Şimdi Ara

GENERAL MOBILE 4G KULLANICILARI KULÜBÜ - (ANDROID ONE) (1021. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
24.116
Cevap
201
Favori
902.871
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
55 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10191020102110221023
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Vodafone da sorun var, benim de oyle oldu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hubalahubhub kullanıcısına yanıt
    Is icin kullandigim su cihazdan memnundum ama bu olay nasil duzeltilecek. Eski surume almak zorunda kalacam galiba

• albright kullanıcısına yanıt
    Benim telefon bu hafta boyunca bunu uc kez tekrarladi hepsi de en erken 40 dk en geç 2 saat sonra duzeldi. Çözumunu bilmiyorum ne yazik ki ama vodafone kaynakli oldugunu dusunuyorum.

• Yandex 7.0 ile çalışmıyor uygulama kapanıyor

• Merhaba arkadaşlar point blank mobile indirecektik arkadaşla. onun cihazı samsung o rahat bir şekilde indirdi ve oyunu açtı. ben apk dosyasını indirdikten sonra simgeye tıkladığımda siyah ekranda takılıyor. farklı farklı apklar denedim sonuç hep aynı 1-2 farklı oyundada aynı şeyi yapıyor. siyah ekranı nasıl çözebilirim?(umarım formatlık bişey yoktur)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xyoline

Android N'in özelliği yüzünden öyle görünüyor.

Android 6.0.1'e geçmek istiyorsanız forum.one-teams.com veya forum.turkdevs.com adreslerine girip 6.0.1 stock romu yüklemelisiniz.

Eğer WhatsApp'ın eski sürümlerini kastediyorsanız, boşuna aramayın Android N'in özelliği olduğu için yine aynısı olacaktır derim.

dostum benim android n beta. bu yüzden oyunda siyah ekranda kaldığını düşünüyorum. stock rom yaptığımda herşeyim silinecek değil mi?
  • LiveStorm-TR kullanıcısına yanıt
    Evet Hocam, her şey silinir. Bu yüzden dosyalarınızı hafıza kartınıza veya bilgisayara aktarmanız gerek önce.

Bu arada, Nugat'ın tam sürümü çıkmışken betada kalmanız sıkıntı biraz. Daha gelmedi mi yoksa güncelleme?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • LiveStorm-TR kullanıcısına yanıt
    Android N desteği olmadığı için olabilir Hocam. Android 6 stock romu yükleyin çözülür yüksek ihtimal.

• quote:

Evet Hocam, her şey silinir. Bu yüzden dosyalarınızı hafıza kartınıza veya bilgisayara aktarmanız gerek önce.

Bu arada, Nugat'ın tam sürümü çıkmışken betada kalmanız sıkıntı biraz. Daha gelmedi mi yoksa güncelleme?

hayır daha güncelleme gelmedi maalesef. belki çözümü bilirsiniz... bazı oyunlarda simgeye tıklayınca siyah ekran oluyor ve oyuna girmiyor bazı oyunları açıyor bazılarında böyle yapıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: LiveStorm-TR

quote:

hayır daha güncelleme gelmedi maalesef. belki çözümü bilirsiniz... bazı oyunlarda simgeye tıklayınca siyah ekran oluyor ve oyuna girmiyor bazı oyunları açıyor bazılarında böyle yapıyor

tamamdır tavsiye edebileceğiniz bir site ve güzel bir anlatım var mı?
  • yu8suf kullanıcısına yanıt
    Yandex'in hatası, daha 7.0 desteği yok galiba.

• quote:

Android N desteği olmadığı için olabilir Hocam. Android 6 stock romu yükleyin çözülür yüksek ihtimal.

ve birşey daha sormak istiyorum android N'de uygulama simgeleri çok büyük bunu küçültebilir miyim?
  • faruk F kullanıcısına yanıt
    100'den 95-93'e kadar zaten ilk dakikalarda iniyor, bu bataryayı koruma amaçlı tam sarj etmeme olayı. Daha sonra kullanımda en çok verimi %60-50 civarında alıyorsunuz, bu yüzdeye düşünce daha yavaş iniyor şarj.

