Bildirim
General Mobile Discovery Ankara 5M Migrosta 599 TL
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Beyazı Hızlı Gönderi Olarak 3 lira kargo bedeliyle linkte mevcut.
http://www.darty.com.tr/e_commerce/Ak-ll-Telefon/G-MOBILE/D-SCOVERY-BEYAZ-p-99601-c-1.htm -
MAXİMUM VE PARAF BİR KAMPANYA YAPMADI GİTTİ..KAMPANYA YAPSALAR ANINDA ALACAĞIM ÜRÜNÜ AMA YAPMIYORLAR..BAKALIM BU AY BAŞINDA BİRŞEYLER YAPARLARSA ALACAĞIM ALLAH IN İZNİYLE.. -
bu telefona f/p olarak diye yorum yapılıyor hep ama inşallah uzun vadede sıkıntı yaratmaz alanlara -
Ulan 2 dakka önce koydum linki, telefon bitti ya
Edit : Tekrar var
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkanemre8 -- 23 Ağustos 2013; 14:56:13 > -
quote:
Orijinalden alıntı: fotografya
bu telefona f/p olarak diye yorum yapılıyor hep ama inşallah uzun vadede sıkıntı yaratmaz alanlara
1 aydan biraz fazla bi zamandır kullanıyorum. Gerçekten çok güzel cihaz. Oynatamadığı oyun açamadıgı işlem yok. Isınma kesinlikle yok. Bu cihazı kullanan insan gün geçtikçe "iyiki almışım" diyor gerçekten. Tabi her cihazın oldugu gibi bundada ufak tefek hatalar kusurlar vardır. Ben bütün çevreme öneriyorum emsal telefonlara 1000 liranın üzerinde para vermeye gerek yok.
-
quote:
Orijinalden alıntı: hitaf73
Arkadaşlar şu anda Ankara 5M Migrosta ürün satılmakta ve görevliler stoğunun bulunduğunu söylediler. Yanlız sadece mavi rengi var, gidip elden deneyerek alabilirsiniz. Banka kartlarına 12 taksit var. İnternet sitelerinde ha geldi ha gelecek diye beklemektense, alınabilir diye düşünüyorum.
Bu telefonu yakından görmek nasip olmadı. Biraz tercih meselesi olmasına rağmen arkadaşlar siz hangi rengi tavsiye edersiniz ? -
quote:
bu telefona f/p olarak diye yorum yapılıyor hep ama inşallah uzun vadede sıkıntı yaratmaz alanlara
2 aydır kullanıyorum tek bir sorun bile yaşamadım ekran kalitesi s3'ten çok daha iyi. Isınma s3'ten daha az. Pil süresi harika bu böyle uzar gider. Alırken çok tereddüt ettim ama şimdi çevremde discovery kullanıcı sayısı 10'u geçti. Kimisi benim gibi parası olmadığı için değil 1200 liraya satılan s3'ten çok farkı olmadığını gördüğü için aldı. -
Darty'de siyah tükenmiş, beyazda son 1 stok.
http://www.darty.com.tr/e_commerce/Ak-ll-Telefon/G-MOBILE/D-SCOVERY-BEYAZ-p-99601-c-1.htm
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: sonurakar
Darty'de siyah tükenmiş, beyazda son 1 stok.
http://www.darty.com.tr/e_commerce/Ak-ll-Telefon/G-MOBILE/D-SCOVERY-BEYAZ-p-99601-c-1.htm
2 adete izin veriyor. Son 1 stok olduğunu nereden çıkardınız hocam ? -
quote:
ideos x5 için de aynı şeyleri söylemişlerdi, ama çoğunluk memnun kaldı telefondan
bir sonraki telefonum discovery olacak insalah
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu fiyata alinabilecek en iyi telefon.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hızlıalda ön sipariş açk, ve worldle 500 tl üstü alışverişlerde 100 tl puan veriyor.
ön sipariş olması bu durumu etkiler mi bilmem de, 500 tl ye almak varken 600 tl pek çekici gelmedi :)
http://www.hizlial.com/general-mobile-discovery-beyaz/02.044.1580.0057 -
arkadaşım aldı geçen ay 1 aydır kullanıyor ekranında beyaz lekeler oluşmaya başladı hiç darbe almadı telefon çok da titiz kullanır nedendir bilemedim sanırım ekranı dandik bu telefonun -
quote:
Orijinalden alıntı: carlitoss
Bu fiyata alinabilecek en iyi telefon.
MERHABA,
Aslında biraz Motorola atrix gibi bir cihaz F/P ürünü ( hızlıal - hb den çekle 425TL/450TL alanlar için hele ki )
İnşallah teknik servis ve yeni üretim cihazlarda daha sorunsuz modeller piyasada olur,
bende almak istiyorum -
aslında biraz beklemek lazım. Şuan üretilen ürünler aceleye gelmiş olabilir. 1 ay sonra falan almak daha mantıklı gibi. -
quote:
Orijinalden alıntı: sonurakar
Aynı hatayı şimdi aldım hocam, saygılar. -
quote:
Orijinalden alıntı: rbcntechnic
arkadaşım aldı geçen ay 1 aydır kullanıyor ekranında beyaz lekeler oluşmaya başladı hiç darbe almadı telefon çok da titiz kullanır nedendir bilemedim sanırım ekranı dandik bu telefonun
Bu telefonun en son eleştirilecek noktası ekranıdır. 2 aydır ekran jelatini olmadan kullanıyorum tek bir kılcal çizik yok. Parlaklık ve kontrastı ile en iyi ekranlı telefonlardan biri. Arkadaşınızın sorunu nedir bilinmez ama binlerce kullanıcıdan bu konuda foruma düşen bir haber yok. -
quote:
Orijinalden alıntı: BlıtzKrıeg
quote:
1 aydan biraz fazla bi zamandır kullanıyorum. Gerçekten çok güzel cihaz. Oynatamadığı oyun açamadıgı işlem yok. Isınma kesinlikle yok. Bu cihazı kullanan insan gün geçtikçe "iyiki almışım" diyor gerçekten. Tabi her cihazın oldugu gibi bundada ufak tefek hatalar kusurlar vardır. Ben bütün çevreme öneriyorum emsal telefonlara 1000 liranın üzerinde para vermeye gerek yok.
+1
Benzer içerikler
- bimcell yeni hat 19 tl
- vodafone 3 gb 5 tl
- turkcell 60 gb 390 tl
- msb türk telekom anlaşma
- 1 günlük 10 gb linki
- telegram indirim
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X