Şimdi Ara

general mobile discovery 16gb alacam...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
986
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar carsaba gunu bende 16gb olanından alcam.Almadan kullanıcı yorumlarınızı almak ıstedım acaba alıpta memnun olmayan veya surasında sıkıntı felan var dedıgınız oldumu acaba?Birde Vatan bılgısayardan mı yoksa gold dan mı almamı onerırsınız???

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    İslemci: Ryzen 5 2600x - Ekran Kartı: Asus Strix Geforce GTX 1070 - Anakart: X470 AORUS GAMING 7 WIFI - Ram:GSKILL F4-3200C15D 16GB (2x8GB) - Kasa: CORSAIR 760T - Güç kaynağı: CORSAIR RM 1000 - İşlemci sogutucu: NZXT Kraken x62 - SSD: Samsung 250GB 850 EVO- HDD: WD 3.5" 1TB HDD + segate 1tb + 2tb Barracuda 7200rpm -Klavye : Logitech g710+ - Mause : Logitech g502 rgb -Kulaklık: Logitech g35 - Monitör: Benq xl2411
  • vatan da dün sabah stokalara girdi akşam 6 da iş çıkışı almaya gittim kalmamış internetten sipariş vereyim dedim tüm stoklar bitmiş nasıl bir satış var yetişemiyoruz.

Orijinalden alıntı: hknups

Bende 16 GB kullanıyorum memnunum. Beyaz model al siyah modellerin ekranlarında renk sorunu var.

siyah modelde ne gıbı ekran sorunu var acaba alırken fark edebılecegım bır sorun mu?Mevcut butun renklerı gordum encok hoşuma gıden sıyah olmstu...
  • İlk siyah modelini almistim teli actim elime aldim sağa ceviryorum sapsari oluyor sola ceviriyorum mavi oluyor isigi renkler karisiyor. Beyaz ile degistirdim hic sorun yok. Değiştirirken 4 gblik beyaz modelini incelemistm ondada yoktu. Takintili olmayan birisi için sorun değil anlamaz bile ama ben bu konuda hassasim

İslemci: Ryzen 5 2600x - Ekran Kartı: Asus Strix Geforce GTX 1070 - Anakart: X470 AORUS GAMING 7 WIFI - Ram:GSKILL F4-3200C15D 16GB (2x8GB) - Kasa: CORSAIR 760T - Güç kaynağı: CORSAIR RM 1000 - İşlemci sogutucu: NZXT Kraken x62 - SSD: Samsung 250GB 850 EVO- HDD: WD 3.5" 1TB HDD + segate 1tb + 2tb Barracuda 7200rpm -Klavye : Logitech g710+ - Mause : Logitech g502 rgb -Kulaklık: Logitech g35 - Monitör: Benq xl2411
  • quote:

İlk siyah modelini almistim teli actim elime aldim sağa ceviryorum sapsari oluyor sola ceviriyorum mavi oluyor isigi renkler karisiyor. Beyaz ile degistirdim hic sorun yok. Değiştirirken 4 gblik beyaz modelini incelemistm ondada yoktu. Takintili olmayan birisi için sorun değil anlamaz bile ama ben bu konuda hassasim

yarın sabah almaya gıdecem soyledıgın kısma dıkkat ederım almadanda sorarım ztn herhangı bır sıkıntıda ılk 10-15 gun ıcınde degısım yapıyormusunuz dıye pekı baska dıkkat etmem gereken herhangı bır nokta varmı bu konularda bende epey hassasım.birde vatan bılgısayardakı 16gb ıle gold dakı arasında herhangı bır fark varmıdır acaba ne alaka dıye soracak olursanda nede olsa elektronık cıhaz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yok firmalarda olan cihazların farklı olma durumu yok. Alirken bildir ekran ile ilgili çok şikayetvar teli alicam karti takmadan kontrol edicem herhangi bir sorunda ddeğişim yapicakmisiniz diye sor. Ayrıca teli alip hemen kart takmayin o hatayi bikere yaptim ben sonrada değişim olmadi. Hatsiz calistirip bakin ekrana. Zaten bariz belli ediyor ekran kendini

