Şimdi Ara

General Mobile Discovery 4gb Partition Düzenleme (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
6
Favori
6.431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    benim yazdıklarımı tam olarak okumamışsın sanırım, neyse yine de saol....
  • Okudum arkadaşım root için yapıcagını yazdım
    mtk droid tool da root edemiyorsa telde bi sorun var gbi
    Gece özelden ulaş uzak yardımla yaparım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • .::Orochi::. kullanıcısına yanıt
    İlk kez rootu zaudoshi ile yapmıştım demiştim ya şimdi tekrar o programla yaptım oldu, digerleri ile olmuyordu ilginçtir...
  • Merhaba arkadaşlar 2.5 gb Data -- 250 mb internal SD yapsam bir sorun olurmu acaba?
  • Yazılanları uygularsan sorun olmaz büyük ihtimal. Ben şuan 2.5 gb Data 250 mb int sd kullanıyorum.
  • Teşekkür ederim..Benim aslında merak ettiğim bu 250 m.b ne için kullanılacak?? ileride yetmeme gibi bir durumu olurmu acaba??
  • Walla onu bende bilmiyorum :)) Bana sorarsanda hepsini sisteme ayırmak daha güzel olurdu ama öyle yapmışlar işte :) Yetmeme gibi bir durum zor gibi duruyor ama o zaman gelsin onada çare bulunur. Mesela hafıza kartı ile sistem hafızasının yeri değiştirilebiliyor. Mesela 32gb hafıza kartını sistem hafızası olarak gösterebiliyorsun.. Gerek olursa öyle bişeyler yapılabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasak_ask3434 -- 29 Ekim 2013; 22:59:51 >
  • Bende öyle düşünmüştüm zaten..şimdilik mecbur deneyeceğiz ileride ne oluar bilemem artık onada bir çözüm bulunur elbet..bende 32 gb class 10 hızında kart var..aslında bunu direkt sistem hafızası olarak gösterebilsek güzel olurdu..ayrıyeten note 2 kullanıyorum phoenix rom ile hafıza kartını bu şekilde ayarlamışım oyun falan kurarken çokta faydalı oluyor
  • Ben stok recovery ile yaptım sorun yok, stok recoveryde backup ve restore seçenekleri mevcut.
    Yalnız şu açıklamada "Factory Reset yapın(wipe /system seçmediğinize emin olun. Hata alırsanız eğer factory reset/ wiping data yapın, endişelenmeyin bu normal bir hata)." bir eksiklik var, tabi ki anlayan anlıyor da yine değiştirmekte fayda var. wipe cache partition yapmamak lazım şeklinde, teşekkürler.
  • Telefonu hafıza kartıyla kullandığınız için farkına varmamış olabilirsiniz. Gördüğüm kadarıyla ayrılan 250 MB (eski 1.75 GB) çektiğin fotoğrafları/videoları kaydetmek, bluetooth dosyaları almak, internetten indirdiğin dosyaları depolamak gibi işlere yarıyor; ama hafıza kartı kullananlarda bu işler zaten hafıza kartıyla yapılıyor.

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasak_ask3434 -- 17 Kasım 2013; 22:24:52 >
  • Yanlış kişiye "mention" etmişim, benim yanıtım şu soruyaydı:

quote:

Orijinalden alıntı: mest47

Teşekkür ederim..Benim aslında merak ettiğim bu 250 m.b ne için kullanılacak?? ileride yetmeme gibi bir durumu olurmu acaba??
  • 4 GB kullanıcı olarak bu işlemi yapmak isterim fakat ilk defa yapacağım için adım adım nasıl yapıldığını anlatabilir misiniz. Teşekkürler.
  • Arkadaşlar merhaba,

telefonu merak ediyorum fakat root'lar konusunda çok tecrübeli değilim. 16gb'lık versiyonu alsak aynı hafıza sorunu yaşanıyor mu? Yoksa otomatikman büyük alanı uygulamalara ayırıyor mu?
  • 16 GB da bu sıkıntı yok, 2 gb'a yakın alan bulunmakta. ;)
  • Pegasus007 P kullanıcısına yanıt
    http://forum.donanimhaber.com/m_83281305/tm.htm
  • hocam iyi günler bu discovery partitation u bende denedim ama olmadı
    telefonum gm discovery 4 gb
    kingo root ile root yetkisi verdim daha sonra 2.5 gb data 250 mb dahili sd yi seçtim telefonu yeniden başlatın recovery menüye geçin uyarısı geldikten sonra telefonu yeniden başllatım ama açılmadı. general mobile yazısı geliyor ve öyle kalıyor ne yapmam lazım
  • bulent45 B kullanıcısına yanıt
    Kitkatta iseniz olmamış olabilir. Yöntem JB üzerinde defalarca denendi hocam

http://forum.donanimhaber.com/m_83281305/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasak_ask3434 -- 11 Ocak 2015; 12:54:36 >
  • peki hocam şimdi ne yapcam tel açılmıyor tel açılsa jb ye dönerim açılmıyor factory mode açılmıyor recovery moddan yedeği geri yükleme yapmayı denedim yine olmadı
    4gb için kitkat pc üzerinden yükleniyor biliyorsunuz yeniden kitkatı yüklemeye çalıştım ama olmadı ne yapcam ben şimdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: bulent45

peki hocam şimdi ne yapcam tel açılmıyor tel açılsa jb ye dönerim açılmıyor factory mode açılmıyor recovery moddan yedeği geri yükleme yapmayı denedim yine olmadı
    4gb için kitkat pc üzerinden yükleniyor biliyorsunuz yeniden kitkatı yüklemeye çalıştım ama olmadı ne yapcam ben şimdi

Uygun sp flash sürümünü bulduysanız driverlar kuruluysa pc de sorunsuz kurulabilir stock romları deneyin

olmadı ise resmi olan;

http://tr.generalmobile.com/kitkat15/

JB sürümünü indirip onu kurmayı deneyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasak_ask3434 -- 11 Ocak 2015; 13:02:47 >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.