Şimdi Ara

General Mobile Discovery II - İncelemem (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
0
Favori
3.164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Saman altından gmyi övmüşsünüz.Belli oluyor. Eksi yanlarından hiç bahsetmemişsiniz. Ekranına iyi dikkat ettiniz mi? Gm ancak o fiyata kusurlu ekran veriri ışık hüzmesi,ekran sararması vardır o ekranda. 4-5 sonra sizi de gm mağdurlarına eklerler...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum ben de almayı düşünüyorum telefonu. Tek sorum OTG desteği var mı? Çok araştırdım bulamadım.
  • dogubeyi41 kullanıcısına yanıt
    Hocam cihaz şuan zaten 4.4.2 KitKat yani en güncel yazılım ile geliyor. Ayrıca eski discovery ve elite modelinin üreticisi çinli bir firma iken discovery 2'yi Alcatel üretiyor. Alcatel'in güncelleme konusunda eskilere gore çok daha başarıli olduğu söyleniyor. Zaten telefonu aldığım 2 hafta içinde 2 güncelleme almış olmamda bunun ispatıdır.

Ayrıca kimse gidipte ios için iPhone 6 almaz. Herkes reklam için telefonun popularitesi ve yeni gorunumu icin iPhone 6 alır. Gidip araştırın bakin alanların birçoğu ios 8'de ne yenilik gelmiş bilmez. Yoksa iPhone 5 bile ios 8'i rahatlıkla calistirirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuketici06 -- 11 Ekim 2014; 8:52:05 >
  • ricman kullanıcısına yanıt
    Dostum otg kablom olmadığı için hic denemedim. Ne yazıkki bu konuda cevap veremicem.

• quote:

Orijinalden alıntı: HuaweiPismanliktir

Saman altından gmyi övmüşsünüz.Belli oluyor. Eksi yanlarından hiç bahsetmemişsiniz. Ekranına iyi dikkat ettiniz mi? Gm ancak o fiyata kusurlu ekran veriri ışık hüzmesi,ekran sararması vardır o ekranda. 4-5 sonra sizi de gm mağdurlarına eklerler...

Hocam hakedeni övmek yanlış birşey değil.

Ben zamanında 2100 TL verip aldığım iPhone 5 telefonumu bir ay içinde full şarj ile 4 saat açık kaldığı için neredeyse kırma noktasına geldim.

Yine ondan kurtulup 2000 TL verip aldığım Galaxy S4 telefonunun ekranin sol alt köşesinde oluşan sararmadan dolayı telefonu servise verip 1 ay ekran bekledim. Sonunda uzerinin farkini odeyip zorunlu olarak Galaxy S5 aldım. Aldığım hafta ekranın çevresindeki parlak çerçeve soyulmaya başladı.

Simdi 2000TL gibi paralara aldigim bu telefonlarda boyle sorunlar yasamisken sadece 850 TL'ye satın aldığım bir telefonda daha önce kullandığım bu 2000 TL üzeri telefonların özelliklerini ve donanımını görüp onlardan belki daha iyi performans yakalayıp sonra ovmeyeyim de ne yapayım.

Ekrana gelince şuan sararma vb. hicbir sorun yok. Canavar gibi IPS Gorilla Glass 3 ekranı var. Valla bozulsa bile serviste cebimden yaptirsam bile tamamı 850 TL olan telefonda ekrana kaç TL isteyecekler?

Ama bir Samsung ya da Iphone'da ekraniniz bozulsunda göreyim. Sırf ekrana 800 TL isterler.

Kısacası ben yanlı değil objektif yaklaştım. Ama yiğidin hakkini da veririm.

Siz bana 850 TL'ye hatta ne 850'si onun bir buçuk kati değere yani 1200 TL'ye 2gb ramli, 8x2ghz cekirdek islemcili, 1920x1080 full hd gorilla glass 3 ekranlı, 5" ekranlı bu telefona rakip başka bir alternatif gösterin? Hani var mi?

• Güzel inceleme olmuş teşekkürler.
    Ben Elite kullanıyorum çok memnunum. Bazı insanların GM markasına karşı neden bu kadar ön yargılı ve antipatik davrandığını anlamış değilim.
    Bütün modelleri F/P ürünü cihazlar. Muadilleri neredeyse iki kat pahalı ama buna rağmen telefonu kötüleyebiliyorlar.
    Antutu testinden ben Elite ile 40.500 puan alıyorum, yani bu telefonun da 33 Bin puan alması gayet normal.
    Bence tek eksiği 16 GB olmasından dolayı micro SD kart girişi olmalıydı.
    3 Bin TL verip aldığınız elmanın cebinizde yamulmasına aldırış etmiyorsanız GM için tek kelime kötü söz etmemelisiniz !!
  • ben Note2 kullanıyorum. Erkan hassasiyeti nasıl telefonun ? Kamera ile fotoğraf çektiğinizde fotoğraf kalitesi nasıl ?
  • Arkadaşlar ben de bugn aldım ve tam anlamıyla fiyatına göre müthiş buldum telefonu. Bu arada denedim ve şu anda da kullanmaktayım OTG çalışıyor.
  • ricman kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hocam. Otg bilgilendirme iz için teşekkürler.

