Şimdi Ara

Genelkurmay : 261 Pkklı Öldürüldü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

TSK, Pkk'ya yönelik yapılan operasyonlarda 261 teröristin öldürüldüğünü açıkladı. 300'ü aşkın yaralının olduğu da duyuruldu.

kaynak, detay

• sanırım atılan bombaların leşleri sayma özelliği var :)

Sultan"ın kaos planının algı operasyonu kısmı. Salla babam. İktidara giden her yol mübah. dağ taşı bombala ama adamlar şehirlerinde yol kapatsın, askerlere suikast düzenlesin.

komik vallahi komik... ama trajikomik
  • quote:

Orijinalden alıntı: nickislemi

sanırım atılan bombaların leşleri sayma özelliği var :)

Sultan"ın kaos planının algı operasyonu kısmı. Salla babam. İktidara giden her yol mübah. dağ taşı bombala ama adamlar şehirlerinde yol kapatsın, askerlere suikast düzenlesin.

komik vallahi komik... ama trajikomik

yav he he,
  • akp nin ve rte nin oyuncağı genelkurmay 'ın sallamalarına bitiyorum. hem senin benim cebimden çıkan paralarla alınıp üretilen 250 kiloluk bombaları dağa taşa sallıyorlar hemde kanıt göstermeden 261 terörist öldürüldü diyorlar. şimdiye kadar o atılan bombalarla binlerce teröristin ölmesi lazımdı 261 nedir ya. yukarıdaki arkadaşın söylediği gibi çok trajikomik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sekizeşittirbüyükd

Leşler nerde leşler? Nerde ceset yığınları? 1-2 görüntü koy üstüne de "500 ÖLÜ 1500 YARALI" yaz haber diye bize göster? Herkesi AKP'li gibi saf zannetiniz heralde

Leş görmedikçe bu teröristlere yüz veren devletin onları vuracağına inanmıyorum.

Akp karşıtıyım ancak saçmalamışsın.
  • 261 diyorlarsa o Aslinda 2610 dur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TrMhMt -- 29 Temmuz 2015; 17:20:43 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Leşler nerde leşler? Nerde ceset yığınları? 1-2 görüntü koy üstüne de "500 ÖLÜ 1500 YARALI" yaz haber diye bize göster? Herkesi AKP'li gibi saf zannetiniz heralde

Leş görmedikçe bu teröristlere yüz veren devletin onları vuracağına inanmıyorum.

O kadar füzeden sonra o leşleri bulabilirsen helal olsun sana. PKK'nın şehit ettiği askerlerin sayısına inanıp, TSK'nın verdiği sayılara inanmamakta ayrı bir kafa. 261 denmiş. Ona bakarsan 1500-2000 de denilebilirdi o kadar harekattan sonra. Sallamak bedava ya.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Genel Kurmay açıklama yapmışsa doğrudur, leşler nerde? diyenler de leşlerin daha önce gösterildiğini nerde gördünüz?
    Devletin askerine, polisine zarar veren karşılğını misliyle görür.
    Not: Akpli değilim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zorunuza mı gitti PKK sempatizanları.O şehitlerin hesabı sorulacak.Particilik yapmayın böyle bir konuda.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • leşler yayınlanmaz

yayınlanması ancak pkk nın işine yarar

propaganda yaparak kürtleri gaza getirip daha büyük olaylar çıkartabilirler
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ambarad

quote:

O kadar füzeden sonra o leşleri bulabilirsen helal olsun sana. PKK'nın şehit ettiği askerlerin sayısına inanıp, TSK'nın verdiği sayılara inanmamakta ayrı bir kafa. 261 denmiş. Ona bakarsan 1500-2000 de denilebilirdi o kadar harekattan sonra. Sallamak bedava ya.

Safmısın kardeş sen? Askerleri şehit edip üstüne foto çekiyorlar. Bunlar gazetede yayınlanan haberlerdi bir dönem. Bak bakalım kaç şehit "çözüm sürecine zarar gelmesin" denilerek unutuldu...

Karısının ve çocugunun önünde yollarını kesip arabadan indirip şehit ediyorlar mesela.

