Şimdi Ara

General Mobile 4G Android One 'DOKUNMATİK PROBLEMİ YAŞAYANLAR BURAYA !' (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
270
Cevap
1
Favori
34.651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Google yazılım desteğiymiş! Hikaye. İşimizi gücümüzü bırakıp birde bununla uğraşıyoruz. Aldigimdam beri aynı sorun. Bekledim düzelir DİE. Arkadaşlar nasıl bir yol izliyoruz Birisi ozetleyebilirmi. Herkes birlikte hareket etsin. Müslüman mahlesinde elin (bu kısıma en güzel küfür ekliyoruz) Bizleri bildiğin enayi yerine koyup Paramızı alıp gidiyorlar...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayrıca bimeks gibi bu cihazın satışını yapan bazı sitelere de almayın DİE yazdım ama Yorumlarimi yayinlamadilar. Hatta bu link'i attım. Şikayet var falan faso fiso... Bildiğin ülkeyi elektronik çöplüğüne çevirmişler Vatandaşı kesiyorlar

• Kesinlikle kronik bir sıkıntı değil birçok insan çok rahat kullanıyor şuanda çünkü ancak bu şekilde davranılması gayet iyi general mobile bazı şeylerde büyük adımlar atmış anlaşılan.
  • General Mobile'ın geçmişini bilmiyorum. Ancak bugünü itibariyle tam bir kaptı kaçtıcı mantığıyla çalışıyor.

Eğer arızalı değilse sorun yok, güzel bir cihaz. Ama ben ve benim gibi şanslı kullanıcılardan olursanız neyi beklediğinizi bilmeden günlerce haftalarca servisten gelecek cevabı beklersiniz. Üstüne üstlük servisteki yetkili senli benli konuşur ve sonunda "git hakkını hukuki yollarla ara" diye saygısızca cümleler kurar.

Şahsen hiç acelem yok. Telefona verdiğim parada çok önemli değil. Mesele, sadece hakem heyetiyle sonuca varmak değil. Milleti cahil ve enayi yerine koyuyorlar. Emsal teşkil edecek sonuçlar alabilmek için hukuki yollar var. Biraz ilgilenmek gerekiyor sadece. Ben fazlasıyla ilgileniyorum. Cezai uygulama olmadan da sonuca ulaşmış saymıyorum :)

Ayrıca satın aldığımız firmaları ben çok da fazla suçlamıyorum. Suçladığım nokta, basit bir telefon markasına ve hatta ithalatçısına müşteri hizmetleri olarak yaptırım uygulatamıyor olmalarıdır.

• Ben bu cihazın dual modelini bayramın ilk günü aldım ve akşam dokunmatikte sorun oduğunu fark ettim aldığım yere gold pc ye götürdüm. Servise yolladık ve sorun yok dendi geri geldi cihaz. (Servis cihaza dual olmasına rağmen tek sim versiyonu atacak kadar yetersiz bir yer gold pc de bir okadar ilgisiz bir daha hiç birşey almam aldırmam ordan) Şimdi gelelim cihaza serviste yazılım atmışlar ve dokunmatiğin takılı kaldığı yerleri iptal etmişlerdi oralar tamamen tepkisizdi. (ayarlar geliştirici seçeneklerinden dokunmaları göster diyip test ettim) gittim telpaya elden verdim cihazi okadar kalabalık servis , bağırışlar kavgalar aşırı yoğunluk var size tavsiyem kargoyla göndermeyin o yoğunlukta bakmadan geri gönderiyorlar. Her neyse 1 anlattım sorunu 1 saat sonra değişti cihaz. eve geldim yeni cihaz pat kapandi tekrar gittim servise oda değişti , yenisini alip geldim 2 hafta kullandım ekranın sol üst köşesınde ekran ısığı full deyken bulutlanma olduğunu fark ettim ve tekrar gittim gösterdim yine değişti 2 saatte ,bu arada yine cihaza tek sim yazılımı atmışlardı. her neyse suan değişen 4. cihazı kullanıyorum bunda tek ölü pixel dışında bir sorun yok. ışın özü bu telefon esas blu products markasının life x8 diye bir modeli çok kaliteli olmadığı için bozuk çıkma olasılığı aşırı yüksek. ve ayrıca ekranı jelatınsız kullanmayın çok çabuk çiziliyor ekran. eğer sorun varsa ekranda çözüm aramayın zaman kaybetmeden değişim isteyin.

