Şimdi Ara

General Mobile Discovery Elite Çince Root Türkçe yapma ve İngilizce Recovery

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
4.367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle root yapmayı aşağıda linkteki programla yapiyorsunuz program çincedir ama olsun.
    Programı açtıktan sonra root yazan yazan yere tıklamanız yeterli telefondanda ne sorarsa evet diyoruz
    not:Telefonda vrus programı varsa kaldırın hata verebilir

http://www.mgyun.com/en/GetVRoot

Root yaparken çince birkac program yuklucek telefona ve her uygulama yüklediginizde birseyler sorcak root izni verirken birseyler yazcak bundan kurtulmak icin
    Blackmart marketi telefonunuza kurun burada arama yaptırarak supersu ve pro anahtırıni yukluyoruz
    supersu açtiginiza güncelleyin derse güncelleyin burada bizim çince root kaldırıp türkce supersuyu yüklemiş olduk.

Evet geçelim kontrole süpersu menüde olması gerekir herhangi bir root isteyen programı kurun sizden root iznini supersu türkçe olarak isteyecektir isterse islem tamam sonraki adıma geçin

Menüde çince bir clean master tarzı program var ise hala silin gitsin bunu artık çince yazılarla işimiz yok.

Evet telefonunuz rootlu artık

Burda bir karar vermeniz gerek tamam mı devam mı eğer rom atıp telefonu özelleştircem ben diyorsanız okumaya devam

evet şimdi farklı bir roma geçmeden önce stok rom un yedeği olması gerekir elinizde ilerde stok roma dönüş yapabilmek için bunuda cwm recovery veya Twrp recovery ile yapıcaz
    Çince olanıda var bu ingilizce işinizi daha cok görür isteyen onuda yükleyebilir
    Forumda daha once sanlibu arkadadimiz paylasmistı o surumu sikinti cikardi alttaki surum sorunsuz sekilde kullanılabilir tarafımca denendi

http://d-h.st/U5Z

evet simdi bu recoveryi nasıl flaslıcaz derseniz
    alttaki konudan devam edersiniz.

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=92617946&p=1

unutmayin farkli bir roma gecmeden evvel mutlaka stok romun yedeğini alın.
    Sorumluluk yapana aittir oluşan zararlardan ben sorumlu değilimdir.Yazım hatalarından dolayı kusura bakmayın telden yazdım. pcden girince duzenlerim teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Onu kaldirip. Supersu yuklersen caliamio izin falan sormuo bi. Cok uygulamada
    2. Pc ye baglarsan geri yukler o supersuyu
    3. bu konular zaten acildi

• suan kullanıyorum sorunsuz çalışıyor

• frameroot ile bunun farkı neki ?
  • deneme1 D kullanıcısına yanıt
    frameroot la yapabiliyorsaniz farkı yok

• programı tam olarak yaptım ama telfon rootlanmıyor sebep ney acaba?
  • Note 2 de işe yaramadı. 3. İşlemde takılıyor kırmızı renkte bir uyarı çıkıyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.