Ayrıca cihaz yeniymiş, yani daha bataryanın açılması gerek. Bir iki hafta kullanımdan sonra daha uzun gittiğini görürsünüz.

Nexus'u kullanmadığım için bir şey diyemem ama ben oldukça memnunum. Annenize iyi kullanımlar dilerim.

• Xyoline kullanıcısına yanıt
    Açıklama için teşekkürler. Gittigidiyor onayı vereceğim için tam pil performansını beklemeden ilk %10 performansından endişe ettim. Lineer olarak inmeyecekse güzel.
    Bitmesini bekleyelim bakalım.

Yalnız hoparlör performansını beğenmedim. Telefon çaldığında bile patlama oluyor seslerde. Gerçekten rahatsız ediyor. Acaba hatalı seri gibi bir durum var mı?

• GM 4G Dual cihazıma stock rom yükleyeceğim 6.0.1 link atar mısınız anlatımlı
  • Halkbank mobil uygulaması yeni sürümde açılmıyor kullanan arkadaşların bilgisine.
    Benim için önemli bir uygulamaydı birçok işimi oradan yapıyordum. Benim gibiçok kullanan arkadaşlar güncelleme için biraz beklesin derim.

• quote:

Millet Nugat nasıl diye baya merak ediyor, ee o zaman bir iki şey yazalım bari

Öncelikle; Android 7, Android 6'nın ilk geldiği kararlılığa sahip değil. Yani Android 6 bir güncelleme ile adam oldu (6.0.1 güncellemesi) ama 7 için 2-3 güncelleme şart sanki.

Birkaç güzel özellik geldi çok şükür;
    + Hız ve performans olarak 6'dan daha iyi geldi. Bir oyun oynuyorum sadece ama onda da sanki biraz daha rahatladı oyun çalışırken telefon.

+ Çift ekran : Uygulama destekliyorsa çift ekran yapabiliyorsunuz başka bir uygulamayla. Son uygulamalar butonuna basılı tutarsanız açılır. Tek bir sorunla karşılaştım; ayarları kurcalarken hızlıca çift pencere özelliğine geçmek için kısayolunu buldum, son uygulamar butonundan yukarı çekince olacaktı ki yapınca (arkada çalışan uygulama yoksa) telefon kafayı yiyor. Hiçbir uygulamayı açamıyorum.

+ Alt Tab olayı : Bir uygulamayı kullanırken, bir önceki uygulamaya geçmek istiyorsanız son uygulamalar butonuna çift tıklayın ve çok çok hızlı bir şekilde getirilsin diğer uygulama. Çok iyi olmuş bu.

+ Bildirim çubuğu değişti : Alışkanlıklar yüzünden hâlâ çift çekiyorum bildirim çubuğunu ama kısayolların görünmesi hiç fena olmamış. Yalnız şöyle bir nokta var; hâlâ mobil veriyi açmak için kısayola tıklayınca genişliyor panel ve açmak için iki işlem yapmak zorunda kalıyoruz. Genişletilmiş panelden ilk 5 uygulama kısayol olarak görünüyor. Fena olmamış işte.

+ Ayarlar'ın değişmesi : Valla hoşuma gitti benim; çünkü ben canım sıkıldıkça girerdim ayarlara, hangi ayarı yaptım diye hepsine bakardım, ama artık bazılarına bakma gereği duymuyorum hangi ayar açık diye. Yalnız tek sorunu, mobil veri açık değilse tüm ayarlardan bağımsız en üstte materyal yeşil renkte "Hücresel veri kapalı" diye bir bildirim gibi hiç gitmeyen bir şey geliyor. Ne gereği varsa artık.

+ Doze modu geliştirildi : gerçekten daha iyi gibi geldi bana. Zaten bizim için en çok yarayacak özelliklerden biri bu. Daha fazla gelişmesi umuduyla.

+ Yeni emojiler (Unicode 9) : Çok önemli değil ama Unicode 9 emojilere geçtiği için yeni emojiler geldi ama temel emojileri çok çirkinleştirmişler. Çok da önemi yok.

