 e düşmesi 15 dakika sürmüyor.

Sim karta bakınca anlayabiliyormuyuz hatalı üretim olup olmadığını. Benim hattımda vodafone eğer sıkıntı yaratıyorsa hattıda değiştirmek lazım.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba ben cuma günü telpa merkezden gidip telefonumu büyük bir heycanla aldım.. perşembe günü bu telefonu gördüm ve araştırmaya başladım özelliklerine göre fiyatı çok uygun geldi bana ve ilk işim izin alıp gidip almak oldu.. Forumda çok yalan yanlış haber dönmeye başladı o yüzden yorum yapma ihtiyacı duydum yoksa yazmayacaktım.. Öncelikle telefon çok ince ve elde şık duruyor hemen farkedilir bi tasarımı var kendini gösteriyor. Ekranı çizilmeye çok müsait gorilla glass değil bu yüzden ekran koruyucu kesinlikle gerekli.. Telefonun kendi hafızası toplam 4GB ama size kalan 1,95 Gb civarı bişey kalıyor bu yüzden acilen 32 GB micro sd bellek almak gerekiyor. Şarjına gelirsek şarjı şu anda 9 ila 11 saat sürüyor çok yoğun kullanmamama rağmen bataryası ekranının geniş ve parlak olmasından dolayı hemen bitiyor yok efendim 2 gün bile gider tasarruflu cihaz işlemcisi çok enerji harcamıyor bunların hepsi yalan cebinden çıkarmazsan 2 günde şarjı gider tabi ki...Bataryası yeterli performansta değil anlayacağınız. Beyaz kapaklısını almayın derim çünkü çok kaygan yapmışlar iki kere düşürüyordum az kalsın çok ince bir telefonu neden bu kadar kaygan yaparlar anlamış değilim. Siyahı stokta olmadığı için aldım bu arada siyahı olsa onu alacaktım. ayın 26sında satışa çıkacağını söylediler. Acil telefon almam lazımdı bu yüzden çok önemsemedim. Dokunmatiği güzel bir sorunu yok zaten kapasitif ekran olduğu için bi sıkıntı çıkmaz ama ekran camı kalitesiz yapmışlar basınca sanki içine girecekmiş gibi oluyor samsunga göre ekran malzeme kalitesi oldukça düşük. Ama hızda bir sorun yok. Oyun ve programları SD karta yükleyebiliyorsunuz bunda da bir sıkıntı yok soran arkadaşlara duyurulur. Bu fiyata bu telefon kaçmaz diyenlerede inanmayın telefon kötü değil sadece vasat ve bu telefonada bu fiyat anca gider diye tespit etmişler yoksa tüketiciye bir kıyak geçme olayı kesinlikle yok telefoncu arkadaşıma da götürdüm onunda tespiti böyle.. Ben aldım şimdilik idare ediyor beni telefonum suya düştüğü için ve iflah olmayacağı için aldım şimdilik diyebileceklerim bu kadar sorunuz olursa cevaplamaya çalışacağım herkese iyi günler...

aynen hocam ya bıtmezlerde :D ben almadım elden alacak bır yer arıyorum ve ankarada bulamadım :) sırf bu adamlara inat 1 tane alıcam :D

Bende satan bir yer bulabilsem hazırda tanıdık 4-5 kişiye de aldıracağım. İş çıkışı necatibeyi turlarız artık.

• quote:

Orijinalden alıntı: konsolalmayacalisanadam

Bugün bu cihazı görmek için dolandım durdum. Hiçbir yerde bulamadım. İstanbulda satışı olan bir yer yok mu şöyle rahat rahat inceleyelim.

Şahsen bende stok bekliyorum cihazı görebilmek için mağazaları aradım sordum şu ana kadar bende hiç bulamadım.Bulduğum an konuda paylaşacağım.Aslında şöyle bir şey yapılabilir.Elinde telefon olan arkadaşlarla incelemek isteyen arkadaşlar arasında bir DH buluşması yapılabilir.
  • arka kapak dendigi kadar dandik degil...sadece (beyaz) parlakliktan dolayi kaygan ...daha once ace 2 kullanan varsa bilir samsung ace 2 nin arka kapagindan kaliteli bile denebilir.....bu arada bolgemizde telefoncu(telpa bayisi) arkadasa 3-4 gun evvel siparis vermistik... dun beyaz alani 570 tl den arkadasa aldik.....

cihaz fena degil...gorilla glass oldugunu sanmiyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musti198080 -- 20 Haziran 2013; 17:27:41 >
  • quote:

Hocam bu yorumunu 3.ye görüyorum ne hikmetse...
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bende satan bir yer bulabilsem hazırda tanıdık 4-5 kişiye de aldıracağım. İş çıkışı necatibeyi turlarız artık.

yenımahalle batıkent telpa yetkılı satıcılarını aradım haberleri bile yok :D
  • Arkadaşlar yakında discovery'i teknomarketlerde görürüz herhalde , bende şuan kendimi almamak için zor tutuyorum aldım alacağım...
    Gerçi almak istesem de stok yok hiç bir yerde , 10 gün içinde her yere gelir diye düşünüyorum o arada donanimhaber incelemesi de bitmiş olur , cihazı şüphe duymadan içime kurt düşmeden almış olurum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: paradox1453

madmax50 bana bu cihazı aldıran senin güzel yorumların oldu. Bunu şimdiden söyleyeyim. Gerçi daha telefon elime geçemedi ama olsun...