Sitede uç beş tane adam var. Discovery 2'yi alan herkes memnuniyetini dile getirirken bu uç beş adam her yerde cihazı karalama ya çalışıyorlar.

Her ne tesadufse hepsi de LG kullanıcısı. Sanırım bunları zamanında LG'ye o kadar para verdiler diye çok ezmisler simdi bizden acısını çıkarmaya çalışıyorlar. Yalniz kaçırdıkları bir nokta varmı Discovery 2 kendinden iki kat daha pahalı bir çok telefondan çok daha donanımlı ve iyi durumda.

• Ah hocam ben o 3-5 kisiyle zaman zaman münakaşaya girdim. Gercekten bosa vakit harciyoruz.
    Bazisi gm eline bile almamistir. Artik amac post kasmak falanmidir nedir.
    8-10 gm sikayet eden resim bulur. Her konuya yapistirir.
    Ne hikmetse bunlarin coguda lg g2 kullanicisidir.(cogunun profilide gizlidir.)
    Bu arkadaslara kalsan lg ve sony disindaki tum cihazlar fason,cin mali, merdiven alti asla alinmamasi gereken telefonlardir.
    Hayir anlamiyorum sunu. Telefondan memnunsa hicbirsey yok. Problem ciktimi, kostur kostur foruma girer hemen konu acar. Sanki bu telefonlari sadece dh dakiler aliyor. Cok tanidigim var. Gm discovery kullanan. Hepsi de telefondan memnun. Soket sorunu falan da cikmamis hic birinde. Zaten sayisal olarak bakarsan cok satan telefonun arizasi cikan kullanici sayisida cok olur.(GMD bir milyondan fazla satti)Ayrica bu telefonlari kullanan insanlar cogu siradan, yani gunluk islerde kullanan adamlar.(en az %75i)
    Oyle romla, guncellemeyle isi olmayan, facebook, whatsaap internet falan kullanan insanlar.
    Vay efendim bu cihaza kitkat nasil gelmez!
    Sanki kit kat gelse telefon ucacak, çağ falan atliyacak.
    Telefonun ates pahasi oldugu bi ulkede, herkesin rahat rahat istedigini alamadigi bi ulkede, herkesin cebini dusunen, daha dusuk fiyata yuksek performans veren cihaz uretmek suc.
    800 lirasi olan adama G2 al, xperia Z1 al demek ne kadar mantikli.
    G2 tavsiye ederken dayaniksizligini, isinmasini,ekran sararmasi,ahize ses kisikligi gibi sorunlardan falan hic bahsetmezler. Ama gm isininca ates topu olur. Yere dusunce dayaniksiz adi telefon olur.
    Sahsim adina yeri geldimi G2 de tavsiye ettim yeri geldi gm de tavsiye ettim,yeri geldi sony de tavsiye ettim. Herkesin parasina, ihtiyaclarina gore telefon oneriyorum. Ulkemizde bi cok kisinin ihtiyacini 600 tl civarindaki telefonlar karsilayacakken devasa paralar vermek de ne kadar mantikli.
    Neyse bu konu bitmez. Herkesi objektif olmaya davet ediyorum.

• Kardesim gunlerdir ifade etmeye calistiklarimi ifade etmissiniz elinize saglik.

Bende bilgisayar muhendisiyim yillardir android teknolojileri ile ugrasiyorum bazen oyle komik yorumlar okuyorumki bu arkadaslar kadar android ogrenememisim diyor ve susuyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuketici06 -- 11 Ekim 2014; 21:03:45 >
  • Ulkemizde alcatel one touch idol x+ ciksa bi cok kisi gelip su cumleyi sarf edecektir.
    "Ne yapacan GMD 2 yi, git alcatel al yillarin ureticisi. Oyle sacma sapan telefonlara para kaptirmayin.Yada 200 daha koy G2 al."

• bende bugun aldim tek simli modeli bekliyordum aslinda ama 16 gb bana yeter diye dusundum telefon gercekten muazzam bimexe 15 tane gelmis 4 gunde sadece teshir urunu kalmisti onun basindada uc dort kisi vardi herkes bunu soruyordu ben baska yerden aldim bakalim simdilik iyi gelismeleri yazicam

• Deneyimlerim.
    1- Dokunmatikte sorun yok lakin kendi üzerinde bulunan filmden ötürü takılmalar hissizlikler olabiliyor. Hemen filmi değiştirdim sorun ortadan kalktı.
    2- Bu fiyata başka iyi bir telefon yok. S3 bile hala 950 liraya satılıyor.
    3- Isınma gayet normal ateş topuna falan dönmüyor. Isındığı doğru ancak ısınmayan telefon yok ki.
    4- Ses kalitesi çok iyi birkere hakkını vermek lazım.
    5- Malzemesi iyi seçilmiş. Yanlız metalik çerçeveye pek güven olmaz malum metal boyalı plastik. Kılıfla kullanmakta fayda var.
    6- Telefonu eline alan herkes SAMSUNG' dan daha güzel duruyor ve takır tukur değil yorumunu yaptılar ( Tamamı SAMSUNG kullanıyor.)
    7- Ekran kaliteli bir kere laf atanlar utansın.
    Devamı sonra :) :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ricman

