Şimdi Ara

General Mobile Discovery 4gb Partition Düzenleme (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
6
Favori
6.431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • stock recovery mi cwm recovery ile yedek alınacak.yapan arkadaşlar net bilgi verebilir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • wersin3230 W kullanıcısına yanıt
    Stock recovery kullanmadım. Söylenildiğine göre yedek alma ve geri yükleme yokmuş. cwm ile denenmiştir sorun yoktur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasak_ask3434 -- 15 Ekim 2013; 20:14:35 >
  • wersin3230 W kullanıcısına yanıt
    cwm stock recoveryi hiç görmedim :) hep cwm yükledim.
  • iki partition toplam 2.75 GB yapıyor. Internal SD kart 4 GB'dı. Geriye kalan 1 GB ne için kullanılıyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: wersin3230

stock recovery mi cwm recovery ile yedek alınacak.yapan arkadaşlar net bilgi verebilir mi?

Telefonda yedekle ve geri yükleme var orada personel data ve uygulamalar var orada bu açıklamaların üzerine basarak yedekle de sd kart ve birçok şeyi yedekler telefonun hafıza kartına yüklemek istediğin romu at çünkü telefon resetlenecek ve sıfırlanacaktır sonra telefon hafıza kartı işlemini yap sonra tekrar hafıza kartına attığın romu yüklersin ve telefonun hafızası artmış olur sonra geri yüklemeye tekrar gelerek geri yükleye bas ve telefona eski veriler tekrar yüklensin kolay yol
  • Ben orjinal recovery de yedek alip geri yukledim sorun olmadi. Yedek mutlaka alinmali cunku factory reset yapinca telefon ilk alindigindaki gibi aciliyor.

• bilgiler için teşekkürler
  • Kısmetse hafta sonu uygulayacağım, güncelleme yapınca tekrar eski haline dönüyor mu acaba sistem bilgisi olan var mı?
  • Güncelleme ile eski haline dönmez hocam
  • coolman7 C kullanıcısına yanıt
    stock halde, toplam 4 gb hafıza. 2.25 data + 1.75 telefon hafızası olarak dağıtılır. programdaki 2.5gb data + 250mb seçerseniz şu hale geliyor.

3.76 data +250 mb tel hafızası
  • bu program ile 2GB DATA 750 MB SD yaptım Sonra Tekrar Orjinale Alayım Dedim Bu Sefer 10 mb fark oldu orjinalden
    Normalde Sistem 2.25 GB Telefon 1.75 GB olucaktı bu programdan stock yapınca Sistem 2.26GB Telefon 1.74 GB oldu
    Programı Yapan Elemana Mesaj Attım Uygulamada Hangi Dosyalar Stocku Ayarlıyor Diye Cevap Gelirse Stock için Dosyaları Ekleyip programı Türkçe Yapıcam :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .::Orochi::. -- 27 Ekim 2013; 0:35:04 >
  • .::Orochi::. kullanıcısına yanıt
    EBR dosyaları ayarlıyor sanırım partitionları. 16GB için bir arkadaş düzenleme yapmıştı. EBR dosyaları hex editor ile düzenlenerek istenilen değerlere geçilebiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: servetbaycan

EBR dosyaları ayarlıyor sanırım partitionları. 16GB için bir arkadaş düzenleme yapmıştı. EBR dosyaları hex editor ile düzenlenerek istenilen değerlere geçilebiliyor.

Stock Romun içinde EBR dosyaları var Bu Programın Winrar ile Aç Asset Klasöründe EBR1 Dosyaları var 10 adet bunlar Program Tarafından Cihaza yükleniyor
    ben Programı Yapan kişiye Mesaj Attım Stock Bölünme için Hangi Dosya EBR1 ve EBR2 Ayarlıyor Diye cevap bekliyorum Cevap gelirse O dosyaları Orj İle değiştiriğp Uygulamayıyıda Türkçe Yapıp Yayınlayacam
  • halletim :)

General Mobile Discovery 4gb Partition Düzenleme
     General Mobile Discovery 4gb Partition Düzenleme

türkçesi aşağıdaki facebook sayfasına eklenmiştir
    https://www.facebook.com/groups/GeneralMobileDiscovery/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .::Orochi::. -- 27 Ekim 2013; 5:11:02 >

Orjinal ile değişime gerek yoktu hocam zaten uyumluydu. Yinede elinize sağlık güzel çalışma oldu :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: servetbaycan

Orjinal ile değişime gerek yoktu hocam zaten uyumluydu. Yinede elinize sağlık güzel çalışma oldu :)

10 mb fark oluyordu o yüzden düzelttim ;-)

• Arkadaşlar CWM nin yüklü olması mı gerekiyor? Orijinal recoveryden wipe factory reset yapınca olmuyor mu? Bende olmadı da.

Ekleme; pardon arkadaşlar yaa, Allah belasını versin ki benim root problemim devam ediyor, İlk kez rootu zaudoshi ile yapmıştım o zaman sadece o vardı.
    Sonra kaldırdım diğer yöntemleri denemek için, tel root olmadı, oluyor gibi gözüküyor ama olmuyor bir türlü. Deedim ki formatlıyayım teli yine aynı problem devam ediyor. Ne yapmamı önerirsiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01Mrt -- 28 Ekim 2013; 10:38:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sènior Farfalla

Arkadaşlar CWM nin yüklü olması mı gerekiyor? Orijinal recoveryden wipe factory reset yapınca olmuyor mu? Bende olmadı da.

Ekleme; pardon arkadaşlar yaa, Allah belasını versin ki benim root problemim devam ediyor, İlk kez rootu zaudoshi ile yapmıştım o zaman sadece o vardı.
    Sonra kaldırdım diğer yöntemleri denemek için, tel root olmadı, oluyor gibi gözüküyor ama olmuyor bir türlü. Deedim ki formatlıyayım teli yine aynı problem devam ediyor. Ne yapmamı önerirsiniz?

Rootu framaroot veya mtkdroid tool ile at ;-)

framaroot başta olmak uzere mtkdroid ve birçok programı denedim olmadı.
    en son universal root apk yı denedim ve telin root olmadıgı uyarısını verdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sènior Farfalla

framaroot başta olmak uzere mtkdroid ve birçok programı denedim olmadı.
    en son universal root apk yı denedim ve telin root olmadıgı uyarısını verdi.

Ayalar güvenlikten Bilinmeyen Kaynaklar açık olucak
    bunu yapınca Framaroot ve diğer tüm programlar cihazı anında rootlar
    defalarca denediğim bi işlem framarootu açınca menuden SuperSu seçin boromir yazan yere basınca root tamamdır telefonu kapat aç menuye supersu gelir
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.