Şimdi Ara

General Mobile Discovery GPS sorunu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
1
Favori
33.825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: metallisticate

    quote:

    Orijinalden alıntı: muratzilla

    Rastgele bir kac kez dogru yer tespiti yapmis olmaniz (yururken) bunun surekli dogru yer tespiti yapacagi anlamina gelmez. Ayrica arac icerisinde kullanirken gps sinyali disarida yurumeye gore daha azdir. Gps sadece foursquare de check in yapmak icin kullanilmiyor, arac ici navigasyon apayri bir dunya.

    4square denilen olayı kullanmıyorum bu 1 :) 2ncisi, en başta belirttim. yürüdükten sonra 1-2 km'lik bir test sürüşü yaptık diye. bence böyle uzaktan konuşmaktansa, çalışan bir tane bulup denemelisin.

    Hayatında adam akıllı çalışan bir GPS kullanmadığın için bu sana çok iyi gelmiş. Bu saatten sonra ne desem anlamazsın. 1-3 metre hata payı ile yer tespiti yapmışmış, yav he he.




  • bendede gps sorunu var, benimki hiç bağlanmıyor, 60 saniye testi var telefonu power ve ses kısma tuşuyla beraber açınca gelen factory test modunda, auto test var 60 sn test ediyor gps i ama gps hiç bağlanmıyor bende.

    onun dışında telefon mükemmel, ben hayatımda bu kadar az ısınan başka bi telefon kullanmadım kardeşim, 40 dakika telefonla konuştum ısınma neredeyse yok gibi, başka bi telefon olsaydı yanaklarım pişmişti :)

    sensörler internet bağlantı hızı kamera hızı galeri gezinme hızı işlem hızı mükemmel.

    gps halledilince yemede yanında yat telefonun :)
  • Ben İGo kurdum programdan kaynaklanan bağlantı problemi var galiba, GPS konum programlarını denedim çok başarılı değil, daha uygun bir yerde bir daha deneyeceğim,
    Sorun olduğunu söyleyen arkadaşlar GPS i hiç mi görmedi Yoksa geç gördü-yanlış mı gördü ? lütfen cevaplarmı
  • arkadaşlar a-gps ile epo gps aktif hale getirince çok hızlı bağlandı(10-15 saniye). açmak için gps (1-0 yazan yere) üzerine tıklayın ama unutmayın internet bağlantısı istiyor
    Bunu hepiniz biliyorsa cahilliğime verin
  • Arkadaşlar EPO ve A-GPS aktif olmasına rağmen uydulara çok geç bağlanıyor, bağlansa bile konumu 300-500 m sapmayla buluyor, üstelik binaların olmadığı açık alanlarda denediğim halde...

    Ayrıca EPO dosyası bilgilerini indir diyorum, %50'ye gelince sonlanıyor, tekrar deniyorum yine aynısı oluyor. Bu dosyaları nasıl indirebilirim?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: loverdosed

    Arkadaşlar EPO ve A-GPS aktif olmasına rağmen uydulara çok geç bağlanıyor, bağlansa bile konumu 300-500 m sapmayla buluyor, üstelik binaların olmadığı açık alanlarda denediğim halde...

    Ayrıca EPO dosyası bilgilerini indir diyorum, %50'ye gelince sonlanıyor, tekrar deniyorum yine aynısı oluyor. Bu dosyaları nasıl indirebilirim?

    Hocam siz gps sorunu çözebildiniz mi? GPS test yazılımı ile 13 uydu görebildi ama hiçbirini kullanamadı
  • gps bir türlü konum bulmuyor uyduya bağlanamıyorum bu sorunu nasıl çözdünüz?
  • Zorba58 Z kullanıcısına yanıt
    Gps hareket halindeyken uyduya baglaniyor ben de. Duragan durumdayken uydulari goruyor ama kullanamiyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi someoneme -- 4 Eylül 2013; 12:23:54 >
  • Ben ürünü bugün aldım. Maalesef rastgele uydu görüyor ve zaten hiçbirinede bağlanamadı. Açık havada WiFi'a bağlı iken denedim. Max 3-4 dakika denedim GPS Test programı ile. En fazla 3 uydu gördü ve SNR değerleri 20'nin altında. Hiçbirine bağlanamadı. Servise göndermeden önce önereceğiniz birşey var mı ?
  • alır almaz burakgon arkadasımızın yapmıs olduğu nexus romunu yükledim. ve hiçbir zaman GPS problemim olmadı. konuyu görünce gps denedim ve 3-4 sn içinde bağlandı.
  • kim ne derse desin mtk cihazların gps performansları gerçekten berbat!... bende de mtk 6577'li zte v970 var... eğer ki 3g mobil internetiniz yoksa yani agps kullanmıyorsanız sadece gps modülü ile çok zor yer buluyor bulsa da 3-5 dakikada bir sinyal kopuyor ve 1-2 sokaklık yanlış gösteriyor. kullandığım program sygic..

