Şimdi Ara

General Mobile Discovery II - İncelemem (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
0
Favori
3.164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Massibe

İncelemeye şunları eklemek istiyorum sıra arkadaşımın cihazıda gmd2 ilk aldığında 33k antutu almıştı şuan 22k larda geziyor oyun performansı kabullenebilir düzeyde kasası şık ama oradan buradan alıştığımız tasarımlar toplanmış gibi arayüz geçişlerinde şişmelere raslayabiliyoruz zaman zaman telefon çok hafif her an elimden kayıcakmış gibi kamerası güzel denilebilir ekranı çok hoş renkler canlı yapıda birde şuna katılmıyorum 2000 lira yada 1300 lira bandındaki telefonlarla kapışabilir düzey demişsiniz bunu unutun tamamı ile yok öyle bir olay ne performans ne malzeme kalitesi ne arayüz 1300 lira üstü telefonların yanına bile yaklaşamaz artı olarak servisinin namını ve şirketin namını(!) hepimiz biliyoruz güncelleme desteklerini :D benim şahsi düşüncem bu fiyatta nexus 4 zenfone 6 moto G bu cihazdan çok daha üstün cihazlardır.

Yazı için teşekkür ederim kusura bakmayın fakat biraz abartı kokan bir inceleme ...

Telpa konusunda haklısınız ama her fırsatta moto g diyorsunuzda yada zenfone 6 nexus 4 diye , zenfone 6 yeni fakat discovery2 benim görüşüme göre ondan daha kullanışlı ,zenfone 6 büyük mesela kalın ben kullanmam,moto g ekranı kuçuk ve eskidi artık keza nexus 4 te öyle ,alcatel arkasında bu telefonun güncelleme zaten vericektir.Sadece servis konusunda size katılıyorum ama bu telefon eğer samsung etiketinde olsaydı ve fiyatı 888 TL olsaydı inanın bana şimdi bize fanları diyenler daha çok savunurdu.Telpa sıkıntılı orda haklısınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: skywalker06

elite modeliyle aynı skoru alacak ayrıca 400tl ucuza satılacak o zaman gm böyle bir telefonu bu fiyattan satmaz 8 çekirdekli bilindik bir meditek işlemci eş değerleri daha düşük puanlar alırken aynı işlemci gmde yüksek alması bence ilginç

MTK 6592 3 bölüme ayrılıyor 1.7 ghz 2.0 ghz 700mhz mali450mp4 birde 6592m 1.4 ghz 450mhz mali450mp4 düşük puan alanların geneli 1.7 ghz olan discovery 2.0 ghz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yav hala moto g alın diyenler var. Taş devrinden mi kaldınız. Moto g ancak discovery 1 e rakip olabilir. Ne kadar kör ve cahil var.
  • Yaklaşık iki aydır kullanıyorum benim görüşlerim şöyle,olumsuzlardan baslayayım.Kasa kalitesi yok en ufak düşmede kırılmaya yamulmaya müsait kılıf lazım ama ben sevmiyorum.şarjı cabuk bitiyor güncelleme yaptıktan sonra özellikle.isinma sorunu vardı biraz güncellemeden sonra hiç kalmadı diyebilirim.olumlu olarak,cok hafif hatta gereğinden fazla,düşürsen haberin olmayacak,ekran süper film izlemek büyük keyif,dokunmatik iyi,kamerası çok iyi.ve telefon şekil bakan bi daha bakıyor.genel olarak ben memnunum bu fiyata daha iyisi yok benim gözümde.hele ki ipohone milyarlar dökenleri görünce şaşırmamak elde değil

• Koç_hisarlı K kullanıcısına yanıt
    Hocam bükülme konusunda hiçbir telefon Iphone'un eline su dökemez :)

Kırılma konusunda ise inanın LG marka telefonlarla kıyaslanamaz. LG telefon forumlarını mutlaka bir inceleyin. En ufak bir darbedde bile nasıl parçalandıklarını okuyabilirsiniz.

Bence Discovery'nin sd kart yuvası olmaması dışında hiçbir ciddi eksikliği yoktur. Pil konusunda ise ben ilk defa pili bu kadar uzun giden bir akıllı telefon kullanıyorum.

