Şimdi Ara

GENERAL MOBİL DİSCOVERY 16 GB KULLANICI YORUMLARI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
9.240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kullanan arkadaşların telefonun avantajlarını ve dezavantajlarını yazmalarını rica ediyorum..
    Mesela forumlarda sık sık dolaşan ahize problemi ve kamera kumlanma problemi

Telefonu aldıktan sonra illaki bi yerinden beyazımsı bir leke çıkıyor. Telefonun işlemcisi çok güzel ancak gpu su berbat kısa örnekle temple run 2 yi high'e alınca kasılmalar oluyor. Kamerası berbat. Telefona uygun doğrudürüst custom rom yok. Orjinal romu zaten kötü. Kötü bi telefon bence yaklaşma bile. Ama itin dtüne sokmayalım internet performansı çok iyi.

Kimse bana yok şöyle yok böyle demesin herşeyini kurcaladım. Telefon kötü. Fiyatına göre alınır mı? Alınır. Ancak 300 tl koyup nexus 4 s3 falan alabilirsin.
    Bu Fiyata Ne Bekliyosunuz ki ??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: penche_ank

arkadaşlar telefonu dün aldım...
    telefonun ahizesindeki sesde bı farklılık hıssetmezsenız, önemsemezseniz telefonun tüm performanslarından memnunum. Gerekli güncellemeleri de aldıktan sonra telefon taş..
    Herseyi 4 dörtlük...
    Bu Fiyata Ne Bekliyosunuz ki ??

Yani ahize sesi kısık mı?? diğer telefonlara nazaran,,karşıdakinin sesi duyulmuyo deme bana
  • gürültülü ortamda karışabiliyor ama normlde bi sıkıntı yok. bende kullanıyorum hiç bi sıkıntısını görmedim bi kaç güncelleme gele daha güzel olur asphalt 8 falan Google playden desteklemiyor ama internet performansı süper kamerasıda fiyatına göre daha iyi bu fiyata alıpta pişman olmazsın

Orijinalden alıntı: Tolgarslan

gürültülü ortamda karışabiliyor ama normlde bi sıkıntı yok. bende kullanıyorum hiç bi sıkıntısını görmedim bi kaç güncelleme gele daha güzel olur asphalt 8 falan Google playden desteklemiyor ama internet performansı süper kamerasıda fiyatına göre daha iyi bu fiyata alıpta pişman olmazsın

sağolasın hocam cevaplandırdığın için,,,peki bi kaç sorum olacak,
    ,bu cihazda gorilla glass var mı senin bildiğin kadarıyla ekran çizilmeleri falan ne durumda
    ayrıca cihazın ışık sızma olayı falan var mı batarya ömrü falan,,,işte daha sormayım ,,tanıt bize yahu,,

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • batarya ömü kullanmana bağlı
    quote:

Orijinalden alıntı: kurugürültü

quote:

Orijinalden alıntı: Tolgarslan

gürültülü ortamda karışabiliyor ama normlde bi sıkıntı yok. bende kullanıyorum hiç bi sıkıntısını görmedim bi kaç güncelleme gele daha güzel olur asphalt 8 falan Google playden desteklemiyor ama internet performansı süper kamerasıda fiyatına göre daha iyi bu fiyata alıpta pişman olmazsın

sağolasın hocam cevaplandırdığın için,,,peki bi kaç sorum olacak,
    ,bu cihazda gorilla glass var mı senin bildiğin kadarıyla ekran çizilmeleri falan ne durumda
    ayrıca cihazın ışık sızma olayı falan var mı batarya ömrü falan,,,işte daha sormayım ,,tanıt bize yahu,,

ekran koruyucusu varken kolay kolay çizilmez ıık sızması da dükkat etmedim benm içi önemli değil ama sızarsa tuşların kenarından sızar. batarya ömrüne gelince kllanıma bağlı cebinde durursa 2. güne çıkarır oyun oynarsan sürekli elinde olursa altı saat yedi saat dayanır herhalde. internet ve oyun performansına ve internet performansına diyecek bişey yok aspahlt 8i felanda apksını indirirsin. başka oyun oynadığın zaman biraz ısnır normal bişey yani kısaca bu fiyata daa iyi bi telefon alamazsın diyim sen anla