    daha önce kullandığım emektar t10'umun gps performansının onda birine sahip değil bu mtk işlemcilerin gps'i...
  • Bende de gps sorunu vardı. Bir türlü bağlantı yapamıyordu. Şu videodaki anlatılanları birebir yapınca düzeldi. Ancak root gerektiriyor baştan söyleyeyim.

    Gps çözüm videosu:



    Root videosu:



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mstkurt -- 14 Eylül 2013; 15:46:25 >




  • Arkadaslar tam olarak denemedim, sadece balkonda bir deneme yapayim dedim. Galaxy S 6 uydu buldu ve 5 tanesini kullanip konumu belirledi. Discovery 4 uydu buldu ama konumu belirleyemedi. Sorun var diyebilir miyiz ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BraveHeart

    Arkadaslar tam olarak denemedim, sadece balkonda bir deneme yapayim dedim. Galaxy S 6 uydu buldu ve 5 tanesini kullanip konumu belirledi. Discovery 4 uydu buldu ama konumu belirleyemedi. Sorun var diyebilir miyiz ?

    evet var ne yazık ki.. sorunun kaynağı mtk işlemciye ait olan gps.. çekim gücü zayıf.. eğer mobil internetiniz varsa a-gps'i açarak bir nebze olsun konum belirlemeyi kolaylaştırabilirsiniz..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fkm1979

    arkadaşlar a-gps ile epo gps aktif hale getirince çok hızlı bağlandı(10-15 saniye). açmak için gps (1-0 yazan yere) üzerine tıklayın ama unutmayın internet bağlantısı istiyor
    Bunu hepiniz biliyorsa cahilliğime verin

    Yaw konuyu hortlatmış gibi olduk. Dün telefonu aldım. Bir türlü A-GPS açamadım, bulamadım ayarını. Uyduları da bulmuyordu bir türlü. Canım çok sıkıldı. Hocam sayende açabildim, sağolasın. Sıkıntı yok 15-20 saniyede buluyor. Benim için kabul edilebilir bir süre




  • Ben se gps sorunu yasiyorum. A-gps falan hepsini actim ancak hala 500m otede gosteriyor. Var midir baska bir cozumu? Yoksa telpaya mi gitmek gerek bunun icin?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: slmn227

    Ben se gps sorunu yasiyorum. A-gps falan hepsini actim ancak hala 500m otede gosteriyor. Var midir baska bir cozumu? Yoksa telpaya mi gitmek gerek bunun icin?

    fazla bir çaresi yok ne yazık ki.. ne yazık ki mtk işlemcilerin gps'i çok kötü...
  • Bu işlemci ve GPS'in nasıl bir ilgisi var orayı anlayamadım ben ? GPS kendi başına ayrı bir chip bildiğim kadarıyla.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BraveHeart

    Bu işlemci ve GPS'in nasıl bir ilgisi var orayı anlayamadım ben ? GPS kendi başına ayrı bir chip bildiğim kadarıyla.

    mtk'larda gps işlemci ile bütünleşik:

    quote:

    GPS is one of most important feature on smartphone, you will never lost with your phone. The Google Map and other navigation softwares always provide direction service on your phone. The GPS features also is available at most cheap China phones which built-in MediaTek(MTK) processor. The GPS chip is integrated to their main processor. EPO (Extended Prediction Orbit) is one of MTK’s innovative proprietary off-line server based A-GPS technology. It supports up to 30 days satellite orbit prediction, which can be used to greatly enhance user experience by improving GPS Time To First Fix (TTFF).




  • bende hiçbir sorun yok.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.