• quote:

Yok firmalarda olan cihazların farklı olma durumu yok. Alirken bildir ekran ile ilgili çok şikayetvar teli alicam karti takmadan kontrol edicem herhangi bir sorunda ddeğişim yapicakmisiniz diye sor. Ayrıca teli alip hemen kart takmayin o hatayi bikere yaptim ben sonrada değişim olmadi. Hatsiz calistirip bakin ekrana. Zaten bariz belli ediyor ekran kendini

Netden baktıgım kadar ıle cogunlukla ekran sorunu var dıyorlar ozellklede olu pıksel sorunu varmıs bırde kamerada pembelesme dıye bır sorun var heralde alırken beyaz bır yuzeyın fotosunu cekın dıye bır yıgın uyarı var netde dıkkat edecegım...

Orijinalden alıntı: baytarcombo

Çok şükür bugun aldım sonunda cıhazıNormalde sıyah alcaktım fakat bulamaynca bende beyaz aldım

hayırlı olsun hocam umarım sorunsuz kullanırsınız. Hangi modeli nerden, ne kadara aldınız ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DDixon

quote:

Orijinalden alıntı: baytarcombo

Çok şükür bugun aldım sonunda cıhazıNormalde sıyah alcaktım fakat bulamaynca bende beyaz aldım

hayırlı olsun hocam umarım sorunsuz kullanırsınız. Hangi modeli nerden, ne kadara aldınız ?

Ben bulunduğum yerde gold vardi ooradan aldim 7yuz TLye telfn gayet güzel yanlız ilk defa akilli tfnum olduğu için sormk iistiyorum telefondaki uygulamaları ortadaki tuşabasiili tutup sallamk yerine tek tek kapama yolu ykmu ?birde sürekli acilista direk sim2 yi görmüyor bunu nasıl ayarlayabilir

• incir.com Güvencesiyle General Mobile Discovery 4 GB - 580 TL / 16 GB - 639 TL / 12 Taksit

http://www.tumsepet.com

Yeni Açtığımız E-Ticaret Sitemizde Tüm Ürünlerde 200 TL Üzeri Alışverişlerde 50 TL İndirim Çekini Ücretsiz Vermekteyiz. Üstelik Sitemizde Satılan Tüm Ürünler Incir.COM güvencesiyle
    Şuanda bu kapsamda General Mobile Discovery 4 GB - 580 TL / 16 GB - 639 TL Fiyata Gelmektedir. Hediye çekini kullanmak isteyen arkadaşlar PM Atarlarsa Çek Ücretsiz Verilecektir.

200 TL ve Üzeri Alışverişlerde 50 TL'lik İndirim Çeki : 2 Adet
    100 TL ve Üzeri Alışverişlerde 25 TL'lik İndirim Çeki : 10 Adet
    40 TL ve Üzeri Alışverişlerde 10 TL'lik İndirim Çeki : 18 Adet

Acele Edin İndirim Çeki Fırsatını Kaçırmayın !

Forum Dışı Üyeler İçin; a.selcuktiras@gmail.com - 537 297 60 72

incir.com Güvencesiyle !

• Senin kullanımına kalmış durum fakat iyi telefondur.

Orijinalden alıntı: fotoburak

16 ile 4 gb arasında tasarım farkı var diyorlar dogru arkdaşlar

tasarım derken ne fark var yanı?4gb olanıda 16gb olanıda ınceledım ıkısıde aynı.Yanlız aklıma takılan bır kısım var suaanda ben 16gb olanı kullanıyorumda telefon 16gb hafızanın sadece 10 gb alanını kullanması nasıl bırseydır anlamadım acıkcası normal mı bu ?
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.