• Merhaba telefonda dokunmatik sorunu yaşıyordum , dün akşam 8'de arkadaşımla hard reset attık telefona .
    Daha sonra Oyunlar indirdim bir sürü açtım arka planı doldurdum , yeterince zorladım telefonu Allah'a şükür şuanda bir sıkıntı yok inşallah nazar değmez şu vakte kadar sorun yok

Sorun yaşayan arkadaşlar deneyebilir.
  • r ve d harflerinin olduğu yerde dokunmatik hassasiyeti çok kötüydü.yenisiyle değişsin tamir edilmesin dediğim halde bana sorulmadan dokunmatik değişmiş halde yollanacak.telefn 1.5 aylık ve aldığım günden beri aynı.sonuç olarak tavsiye etmeyeceğim bir firma.
  • bugün aldığım telefonda akşam 2 tane çok net 6-7 tane az belli ölü piksel gördüm. yarın telpa yetkili servis gidip iade belgesi isteyeceğim. verirler mi acaba ? vermezlerse ne yapmam gerekir? bayramın 3. günü gidiyorum ve 4-5 ay gelmeyeceğim. acil çözüm lazım
  • benimde şöyle bir sorunum var ellerim terleyince dokunmatik sapitiyor ellerde en ufak bir ıslaklık olursa dokunmatik basmiyor gelen çağriyi bile açamiyorum ayni sorunu yaşayan varmi servise gitti birşey yok diyip geri gönderdiler içinide açmişlar birde
  • Telefon general mobile discovery elite
    Whatsappda konuşurken birden bire ekran sol üste basılı kaldı ve ekranı kapattım ve ardından açtığımda bildirim çubuğu bölgesini bu sefer hiç basmamaya başladı 1 ay böyle kaldı sonra düzeldi sonra bozuldu şimdi arada düzeliyor sonra basılı kalıyor resmen trollüyor beni lütfen yardım

• Merhaba

Aynı problemi uzun süredir yaşıyorum.

2 arkadaş 4 tane Android One aldık. 3 tanesi problemli. 2 tanesinde karşıya ses gitmiyor. Neyse bendeki diğer cihaz temizdi en son.

1 tanesinde(bendeki) Bildirim ekranını açıyor durduk yerde. kendisi mi dokunuyor diye Chrome açıkken ters çevirip kullanarak denerkende bu sefer kaydırma yaparken görüntüleri büyütüp küçültümeye başladı.

Bazen çağrıyı cevaplayamıyorum.

İlk önce GM ye mesaj attım. HARD format atın dediler. Neyse attık. düzelme yok. İlk fırsatta göndereyim derken geçen Cuma gönderdim.

18 Eylül Cuma günü.

ürünün TELPA takip linki

adresinden takip edebileceğimi yazan bir mail aldım. Software güncellendi yazıyor sadece.

Bu kronik olay denilen sorunu muhtemeken çözmediler. Gelişmeleri bende sizlerle paylaşmaya çalışacağım inşallah.

Bu arada sanki arzıalı cihazları olanlar yalan söylüyormuşuz gibi ithamda bulunanlarıda esefle kınıyorum. 700TL para vermiş insanlar ve cihazlarda problemler çıkıyor. Eğer siz çok seviyorsanız ben 500'e size cihazı bu haliyle satarım.

Eğer problem devam ederse teamviewer ile cihazı bağlayıp sürekli ekran görüntüsü alarak bu işi olabildiğince duyurmaya da çalışacağım.

PS.500 TL ye satma teklifim açıktır. şaka değildir.

• Arkadaşlar merhaba,

Cihazı 1 hafta kullandıktan sonra dokunmatik sorunu bende de çıktı. Sağ üst köşelere doğru hayalet dokunmalar yapıyor. Günler geçtikçe de katlanarak arttı. Eskiden günde 1-2 sefer bildirimler ekranını kendi kendine sürüklerdi. Bir şekilde atlatırdık; ama artık son derece çekilmez bir hal almaya başladı. Lakin son 2 gündür maşallah hiç ama hiç yapmadı. Ne oldu da düzeldi bilmiyorum. Google play birkaç güncelleme yaptı; ama alakası olacağını zannetmiyorum. Bir de "kesinlikle yönlendirici olmak istemem" ama telefonu aldığım yer bana "4g'yi kapa 3g yap. Ondandır" dedi. Umut fakirin ekmeğidir dedik; dediğini yaptık. Takip edeceğim bakalım; zaten önümüz bayram. Şu an için sıkıntı yok. Fırtına öncesi sessizlik de olabilir. Olmadı bayramdan sonra Mecidiyeköy'e elden servise. Yani tüh be dedim içimden niye yalan söyleyeyim. Ideos X5'ten sonra bu telefon bana uzay mekiği gibi gelmişti oysaki.

