Bildirim
General Mobile 4G Android One 'DOKUNMATİK PROBLEMİ YAŞAYANLAR BURAYA !' (11. sayfa)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: Amplificator
Hocam ben de başta Turkcell'den 12 ay taahhütlü alacaktım fakat iyi ki almamışım size de geçmiş olsun umarım kısa sürede çözersiniz.
Hızlıal.com dan aldım ve ilk gelen cihazda dokunmatik problemi oluştu, sim kartı takmadan gönderdim değişim istedim, yeni cihaz geldi onda da aynı sıkıntı + olarak ekranda 1-2 tane ölü pixel mevcut.
Buna da sim kartı takmadım ve bugün göndereceğim, para iadesi isteyip cihazın yeni serileri çıkana kadar (yaklaşık 1ay) bekleyeceğim ve çıkınca sorunsuz seriyi satın alacağım.
Fakat kararsızım belki de bir kez daha şansımı deneyip değişim isterim ama hızlıalın cihazlarını talan ettim, kutuyu açıp geri yolluyorum gibi bişey rahatsızlık duydum açıkçası
hocam yeni seri ne zaman gelecek bir bilginiz var mı ? ben turkcell den almayı düşünüyorum. çünkü tarifeyi de içinde almam gerek. acaba turkcell de yeni seriyi eş zamanlı satışa çıkartır mı yoksa elindekini mi tüketir.
-
quote:
Orijinalden alıntı: senseman62
hocam benimde kardeşim aldıgım telefonda benzer sorun var...sağ alt taraf dokunmatiği çok zor işliyor..klavyeyi açınca 0 tuşunun ve p tuşunun olduğu kısım çok zor işliyor.Cihazı alalı 26 27 gün oldu....ankamall vodafone bayisinden almıştım..oraya iade mi edeyim yoksa istanbula gönderip para iadesimi isteyim nasıl yapacaz acaba
Hocam tahminimce aldığınız yere götürseniz iade almaz onlarda teknik servise yollar ama bi sormakta fayda var. Sorun aldığınız cevabı bizimle paylaşın ona göre nasıl bir yol izlersek vverimli olur tartışalım :) -
Servisteyim hocam şu an...iade veya sıfırı ile değişim isteyecem bakalım ne diyecekler. Telpanın sitesinden şu vip formu doldurup verdikleri kodu da ekledim.
Formu doldururken yukarda çektiğim video linkinede ekledim.ayrıca şikayet var sitesinede yazdım.
Ayrıca şu an yanımda bi kişi var ondada 4g var ve dokunmatigi sorunlu oda iade etmeye gelmiş
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: senseman62
Servisteyim hocam şu an...iade veya sıfırı ile değişim isteyecem bakalım ne diyecekler. Telpanın sitesinden şu vip formu doldurup verdikleri kodu da ekledim.
Formu doldururken yukarda çektiğim video linkinede ekledim.ayrıca şikayet var sitesinede yazdım.
Ayrıca şu an yanımda bi kişi var ondada 4g var ve dokunmatigi sorunlu oda iade etmeye gelmiş
Hocam çok güzel bir yol izlemişsiniz. Şunuda ekleyeyim. Yetkililere net bir şekilde cihaz üzerinde tamir yapılmasını istemediğinizi, iade/değişim belgesi istediğinizi söyleyin. Verilirse ister iade edersiniz ister değiştirirsiniz. -
Cihazı teslim ederken özellikle dedim tamir vs istemiyorum zaten cihaz fabrika çıkışı sorunlu dedim. Evrağın ustune ücret iadesi veya sıfırı ile değişim yazdı.
Telefonu haziranın 25 inde almışım....1 ay olmadığı için direk yenisi ile değiştirirler dedi. Bi şans daha vericem duruma gore.. Olmadı paramı alır gider başka telefon alırım. Fakat bu saatten sonra bedava verseler bile bu firmadan uzak dururum ve çevremede aldirtmam bu firmadan telefon
geçmiş olsun kardeş ben de memnun değilim valla ekranda sararma oldu çok ısınmadan dolayı ve ölü pikseller var .sizdede sararma var galiba videodan anladıgım kadarıyla yoksa yanlış mı gözüküyor. -
Benimkinin güya ekranı yenilediler ancak ilk açılma sırasında o sağ köşe diğer kısımlardan daha aydınlık bence yenilemeyip tamir etmişler. 30 günü geçtiği için iade yapmamışlardi .aldığıma pismanim.
Konuyu açan arkadaş para iadeni alabildin mi?