+ Ram kullanımı iyileştirilmiş, daha az harcıyor Ram'den.

+ Telefon açılırken ve uygulamalar açılırken bir tık hızlanmış gibi. (Telefon açılırken daha çok hissediyorsunuz)

+ Ve daha az farkettiğim güzel özellikler mevcut yine.

Ancak bazı konularda can sıkıcı hataları olabiliyor ;

- Kararlı olmaması canımı sıkıyor çünkü bazı yaptığım ayarlar, telefonu yeniden başlayınca hatta ekran kilidini açıp kapamamla bile sıfırlanıyor. Mesela saati saat:dakika:saniye olarak gösterme ayarını yapınca gidiyor ya da pil oranı gösterme olayı durmadan kapanıyor vb.

- Yenilenen son uygulamalar ekranı cidden berbat. Eskisinde perspektif verilmişti ama bunda bildiğin üst üste bilmişler. Bazen uygulamaları karıştırıyorum. Eskisi çok daha iyiydi.

- Birkaç görsel hata var kullanıcıya çok sıkıntı vermeyen. Mesela, iki sessiz simgesinin durum çubuğunda görünmesi ya da bildirim çubuğunu genişlettiğimizde saat ile tarih iç içe geçecek gibi duruyor. Kullanıma engel olacak bir şey teşkil etmiyor yani.

- Hücresel veri kapalı olduğunda, ne akla mantık yaptılarsa, bildirim çubuğunda mobil veri üzerinde çarpı işareti oluyor. Çok can sıkıcı bir şey. Hep öyle duruyor Wifi'yı kullansam da.

- N geldi, güzel de bazı uygulamalar henüz N'de çalışmak için desteğe sahip olmadığı için kapanabilir. Benim uygulamalarımda rastlamadım ama çalışmayan uygulamalar varmış.

- Ufak tefek buglar, görsel hataları da saymazsan çok fazla sıkıntısı yok.

Uzun oldu ama aklıma gelen her şeyi yazayım dedim.

Edit : Beta kaydım olmamasına rağmen geldi, yani tam sürüm N. Bazıları inanamıyordu tam surum olduğuna da. Bir yerde de haklılar, çok kararlı bir şey bekliyor insan.

Birkaç edit daha yazayım şuraya :

Edit 2 : Bu görsel olarak değişim ve Android N'den çok daha fazlası custom romlarda (CyanogenMod ve onun tabanındakilerde) mevcuttu zaten. Bu yüzden custom rom yükleyen arkadaşlar çok fazla yüklemek istemiyor. Garanti korkunuz yoksa, size de öneririm custom romlara bakmanızı.

Edit 3 : Snapchat'ın navigasyon butonları hatası yok Nugat'ta (Yarabbi şükür [Gerçi custom romlarda da yok bu sorun])

Pil yüzdesi sorunu bende onun ayarı olan yeri kurcalayınca uçuyor. Referansa din diye m yaptılar anlamadım gitti ama bir kez ayarlayıp dokunmaz iseniz sorun yok. Kaydırma özelliği bende açık geldi kapatmadım açması kolay kapatması zor olmuş çift ekranın. Şu çarpı olayı deli ediyor. Lte yazıyor mu bilmiyorum çünkü 4g çeken yerlere gitme şansım olmadı daha umarım 4.5g yazmıyordur.
    Uygulamalar geliştiricinin sorunu birazda. Temelde iyi ya boşta iken ekran kapatılınca uykuya alırsa ağ kopmuş gibi davranıyor birde doze modunun getirisi olarak .

• Android 7 ye geçenler gece modu bulunuyor mu 7 de ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oskurrr -- 26 Ağustos 2016; 15:46:15 >
  • Su bildirim isigi olayini anlayamadim sadece sarjda yaniyor whatsapp falan yanmiyor isik ayarlari mavi olmasina ragmen ama sarjda yaniyor.

• DarkPoweR! kullanıcısına yanıt
    bildirim ışığını ayarlardan actınız mı ?
  • 
Sayfa: önceki 10191020102110221023
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.