Şimdi Ara

GENERAL MOBILE 4G KULLANICILARI KULÜBÜ - (ANDROID ONE) (664. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
24.116
Cevap
201
Favori
902.847
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
55 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 662663664665666
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bende line kullanıyorum zaten. Yalnız biraz editledim 50 MB civarında ram kullanıyor editli hali. Bu haliyle diğer launcherlerin hepsinden daha az pil kullanıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam sabah şarja takmayı unutmuşum 14 le evden çıktım şarjım 5 şu anda gayet memnunum ve telefonu kullandım :)

• hocam ne yazdınız göremedim ya
  • pemaxs P kullanıcısına yanıt
    Mesajı silmiştim. Düşünce kırılmayan, hiç arıza çıkarmayan telefon var mı? Telefonda gorilla glass 4 ekran var o kadar kolay kırılmaz. Yalnız köşe üstü düşerse kırılabilir buda çoğu telde aynı. kasa yapısı çok iyi telefonlar belki kırılmaz onlarında fiyatları uçuk. İyi bir kılıf kırılmaya karşı nispeten faydalı olur. 6 aydır kullanıyorum hiç bir donma kasma sorunu yaşamadım. Orta segment telefonlarda oynanan tüm oyunlar rahat çalışıyor. Saf android olması araştırmayı sevmeyen herşey hazır olsun isteyen için kötü , biraz uğraşmayi seven için saf androidin akıcı bir performansı var. Googlenin kamera müzik uygulamaları vasat buda tel hakkında yanıltıcı oluyor. Bu fiyat aralığında alıp pişman olunamayacak bir telefon. Alırken ölü piksel vb gibi testleri yapip sorunsuz bir cihaz alırsan fazla sorun yaşamadan kullanırsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bcz_no -- 6 Aralık 2015; 22:35:21 >
  • bcz_no B kullanıcısına yanıt
    hocam ses felan çok azmı çıkıyor yani muzik açtığımızda tatmin edecek kadar ses çıkıyormu zilsesleride içinde geçerli
  • 1.kattan hocam 5-7 metre arası elimden kaydı kılıfsızdı korumalı camda yoktu :( saglıkolsun 2 ile 3 hafta telefonsuz gezdık bırıktırdım galaxy j7 aldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: erentpl

1.kattan hocam 5-7 metre arası elimden kaydı kılıfsızdı korumalı camda yoktu :( saglıkolsun 2 ile 3 hafta telefonsuz gezdık bırıktırdım galaxy j7 aldım

hangisi daha guzel
  • kardesım J7 tabikide daha güzel şöyleki kaldırmadıgı yksek grafıklı oyun yok, en güncel son versıyon toucwız arayuz note 5 ile aynı arayuzde ram 1.5 ama inan 2 gb kalır yanı yok DDR3 ile dengelenmıs 8 cekırdekli 1.5 ve 1.1 ghz calısma frekansları batarya muthıs gıdıyor ana konusunu actım ıncele istersen

http://forum.donanimhaber.com/m_112393730/f_//tm.htm#112393831
  • quote:

Orijinalden alıntı: erentpl

kardesım J7 tabikide daha güzel şöyleki kaldırmadıgı yksek grafıklı oyun yok, en güncel son versıyon toucwız arayuz note 5 ile aynı arayuzde ram 1.5 ama inan 2 gb kalır yanı yok DDR3 ile dengelenmıs 8 cekırdekli 1.5 ve 1.1 ghz calısma frekansları batarya muthıs gıdıyor ana konusunu actım ıncele istersen

http://forum.donanimhaber.com/m_112393730/f_//tm.htm#112393831

hayırlısı olsun, iyi gunlerde kullanın
  • çok tesekkur ederım kardesım :) gm 4g de guncellıgıyle onplanda 6.0 aldı 7.0 gorur ha bırde 600-800 bandında alınabılecek ıyı cıhazlardan bırkacı :)
  • erentpl kullanıcısına yanıt
    Acaba Ram in ne kadari boş görünüyor bakabilirmisin. J7 de1.5 GB ram var bunun ne kadarlık kısmı kullanıcı tarafından kullanılabilir durumda. GM de 2 GB ama tamamı boş gelmiyor.

• Bu 6 güncellenmesini n allah belasını versin uygulamaların %90 i güncelleme olmadığı için.açılmıyor FIFA indirdi açılmıyor nfs nl indirdim açılmıyor allah.aşkına sürüm nasıl dusurcez biri soylesin

• pemaxs P kullanıcısına yanıt
    Google play müzik telefonda yüklü geliyor. Benim sonradan yüklediğim müzik çalar ise google play müziğe göre 2 kat daha kaliteli ses veriyor ve ses seviyeside daha yüksek. zil ve bildirim seslerini ise denersin. Bana yetiyor sana az gelir orasını bilemem.

• kardeş sana şöyle anlatayım 1.5 gb ram 1.38 lk kısmı rame revize edılmıs endıse edılecek gıbı dursa da boş ram 350-450 mb arasında gıdıp gelıyor chrome face subway surf gta san andreas aynı anda gorev yonetıcınde gerı arka planda calısır durumda ıken %100 ün %72 lik kısmı kullanımda temizle rami dediğimde 540 mb larda geziniyor smart manager var samsunglarda duymussundr inanırmısın 6 gundur acık telfn 1 aralıkta aldım en ufak bak en ufak takılma kasma ram sısmesı yasamadım abartmıyorum benı cok cok sasırttı alırken korkmustum kasma yasatır dıye cıhaz cok dengeli performansı var işlemcisi 8 cekırdekle kurtarmıs ha bırde ddr3 ram ile iyi uyumlu calısıyor alet ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erentpl -- 7 Aralık 2015; 0:27:11 >
  • kardesım senın ıcın ekran goruntusu aldım belkı ınanman dıye :)

• Çıktığı 15 mayıs 2015'ten beri kullanıyorum. Google bizi kobay olarak kullanıyor hakikaten. Bune böyle. Telefon donanımsal olarak çok güzel . Fiyatının hakkini veriyor ama en son surum android demek sorunlarla boğuşmak demek. Adam akıllı yap son surumu yayınla demi.

• quote:

Orijinalden alıntı: elestirmen28

Çıktığı 15 mayıs 2015'ten beri kullanıyorum. Google bizi kobay olarak kullanıyor hakikaten. Bune böyle. Telefon donanımsal olarak çok güzel . Fiyatının hakkini veriyor ama en son surum android demek sorunlarla boğuşmak demek. Adam akıllı yap son surumu yayınla demi.

Hocam amaç test esecek kullanıcoyo arttırmak

• erentpl kullanıcısına yanıt
    Saf android le karşılaştırmak için sormuştum. Saf android 300 - 400 MB kullanırken Samsung yaklaşık 3 katı 1.2 GB ram kullanmış. Teşekkürler cevabın için.

• 6.0.1 yayinlansa da artik 6.0 a gecsek bizde. Cok merak ediyorum 6.0 da benim telefonda da hatalar olacak mi acaba

• Hocam aslinda ios da bu tarz oluyor. Ben bundan once iphone kullaniyordum onda da kimse hemen yeni surume gecmiyordu illaki bi sorun oluyordu. Tabi ondaki sorunlar bu telefonun sorunlari gibi degilde cok ufak sorunlar oluyordu.

• 
Sayfa: önceki 662663664665666
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.