Biz de almıştık bir tane ve sorun aynı, iade etmeyi düşünüyoruz. -
Hocam yenisi ile değiştirmişler.... Bakalım gelecek olanda da bi sorun çıkarsa ben onlara yapacağımi biliyorum.
23 gün sonra para iadesi aldım. Fakat çok uğraştım süründürdüler resmen bu firmayla muhattap olduğum için pişmanım açıkcası. -
Hayırlı olsun umarım çıkmaz. Çıkarsa ne yapacaksınız çok merak ettim? :D -
işten bugün geç çıktım hocam gidip alamadım..yarın alırım artık.Bozuk çıkarsa direk tüketici hakem heyetine gidip şikayet edicem...ayrıca avukat arkadaşım var olmadı dahada ileri giderim valla damarıma basmasınlar.Muzaffer tanıtım yaparken cart curt demeyi biliyordu yok güncelleme garantili felan diye hava atıyordu.İlk önce sapasağlam cihaz çıkarmayı öğrensinler her cep telefonlarında bişiler çıkıyor kesin -
Hayırlı olsun. Kardeşim almıştı bu kadar sorun ve uğraştırma sonunda iyice soğudu teledondan ayrıca tekrar bozuk çıkma riskini de almak istemiyoruz.
Aldığımız bayinin karından olmamak amacıyla iade diye bir şey yok çakallığı da ayrı sinir bozucu. Yarın gönderiyoruz telpaya bakalım ne zaman iade edecekler.
Bir daha da güvenilir teknoloji marketleri ve internet siteleri harici küçük ensafa hayatta bulaşmam bulaştırmam batsın reziller. -
Tüketici hakem heyetine gittim dilekçemi verdim ne zaman sonuçlanır dedim 1 yıl dedi daşşak geçiyor sandım gülümsedim baktım adam ciddi anlıyacağın hakem heyeti tırt :D -
Esnaf arkadaş kendi yöntemleriyle kendini güvenceye almak istemiş zaten esnaf sizin muhattabınız değil telpa cihaz değişim onayı verdimi esnafın ne dediğinin önemi yok. Ayrıca bu tür ürünleri esnafan almaktan yanada değilim sonra yok efenim küçük esnaf batıyor :D -
benide yazın listee bgun teknosa.com mağazadan teslimat şeklinde aldım
dual model
dokunmatik problemim var sizce ne yapmalıyım
sim kart taktım ama ürün kusurlu
ekranı donuyor
Ucuz etin yahnisi işte,artık alanların şansına kalmış iyi çıkıp çıkmaması.Zaten uzun vadeli kullanıma uygun değil.Komponent kalitesi yerlerde.Adam gibi mikrofon ve hoparlör bile yok yani temel işlevi olan telefon görüşmesini bile yapamıyor. İki arkadaşımda var biri vodafone diğeri turkcell kullanıyor bildiğin iletişim kuramıyoruz boğuk sesten.whatsapp'dan yazışıyoruz.
İlk çıktığında f/p oranı iyidir diye baya burada ve çevremde tavsiye etmiştim ama dökülmeye başlamış şimdiden.
Sonuçta GM ise illaki bir sıkıntı olacak zaten.Çin'in en merdiven altı firmaları ile çalışan bir şark kurnazı bunlar.madem öyle gidip zte'ye yaptırsana adam gibi telefon.ama yok onlar kaliteden taviz vermez, e buda gm'nin işine gelmez.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: lionhearts
Ucuz etin yahnisi işte,artık alanların şansına kalmış iyi çıkıp çıkmaması.Zaten uzun vadeli kullanıma uygun değil.Komponent kalitesi yerlerde.Adam gibi mikrofon ve hoparlör bile yok yani temel işlevi olan telefon görüşmesini bile yapamıyor. İki arkadaşımda var biri vodafone diğeri turkcell kullanıyor bildiğin iletişim kuramıyoruz boğuk sesten.whatsapp'dan yazışıyoruz.
İlk çıktığında f/p oranı iyidir diye baya burada ve çevremde tavsiye etmiştim ama dökülmeye başlamış şimdiden.
Sonuçta GM ise illaki bir sıkıntı olacak zaten.Çin'in en merdiven altı firmaları ile çalışan bir şark kurnazı bunlar.madem öyle gidip zte'ye yaptırsana adam gibi telefon.ama yok onlar kaliteden taviz vermez, e buda gm'nin işine gelmez.
Ben uyarimi yaptim. Para sizin paraniz secim sizin seciminiz.
Baska bir mesajimda bahsettigin seylerin bir kismina da deginmistim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Az önce alacaktım ama buradaki yorumlara bakınca vazgeçtim aynı paraya babama iphone4s alsam ne dersiniz.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X