Bildirim
General mobile discovery elite lite
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Bence bekle almışken en iyisini al Bende öyle yapacam _____________________________ -
Bende bekliyorum Lite versiyonu kesinlikle değeceğe benziyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
1200 olursa elite al
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
kardesim bende lite i bekliyorum, 1000 liraya alacagin guncel telefonlarin hicbiri o parayi haketmiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jedi_masterr -- 31 Ocak 2014; 20:53:12 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ DH FORUM 2008 Üyesi - Baldurs Gate 3 - Pillars of Eternity - Dark Souls - Bloodborne - Witcher - KOTOR -
Bekleyin tabiki de. _____________________________ -
Beklemeye değer... _____________________________ Ford Fiesta - Hp Pavilion dv6 - LG G4 - Hp Photosmart b110 - Creative INSPIRE T3130 - Bursaspor -
Hocam elite için büyük ihtimalle pil kapasitesi değişecek. Bence litede bu değişmiycek çünkü cihaz cidden ucuza çıkacak maliyeti arttıracak bişey yapmazlar _____________________________ -
Yahu adam video da d elite 1199 lira olacak dedi normali o ise lite bana kalırsa 900-950 falan olur :) alınabilir en iyi telefonlardan birisi demektir hele gmd ye kitkat verirse o zaman alınır diğer telefonları :) çünkü gmd ye ki kat veren elite 5 hatta 6 verir :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Galiba beklemek iyi olacak
Bide fiyatı ve kesin çıkış tarihi belli olsa
_____________________________ -
Bekle hocam Elite varken 200₺ daha verin en iyisini alın. Sonra keşke demezsiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ I'm a start up a rioting, try to stop it or silence it. -
Bütçe zaten 800 yani 200 daha zor koyuyorum _____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler