Şimdi Ara

General Mobile Discovery Ekranda Sarı Leke

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.074
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • General Mobile Discovery telefonumun sol üst kösesinde sarı leke var bu tarz sorunla karsılasan varsa garanti ücret alıyormu forumda bazı arkadaslar garanti dahilinde ücretsiz ekran degisimi yapılıyor diyolar dogrumudur yardımcı olanlara simdiden tesekkürler

• ben gönderdim belirtilen arıza tespit edilemedi. Deyip geri yolladılar...
  • Suan garantide garanti dahilinde ekran degisiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benimki çok belli oluyor sapsari

• quote:

Orijinalden alıntı: cagatay_igci

Suan garantide garanti dahilinde ekran degisiyor

Senidemi sari leke kardeş ne zaman gonderdin :)

• Pazartesi gonderdim aradim gonderdigim bayiyi 5dk sonra tekrar aradilar beni garanti dahilinde degisiyormus

• Aldığınız bayiyemi yoksa telpa servisine mi verdiniz ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aldigim bayiye zaten telpa anlasmali bayiydi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gazeteciya -- 28 Nisan 2014; 19:03:49 >
  • Tamam Çok teşekkür ederim bende yollayım servise inşallah TFT ekran takmazlar :(

• Ellerine dusen parcayi takarlar şansıniza kalmis bir durum buyuk ihtimal ips olur

• İnşallah telefonun gelince ekran durumunu söylermisin diğer bu durum başına gelmiş arkadaşlarla bu konu altında buluşalım

• aynı problem bende de oluştu geçen hafta yolladım telpaya bekliyorum sonucu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hyy25

aynı problem bende de oluştu geçen hafta yolladım telpaya bekliyorum sonucu.

Telefonunun Durumu Belli Olunca Konuya Durum Hakkında Bilgi Verirmisin Kardeş Garanti Dahilinde mi Nası Yaptılar Yani
  • tamam sonuç alınca paylaşırım.
  • kargoya verilmiş telefonum onarım yapılmış garanti dahilinde ne işlem yapıldi bilmiyorum geldiğinde belgede yazar sanırım
  • bugün sabah saatlerinde teslim aldım telefonu ön cam arka ekran ve yan parlak olan yer bir bütünmüş komple değişmiş değişen parçayı gördüm nereden anladın derseniz üstünde 2 tane çizik vardı oradan anladım hiç de forumda anlatıldığı gibi bir katliam çıkarmama gerek kalmadı aramadım bile gelince telefonu aldığım yer aradı telefonunuz geldi diye gittim aldım
  • teşekkürler arkadaşlar bende discovery quadro4 almayi dusunuyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 180 tl para istediler bende iade istedim. Telpa ya güvenilmeyeceği bir kez daha ortaya çıktı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagatay_igci

bugün sabah saatlerinde teslim aldım telefonu ön cam arka ekran ve yan parlak olan yer bir bütünmüş komple değişmiş değişen parçayı gördüm nereden anladın derseniz üstünde 2 tane çizik vardı oradan anladım hiç de forumda anlatıldığı gibi bir katliam çıkarmama gerek kalmadı aramadım bile gelince telefonu aldığım yer aradı telefonunuz geldi diye gittim aldım

Sari leke kC tane vardi bndede var ona gore gondereyim

• Bende de ortada çok küçük beyaz leke olmaya başladi. Beyaz ekranda çok dikkat edilirse çok az belli oluyor. Cogalmazsa sorun olmaz ama cogalirsa servis yolu gözükür

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.