• arkadaşlar ses de problem yok ben oncekı kullandıgım telefondakı kadar duymuyorum sadece yoksa problem deıl yanı şarj da kullanıma baglı cok kurcalamassan
    2 gun rahad gıder
    kurcalamadan da olmuyo kı :)
    bıde sıyah sılıkon
    çakdımı
    arkaya tmm...
  • arkadaşlar discovery nin kamera performansı nasil acaba s3 ve ascend p6 ile karşılaştıran oldu mu hic ? normalde ascend p6 almak istiyorum ancak onunda değişmeyen pili ve yüksek fiyati beni vazgeçiryo..

arkadaşlar telefonu henüz almadım..
    Kullanan arkadaşların telefonun avantajlarını ve dezavantajlarını yazmalarını rica ediyorum..

Hocam telefonu her türlü öneriyorum. Bakma sen 300 400 daha koy diyenlere o mantıkla gidersen olmaz .

+ İnternette muhteşem bir hızlan bağlantı
    + Son çıkan oyunları çok rahat oynama , asphalt 8 düşük ayarlarda oynanıyor hem zaten en üst ayarlarda S4 bile kasıyor. MC4 , Dead Triger , RR3 bunları akıcı oynarsın.
    + Kamerası çok iyi olmasada 600 Tl lik telefona göre çok iyi.video çekim performansida çok iyi.
    - 1800 lük batarya yetmiyor bu telefona.
    - google playde bazı oyunlar uyumsuz oysaki kaldırıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cool Man

quote:

Hocam telefonu her türlü öneriyorum. Bakma sen 300 400 daha koy diyenlere o mantıkla gidersen olmaz .

+ Son çıkan oyunları çok rahat oynama , asphalt 8 düşük ayarlarda oynanıyor hem zaten en üst ayarlarda S4 bile kasıyor. MC4 , Dead Triger , RR3 bunları akıcı oynarsın.
    + Kamerası çok iyi olmasada 600 Tl lik telefona göre çok iyi.video çekim performansida çok iyi.

eyvallah hocam..ya cok kararsızım valla..16 gb lik olanlarda da sarj soketi problemi varmidir acaba? ayrica ahize görüşme sesi cok mu kısık hocam bu telefonda?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Cool Man

quote:

eyvallah hocam..ya cok kararsızım valla..16 gb lik olanlarda da sarj soketi problemi varmidir acaba? ayrica ahize görüşme sesi cok mu kısık hocam bu telefonda?

Yoo ahize sesi gayet iyi . bende sorun yok . soket sorunu size bagli duzgun takin, ters taktiginiz anda bum soket gitti .d

• B'nde merak ediyorum yorumları

• Yorumlara gerek yok, note 2'e bin basacak bi telefon onu söyleyeyim sadece. O berbat iğrenç karanlık ekran yerine mis gibi ter temiz cam gibi ekrana kavuştum. Hızı, performansı zaten s4 ile yarışır bırak note 2'i.. S3' konusuna hiç giryeceğim bile, çünkü gmd'e hakaret etmiş olurum.

Orijinalden alıntı: muhammet 37

general mobile nin mega seti çıktı sizce normalini mi alıyım yoksa mega setimi 16 gb

kardeş mega seti derken neyi kastetdin..?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende daha dun aldım elıme telfon guzel kardesım ınce ve zarıf kamera 8m dıyor ama zannetmıyorum bugun goruntulu gorusme olayını da denedım avea kullanıcısıyım ben oncekı telefonum mıcro sımdı bunun da mıkro sım yerını kullanıyorum telefonu fazla kurcalamaya gelmıyor sanırım sarjı cabuk gıdıyor bugun sarja taktım 2 2.5 saat surdu sarjdan sokelı 4 saat olmus arada gorusme yaptım oyun dalan da oynamadım su anda sarjı 89 da....
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.