Kardeşim için rahat olsun ben 540 liraya alınca beklentiye girmedim donanım iyi malzeme kalitesi düşük olursa da önemli değil dedim. Elime ilk aldığımda tüm beklentilerim yıkıldı. Ucuz Çin telefonu kalitesi beklerken 8 aydır kullandığım Galaxy s2 ayarında bir telefonla karşılaştım. İşin ilginç yanı ekran parlaklığı ve renk doygunluğu olarak super amoled ekrandan daha iyi. Bu telefon alanları çok şaşırtacak ilerde umarım kronik bir sorun ortaya çıkmaz.
  • quote:

quote:

madmax50 bana bu cihazı aldıran senin güzel yorumların oldu. Bunu şimdiden söyleyeyim. Gerçi daha telefon elime geçemedi ama olsun...

Kardeşim için rahat olsun ben 540 liraya alınca beklentiye girmedim donanım iyi malzeme kalitesi düşük olursa da önemli değil dedim. Elime ilk aldığımda tüm beklentilerim yıkıldı. Ucuz Çin telefonu kalitesi beklerken 8 aydır kullandığım Galaxy s2 ayarında bir telefonla karşılaştım. İşin ilginç yanı ekran parlaklığı ve renk doygunluğu olarak super amoled ekrandan daha iyi. Bu telefon alanları çok şaşırtacak ilerde umarım kronik bir sorun ortaya çıkmaz.

Anladim hocam. Ztn benim isteklerimi karsilayacagi belli hocam. İnternet subesi, whatsapp, facebook, twitter bitti. Cok mesajlasiorum. Klavyede rahatmis. Benim icin sknti yok. Samsungum arayuzu ve rehbere giris yavasligi beni illallah ettirmisti. İns skntisiz bir cihaz olacak. Stoklara girse bi :)

• Burada bugün dikkatimi çekmişti bu cihaz, yorumları biraz okudum. Öğlen tatilinde de, Ankara Kentpark AVM de Medimarkete gittim orada bir tane vardı.

Ben gittiğimde bir kişi telefonu inceliyordu bayağı bekledim başında sonunda bıraktı ama ters ters de baktı. Uzaktan çok güzel ve şık duruyordu zaten elimde de aynı hissi aldım yani kalitesiz salak bir şey değil. Adam geri geldi aldı elimden satın alacağım dedi. Meğer sadece bu kalmış başka yokmuş satıcılar bunu alacaksanız verelim diyorlardı 599 TL de fiyatı vardı. Daha sonra mağazadan çıkarken tekrar baktım duruyordu.

Ben akıllı telefondan anlamam Nokia5800 telefonum. O nedenle yorumumu ona göre değerlendiriniz lütfen. Biraz sağa sola çektim içine göçme gibi bir şey hissetmedim ancak dediğim gibi bu konuda tecrübem kötü belki ben anlamamışımdır.

Toplamda diğer cihazlar kadar kaliteli bir dış görünüşü var, dandik markaların cihazları gibi bir alet değil diyebilirim en çok.
  • cyber71khan C kullanıcısına yanıt
    bende sırf o kartlar yüzünden turkcell e geçtim. aynı şey bende de oluyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: katsuk123

Burada bugün dikkatimi çekmişti bu cihaz, yorumları biraz okudum. Öğlen tatilinde de, Ankara Kentpark AVM de Medimarkete gittim orada bir tane vardı.

Ben gittiğimde bir kişi telefonu inceliyordu bayağı bekledim başında sonunda bıraktı ama ters ters de baktı. Uzaktan çok güzel ve şık duruyordu zaten elimde de aynı hissi aldım yani kalitesiz salak bir şey değil. Adam geri geldi aldı elimden satın alacağım dedi. Meğer sadece bu kalmış başka yokmuş satıcılar bunu alacaksanız verelim diyorlardı 599 TL de fiyatı vardı. Daha sonra mağazadan çıkarken tekrar baktım duruyordu.

Ben akıllı telefondan anlamam Nokia5800 telefonum. O nedenle yorumumu ona göre değerlendiriniz lütfen. Biraz sağa sola çektim içine göçme gibi bir şey hissetmedim ancak dediğim gibi bu konuda tecrübem kötü belki ben anlamamışımdır.

Toplamda diğer cihazlar kadar kaliteli bir dış görünüşü var, dandik markaların cihazları gibi bir alet değil diyebilirim en çok.

kentparka gitmeye üşeniyorum 1 magzada olması nekadar saçma :D
  • Darty'de siyah için verdiğim siparişin durumu değişti. Yürürlükte yazan yazı, ödendi yürürlükte olarak değişti. Sipariş hazırlanıyor yazıyor. Bugün veremezler kargoya herhalde. Yarın umarım verirler

Bu arada MediaMarkt'ta teşhirde olan Discovery hangi renk?
  • quote:

Darty'de siyah için verdiğim siparişin durumu değişti. Yürürlükte yazan yazı, ödendi yürürlükte olarak değişti. Sipariş hazırlanıyor yazıyor. Bugün veremezler kargoya herhalde. Yarın umarım verirler

mavi
  • quote:

quote:

Darty'de siyah için verdiğim siparişin durumu değişti. Yürürlükte yazan yazı, ödendi yürürlükte olarak değişti. Sipariş hazırlanıyor yazıyor. Bugün veremezler kargoya herhalde. Yarın umarım verirler

mavi

Mavinin arkası da kaygan mı? Yoksa mat mı? Siyahım bi gelseydi arkasına bi baksaydım.. Umarım kaygan değildi. Elim çok terliyor çünkü...
  • arkadaşlar içiniz rahat olsun bu paraya alınacak en güzel telefon sabahtan beri kim gördüyse hasta kaldı telefona performans yeterli seviyede
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.