Eski telefonlarım neydi diye soracak olursanız Iphone 5, Samsung Galaksy S4 ve Samsung Galaksy S5. Bu 3 telefonda da şarjım tam bir günü tamamlayamazken bu telefonda çok rahat tamamlıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuketici06 -- 9 Ekim 2014; 10:11:26 >
  • İnceleme çok iyi olmuş, elinize sağlık. 16 gün oldu bende discovery2 kullanıyorum. Belirttiğiniz tüm konularda hem fikirim. Tek sıkıntı kaliteli kılıf bulamayışım.
    Şeffaf silikon kılıf kullanıyorum. Spigen marka bir kılıf bulabılsem on numara.
    Telefon kullanımında endişe duyduğum bir konu var telefon masa duruken kullanım sırasında space tuşu bazen calısmıyor gıbı gelıyor bana yazı yazarken sonra elıme alıp yazmaya basladıgımda sıkıntı yok ılgınc gelıyor bana sizde boyle bırsey var mı acaba.
    Bu arada bir arkadaş bir zaman sonra antutu skoru düşüyor demis, 32176 3. haftaya girerken.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben oyun oynamam hiç ona rağmen az gidiyor gibi geliyor bana.siz yaptınız mı hiç güncelleme ?ek olarak telefon çok kaygan elinizden düşürmeye çok müsait.ama bir internet hızı varki çok iyi...
    koçhisarlı dediğin gibi telefon elden kayıyor hem ince likten hemde kullanılan materyalden kaynaklanıyor bu yüzden zaman kaybetmeden silikon kılıf almak şart

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • neyro61 kullanıcısına yanıt
    Space tuşu konusunda ben bir sorun görmedim. Şimdi her iki yöntemde de denedim sorun yok. Kılıf konusunda da hemfikirim. Bulursanız bize de bilgi verirseniz sevinirim.
    Telefona 5 ekim pazar günü bir güncelleme yaptım. Şuan pil performansından oldukça memnunum. Ben deri kılıfla kullandığım için kayma durumu pek olmuyor.

Aslında kayma olayı malzemeden değil telefonun ince ve inanılmaz hafif olmasından kaynaklanıyor.
  • Rica etsem aldığınız ekran sürelerini paylaşabilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: skywalker06

elite modeliyle aynı skoru alacak ayrıca 400tl ucuza satılacak o zaman gm böyle bir telefonu bu fiyattan satmaz 8 çekirdekli bilindik bir meditek işlemci eş değerleri daha düşük puanlar alırken aynı işlemci gmde yüksek alması bence ilginç

33 binlik performansi anca chrome ve antutuda alir.

• -BraveHeart- kullanıcısına yanıt
    Üstad birçok değerlendirme ve teknik inceleme sitesi bu uygulamayı kullandığı için AnTuTu kullandım. Ben de meraklı bir kullanıcıyım. Eğer önerebileceğiniz başka bir benchmark uygulaması varsa önerin lütfen.

Geçer not dediğiniz benchmark'ı söyleyin onda da test edip sonucu görelim.

Saygılar.
  • Gerçekten güzel inceleme olmuş Tebrikler Ben de 15 ekimdeki gmd 2 plus ı bekliyordum ama aklıma kurt düştü. Beklerken elite i inceledim.
    16 gb lık modelde snapdragon800 işlemci adreno 330 grafik belleği 16mp arka 8mp ön kamera var ve kamerası genel olarak beğenilmiş baya. Gmd 2 ile arasında 100 lira var Bütçem 1000 lira Gmd 2 nin tasarımını beğenmiştim ama elite i yakından görmedim hiç. Hangisi oyunlarda daha iyi performans verir. Bir de elite in hafıza 16 da sabit olucak 32 liği alma durumum yok. 5-6gb civarı mp3 atarım Kalan kısım uygulamalara yeter mi oyunlarla birlikte?

Genel olarak bakınca siz ne düşünüyosunuz bu konuda yorum alabilir miyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sene331 -- 10 Ekim 2014; 15:27:02 >
  • s.a. arkadaşlar

iki haftadan fazladır kullanıyorum.

ekran hassasiyeti kötü, webde veya diğer uygulamalarda sayfaları sürüklerken ekran yavaş hareket ediyor. Samsung S3 ve turkcell t9 ile kıyasladım. diğerlerinde sürükleme çok hızlı, ekranlar çok hassas. bu niye yavaş anlamadım. yardımcı olacak kimse var mı?

NOT. bendeki çift hatlı versiyonu ama tek hattını kullanıyorum sadece.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cetinem -- 10 Ekim 2014; 16:04:32 >
  • Hocam ekrandaki bantı sökmeyi deneyin. Ben şuan kullanıyorum hiçbir sorun yaşamıyorum.
  • Öncelikle incelemeniz cidden harika olmuş. Olabildiğince tarafsız yapmışsınız.

AnTuTu'ya gelince; bu kadar yüksek puan çıkması 8 çekirdek olduğundan dolayı. Ama 4 çekirdek olsa yine sizi havada karada çok rahat ettirir (Bence 4 çekirdek olsaydı pil performansına da olumlu etki yapardı ama rekabet yüzünden 8 çekirdeğe kadar çıktı işler).
  • Teşekkür ederim.
  • inceleme çok guzel olmus :) cok yararli bir konu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nasil iphone alan adam 2500 tl yi telefona degil iosa veriyorum diyorsa 1500 tl verende androidde guncellemeye veriyor forumda takip ettim gm kullanicilari aylarca agliyor bize bu tarih dendi soz verildi vsvs bence paranizi cope atmayin

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.