Deneyimlerim.
    1- Dokunmatikte sorun yok lakin kendi üzerinde bulunan filmden ötürü takılmalar hissizlikler olabiliyor. Hemen filmi değiştirdim sorun ortadan kalktı.
    2- Bu fiyata başka iyi bir telefon yok. S3 bile hala 950 liraya satılıyor.
    3- Isınma gayet normal ateş topuna falan dönmüyor. Isındığı doğru ancak ısınmayan telefon yok ki.
    4- Ses kalitesi çok iyi birkere hakkını vermek lazım.
    5- Malzemesi iyi seçilmiş. Yanlız metalik çerçeveye pek güven olmaz malum metal boyalı plastik. Kılıfla kullanmakta fayda var.
    6- Telefonu eline alan herkes SAMSUNG' dan daha güzel duruyor ve takır tukur değil yorumunu yaptılar ( Tamamı SAMSUNG kullanıyor.)
    7- Ekran kaliteli bir kere laf atanlar utansın.
    Devamı sonra :) :)

Aynen kaytılıyorum sana bende aldım bugun;

Dokunmatik ile ilgili sıkıntıları okumuştum bende elime alınca anladım boyle takılıyormus gibi oluyor değişik biraz sonra tahmin ettim ekran filminden kaynaklandığını ama değiştirmedim henuz ekran filmi çift katlı aslında bi ekranı tam koyu kısmı kaplıyor bide ustunde general mobile yazan var ikisi üst üste,ondan hafif takılıyormus gibi falan hissettiriyor henuz daha filmi cıkarmadım ama buyuk ihtimal sorun ondan kaynaklanıyor.

Malzeme kaliteli ayrıca sadece yan cervece biraz sıkıntılı arka kapak ve on kısım gayet basarılı.

Ekran gerçekten başarılı,farkı hissediyorsunuz.

Telefon ısınıyor ama normal kullanımda değil oyunlarda,antutudan 33500 aldı.

S2 kullanmıstım bi ara o daha beter ısınıyodu bunuda belirteyim.

Sesi kaliteli ve iyi çıkıyor ama kısık ses bile fazla bunu duzeltirlerse daha iyi olur.

12.2 gb boş alanla geliyor,yeterli bence uygulamaları isterseniz 12.2 gb lık alanı size kullandırtması ayrı bir olay.

Plus ile arasında sadece micro sd olucakmış,bekledim ama gene sarkmalar başladı diye aldım zaten doldurmam telefonu çok fazla.

İphone 16 gb kullanıyor cevremdeki herkes onlara neden yetiyorda bize yetmesin diye beklemedim ben :)

• Güle güle kullanın memnunsanız hocam bende samsung galaxy s4 kullanıyorum bence hak etmiyor aldığı parayı bir dahaki telefonumu oneplus 2 almak istiyorum oda f/p cihaz
  • Merhaba 2 hafta önce sipariş ettiğim gmd 2 nihayet geldi :( Sim kart takmadan dead piksel testi yaptim yan tarafta iki tane siyahlik ortada beyazlık çıktı n11 üzerinden almıştım değişime göndersem yenisini verirlermi yoksa telpaya garantiyemi gönderirler olu pikselden emin olmak için general mobile yazılı ekran koruyucu soktum. Problem cikarmi? Ayrıca reset nasil atiliyor su an gmail hesabi numaralar hepsi çıkıyor hard reset atmak istiyorum çünkü wifi bağlantısı yapılınca geri iade alınmıycağı yazıyor fakat ölü pikseli nasıl test edebilcektimki başka türlü
  • Dostum senin cihazın ayıplı ürün kategorisine girer ve iade almak ya da yenisi ile değiştirmek zorunda ilk bir ay içerisinde. Üzerine varmazsan kimse değişim ya da iade yapmaz. :)
  • esnafım35,incelemeniz için çok teşekkürler, 1000 tl altında kaliteli ve uygun fiyata ne alabilirim diye araştırmaktan bıkmışken sizin incelemeniz imdadıma yetişti. Bu arada hepsiburada.com da fiyat bugün 888,00 tl görünüyor oradan almak istiyorum sorun yaşar mıyım.yardımcı olursanız sevinirim.selamlar.
  • okyay251 O kullanıcısına yanıt
    Hepsiburada'da sorun yasamazsiniz hocam. Ben ozellikle bayiden aldim. Odeme yaptiktan sonra bayideki gorevliye kapali kutuyu actirdim ekrani ve telefonu kontrol ettirdim. Sonra teslim aldim. O nedenle elden almak bu baglamda faydali. Ama hepsiburada da baya iyi.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.