Şimdi Ara

GENERAL MOBILE 4G KULLANICILARI KULÜBÜ - (ANDROID ONE) (666. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
24.116
Cevap
201
Favori
902.881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
55 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 664665666667668
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • AİMP DİYE MUZİK CALAR UYGULAMASİ VAR ONDA GAYET YUKSEK CİKİYOR DENEMENİZİ TAVSİYE EDERİM GOOGLE PLAYDE VAR

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gidip gm4 alıp güncellemeleri yapmayıp radyo uygulaması yükledikten sonra şikayet edip radyo donanımsal olarak olduğunu Fm radyo olduğu halde bandrolu olmadığını kanıtlayıp ceza almasını sağlamak geliyor :)
    belki bu gereksiz engelleme kalkar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi agah07 -- 7 Aralık 2015; 22:25:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: agah07

Gidip gm4 alıp güncellemeleri yapmayıp radyo uygulaması yükledikten sonra şikayet edip radyo donanımsal olarak olduğunu Fm radyo olduğu halde bandrolu olmadığını kanıtlayıp ceza almasını sağlamak geliyor :)
    belki bu gereksiz engelleme kalkar

Sonra telefona TRT bandrolü yüzünden fiyat artışı olur, sonra millet de daha düşük donanımlı cihazlar almak zorunda kalır veya daha fazla para ödemek zorunda kalır.

Adamlar kapatmışlar işte radyoyu. Kullanılmaz durumdaysa daha neyi şikayet edeceksiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xyoline -- 7 Aralık 2015; 23:02:31 >
  • Blackplayerin amplifieri açıp ekolayzer ayarlarini yaptıktan sonra telefonu kapatıp açınca kulaklık Takılı iken son ses açamıyorsun ses aşırı yüksek geliyor. Poweramp güzel sayılır ama abartılacak bir yanı yok. Pm at sana başka bir player söyleyim. İnternetten tam sürümünü indir. Ses efektlerini ayarla. Bak bakalım müzik kalitesi nasıl oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: serkanalkas

Bugun bu telefonu alarak aramıza katılmış bulunmaktayım

• quote:

Orijinalden alıntı: onkuba

quote:

Orijinalden alıntı: kekum34

Merhaba
    Ben bu telefoni almayi dusunuyorum ama sanirim cok fazla ekran sorunu olusuyor deniyor. Sizlerin gorusleriniz nelerdir
    Ayrica sizler hic farkli tip sorunlarla karsilastiniz mi?

Ekran sorunu bende yok hatta ölü piksel bile yok. Kulaklik ses cikisinin az olmasi disinda bir problem yok.

Cevap icin tesekkur ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: veterans

Arkadaşlar abim telefon almayı düşünüyor. Seçeneklerinden biri de gm 4g. Lenovo a7000, p70 vs. modellere de bakıyorum. Bu durumda ne önerirsiniz.

Bahsettiğin lenovolar iyi değil mediatek in dandik işlemcileri var. GM 4g alın bence.

• Arkadaslar benim gibi kulaklik cikisindan memnun olmayan varsa wiley fox'un cyanogenos romuna gecebilir. Abartmiyorum ses muhtesem bir duzeye ulasti. Turkdevs sitesinde yukleme talimatlari var. Durmayin gecin derim.

Google nasil bu ses cikisini duzeltemiyor anlamiyorum.

• Biraz daha bekle hocam simdi gecme

• Yeni guncelleme ile sarjin hizli bi sekilde dusme sorunu giderildi mi ?

• onkuba kullanıcısına yanıt
    Hocam uygulamalarla duzeltilen bi durum sonucta yeni roma gecmek icin deger mi acaba ?

• quote:

Orijinalden alıntı: bcz_no

Blackplayerin amplifieri açıp ekolayzer ayarlarini yaptıktan sonra telefonu kapatıp açınca kulaklık Takılı iken son ses açamıyorsun ses aşırı yüksek geliyor. Poweramp güzel sayılır ama abartılacak bir yanı yok. Pm at sana başka bir player söyleyim. İnternetten tam sürümünü indir. Ses efektlerini ayarla. Bak bakalım müzik kalitesi nasıl oluyor.

Pm attim hocam

• bcz_no B kullanıcısına yanıt
    PM attım hocam

• Arkadaşlar 2-3 hafta önce uyanıklık problemi yaşıyordum neyse düzelmişti sonra wireless kendi kendine şarj yemeye başladı o da düzeldi bugünse çok ilginç bir sorun yaşadım telefonu gece şarjdan çıkardım sabah elime aldığımda 81e düşmüştü gm battery programı ile kontrol ettim uyanık gözüküyor ve sebep olarakta mobil verici açık yazıyor mobil veri kapalıydı bunu yaşayan oldu mu nasıl çözebiliriz?

• Nova Launcher prime 0,59 tl playda indirime girmiş. Bizim telefonda işe yarar mı?

• h_tunc kullanıcısına yanıt
    Kaçırmayın derim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bcz_no B kullanıcısına yanıt
    google play hizmetleri arka plan veri kısıtlaması yapmıştım. onun whatsupla alakası oldğunu düşünmüyordum açınca düzeldi. sağolasın
  • Hayırdır birader guluncek ne var bunda

• Tamam hocam

• http://www.apkhere.com/ aradığınız uygulama veya oyun varsa bu sitede birçok full apk var deneyin isterseniz
  • 
Sayfa: önceki 664665666667668
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.