• Kardeş sorunumu çok güzel anlatmışsın ama benim tel discovery elite
    Birazcık düzeliyor sonra tekrar bozuluyor en fazla 4 gün dayandı benimki
    Sonra tekrar bozuldu keşke almasaydım şu zıkkım telefonu

• dokunmatik sorunu tek hatlı da mı çift hatlıda mı yoksa ikisindede mi var ?
  • Aldigimiz 4 telefonda tek hatli. Bu telefon blu x8 di sanirim onun 2gb/16gb versiyonuymuş nerede okudum hatirlamiyorum.

Biraz bekleyin deeim. Aslinda icimden uzak durun demek geçiyor, lakin saglam cikanida iyi hani. Kisaca muğlak bir durum var. Gm çikip demeli ki tamam birnparride boyle oldu cozucez güven oluşsun. Bu arada halen satilik telefon 500'e

28.09.2015 tarihi ile telefon elime ulaştı.

Gelen cihazdan başka bir telefonla çektiğim görüntüler. hatta bir tensinde ortada bir yerde dokunuyor :)

Sağ üst köşede dokunmatik gitmiş :) Ne çözüm değil mi. Sikayetvar.com'a yazarken müşteri temsilcinizle görüştünüz mü yazıyor diye TELPA'yı aradım. hemen telefon numarasından tanıdılar.

Burada olmayan bir cihaz için bir şey diyemeyiz dediler. Tekrar göndermemi istediler. Tekrar göndereceğim inşallah.

General Mobile 4G Android One 'DOKUNMATİK PROBLEMİ YAŞAYANLAR BURAYA !' General Mobile 4G Android One 'DOKUNMATİK PROBLEMİ YAŞAYANLAR BURAYA !' General Mobile 4G Android One 'DOKUNMATİK PROBLEMİ YAŞAYANLAR BURAYA !'

Dokunmatiği algılamayan Sağ Üst Köşeden dokununca tepki gelmemesinin ispatı

General Mobile 4G Android One 'DOKUNMATİK PROBLEMİ YAŞAYANLAR BURAYA !'

http://postimg.org/image/4ggtddcud/

1 sn bi videoda yakaladım aslında ama o şimdilik duruyor.

PS. Bu arada hale satılıktır. Çok memnun olan kitleden almak isteyen varsa satabilirim 500 TL'ye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi simulacrux -- 28 Eylül 2015; 17:54:20 >

• Merhaba, 29.09.2015 tarihinde tekrar gönderdim sözde yapıldığı söylenen cihazı

http://servis.telpabayi.com/DeviceDetail.aspx?t=2&q=4992015581065 adresinden takip ediyorum.

Para iadesi veya sağlam bir cihazla değişim talebimi not olarak ilettim.

İlk gönderimin kaydıda bu linkte.

Youtubetaki görüntüler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi simulacrux -- 1 Ekim 2015; 9:02:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ZemberekKuşu

benimde şöyle bir sorunum var ellerim terleyince dokunmatik sapitiyor ellerde en ufak bir ıslaklık olursa dokunmatik basmiyor gelen çağriyi bile açamiyorum ayni sorunu yaşayan varmi servise gitti birşey yok diyip geri gönderdiler içinide açmişlar birde

el islakken heralde sapitir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 kuruş fazla vericen guvenilir yerden, guvenilir bir firmanin telefonunu alacan.

700 vermişsin aldığın cihazla çektiklerine bak. Software gucellendi diyorlar. Aşkım, Meleğim, Kelebeğim gm

• Bugün servisten geldi, yine devam ediyor dokunmatik sorunu.
    80 hafta daha garantisi var.
    Nasıl olsa 3 günde geliyor en geç. Rahat 100 defa daha gönderebilirim eger !Sorun Çözülmezse!

Telpaya ve/veya general mobile mı?

Bu arada şu ana kadar telpa ve/ veya GM 3.5*4= yaklaşık 14 TL kargo ödedi.

100 defa olsa siz hesaplayınız artık.

Aynı zamanda 350 TLden satışada koydum. :) ciddi ciddi satıyoruz alacak varsa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi simulacrux -- 4 Ekim 2015; 13:15:55 >
  • İyi günler arkadaşlar. 25.7.2015 fatura tarihli aldığım 4G telefon kronik dokunmatik arızalı olanlardan denk geldi. Bende ki sorun konunun başında videosunu ekleyen senseman62 isimli üyenin kine benziyor. Ekranın sağ uç kısımlarının dukunmatiği yukarıdan aşağıya kadar çalışmıyor. Daha önce servise göndermedim. Yarın göndermeyi düşünüyorum. Bir defada ücret iadesi alabilirmiyim. Ücret iadesi için ne yapmamı önerirsiniz?
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.