Şimdi Ara

General Mobile Discovery Orjinal ROM ve Custom ROM'lar & Kurulum [Resimli Anlatım] (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
873
Cevap
45
Favori
210.270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • çok acil yardım etmen lazım burak beats audio zipini yükledim "maalesef sist arayüzü durdu" diye hata
    veriyor sürekli fabrika ayarına aldım düzelmedi usb bağlantı ekranıda gelmiyor ne yapmam lazım
  • beyler yapmamız gereken custom rom için
    1- Root yapmak
    2- Discovery Customizer ile Cw kurmak
    3- Custom romu yüklemekte nasıl yüklenecek custom rom u ?
  • cahilliğimi mazur görün bu yeni rom u yüklemeyi doğru anlamışmıyım basitleştirerek anlatıyorum.
    1-ROOT denen bi işlem var onu yapıyoruz(nasıl yapılacağı hakkında fikrim yok).cihazı serbest bırakıyoruz yani
    2-Sonra sistemi yüklemeden önceki haline getirecek bir program oluşturuyoruz.
    3-google playden bi CWM diye bi program indiriyoruz.(Burak'ın az önce yüklediği)
    4-sonra Gamerzrom diye gelen yeni rom u içine atıyoruz

Bunun gibi bişi anladım ama Büyük ihtimalle yanlış anladım.Cihazı perte çıkarıcam galiba :)

Atomu parçalamak gibi bişi aslında :)
  • Destekciniz hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iSpeedy -- 12 Temmuz 2013; 15:37:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hassin kullanıcısına yanıt
    root nasıl yapcaz ki 2. yi nasıl kurcaz video çek yollada yapalım :)
  • rootu nasıl yapacagız cok acemıcı sorduysam kusura bakmayın
  • Root içinhttp://forum.donanimhaber.com/m_76663488/tm.htm ilk sayfası. Baya aşağılarda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: drkprnc

rootu nasıl yapacagız cok acemıcı sorduysam kusura bakmayın

Hocam root yapmak istiyorsan ana konunun ilk sayfasında resimli anlatım mevcut. İlk sayfayı dikkatlice okursan sorunun cevabı orada

Ahanda buraya tıkla..

Kolay gelsin..
  • anladıgım kadarıyla bu çince programla yapılan işlemi yapmam gerekıyor tesekkur ederım dostum
  • quote:

Orijinalden alıntı: drkprnc

anladıgım kadarıyla bu çince programla yapılan işlemi yapmam gerekıyor tesekkur ederım dostum

Sadece orda yazılanı harfiyle yap, iş tamam. Ben öyle yaptım (tahminim herkes )
  • Beyler şu toucwizin nesini beğeniyorsunuz yav ? Benim midem bulandı artık heryerde görmekten o arayüzü.
  • fatrix_88 F kullanıcısına yanıt
    ZhuoDaShi-setup-2.4.0.1.exe program inmiyor arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: aykut..

Beyler şu toucwizin nesini beğeniyorsunuz yav ? Benim midem bulandı artık heryerde görmekten o arayüzü.

Evet bazı yan etkileri var. Usta kızma takılıyorum
  • cyanogenmod 9 veya 10.1 yokmu bea ?
  • Burak kardeşim bu telefonda en önemli eksiklerden biri bildirim ışığı. Bildirim geldiğinde atrixte olduğu gibi alt tuş ışıklarını yakabilirsen süper olacak. Kolay gelsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: madmax50

Burak kardeşim bu telefonda en önemli eksiklerden biri bildirim ışığı. Bildirim geldiğinde atrixte olduğu gibi alt tuş ışıklarını yakabilirsen süper olacak. Kolay gelsin.

ledblinker adlı programı indirin play store dan
    biraz kurcalayın çözersiniz hemen zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ryan O'reily'

quote:

Burak kardeşim bu telefonda en önemli eksiklerden biri bildirim ışığı. Bildirim geldiğinde atrixte olduğu gibi alt tuş ışıklarını yakabilirsen süper olacak. Kolay gelsin.

O dediğiniz programla bunu yapmak mümkün değil. Arka planda uygulama çalışmamalı. Dediğimi anlamadınız ki ben alttaki tuş takımı ışığının açılmasından bahsediyorum. Cm rom kullananlar bilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi madmax50 -- 12 Temmuz 2013; 16:12:33 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ryan O'reily'

quote:

O dediğiniz programla bunu yapmak mümkün değil. Arka planda uygulama çalışmamalı.

evet ışık yanmıyor ekran yanıp yanıp sönüyor buda extra şarj yer tabiki

• mertgonul kullanıcısına yanıt
    stok romu pcden yükle
  • öyle yaptım zaten yalnız telefon çok fena olmuştu düzelttim sonunda :D
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.