"Ceset bulabilirsen" falan demişsin alhttp://www.liveleak.com/view?i=6ef_1438119108 yeni mi eski mi bilemem ama bulan buluyor.

Burada operasyonu yapan devlet olduğu için, maalesef bazı prosedürler var. O leşlerin fotoları, videoları elbet çekiliyordur lakin yayınlanmıyor. İllegal bir oluşum olduğu için PKK'nın şehit ettiği askerin, polisin videolarını yayınlaması devletten daha kolay. Bende istiyorum yayınlansın, gövde gösterisi yapalım. Ama çeşitli kaygılarla yayınlanmıyor nedense. Videoyu izledim daha önce. Ayriyetten çözüm sürecinde olan saçmalıkları da gayet iyi biliyorum. Destekleyen biri değildim zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: *ORION*

Genel Kurmay açıklama yapmışsa doğrudur, leşler nerde? diyenler de leşlerin daha önce gösterildiğini nerde gördünüz?
    Devletin askerine, polisine zarar veren karşılğını misliyle görür.
    Not: Akpli değilim.

Aynen 261 leşi tek tek neden yayınlasınlar ? Boşa zaman kaybı
    Şu aralar tskya köstek değil destek olma zamanı zaten dağda sadece 7 bin pkklı varmış böyle giderse 7-8 aya pkk biter.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Safmısın kardeş sen? Askerleri şehit edip üstüne foto çekiyorlar. Bunlar gazetede yayınlanan haberlerdi bir dönem. Bak bakalım kaç şehit "çözüm sürecine zarar gelmesin" denilerek unutuldu...

Karısının ve çocugunun önünde yollarını kesip arabadan indirip şehit ediyorlar mesela.

"Ceset bulabilirsen" falan demişsin alhttp://www.liveleak.com/view?i=6ef_1438119108 yeni mi eski mi bilemem ama bulan buluyor.

Burada operasyonu yapan devlet olduğu için, maalesef bazı prosedürler var. O leşlerin fotoları, videoları elbet çekiliyordur lakin yayınlanmıyor. İllegal bir oluşum olduğu için PKK'nın şehit ettiği askerin, polisin videolarını yayınlaması devletten daha kolay. Bende istiyorum yayınlansın, gövde gösterisi yapalım. Ama çeşitli kaygılarla yayınlanmıyor nedense. Videoyu izledim daha önce. Ayriyetten çözüm sürecinde olan saçmalıkları da gayet iyi biliyorum. Destekleyen biri değildim zaten.

Anlatamadığım konu o. Kanıma dokunuyor. "Biz eskerin kafasına sıkmışak" diyen it oğlu itlerin bide dalga geçer gibi foto çekmesi, "tecenin adaleti burada sökmez" diyip öğretmenleri şehit etmeleri falan... Her türlü pisliği yaptılar.

Bunların cesetlerinin kafası kesilip kazıklara geçirilse gene destek veririm. Şu zamana kadar durduğumuz hataydı. Ama devletin bunları bizden gizlemesi de yanlış. Göster bu yolladığım linkdeki gibi yanmış cesetleri bak bakalım "barış hewal barış" demiyorlar mı...

Ayrıca bu rakamlar gerçek olsaydı pkk şu zamana kadar 3-4 kere bitmişti.

• bence doğru.barışı kim bozduysa o suçludur.pkk bozmadı diye biliyorum.
  • Türkiye pkkya karşı savunmasız ve korumasız konumda

Pkk istese turizm bölgelerinde 2 bomba patlatır, veya turist gelmesin diye tehdit savurur,türkiyenin nefesini keser.

Zaten üretim yok,bir avuç dövizi de turizmden kazanıyoruz

Kimse kimseyi kandırmasın ekonomi bitti,kara para can suyu veriyor şu an.gümrüklerden kara paranın rahatça girip çıkması için dokunulmazlık bile getirdi akp

Cebinde metelik yok,boşa efeleniyorsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Anlatamadığım konu o. Kanıma dokunuyor. "Biz eskerin kafasına sıkmışak" diyen it oğlu itlerin bide dalga geçer gibi foto çekmesi, "tecenin adaleti burada sökmez" diyip öğretmenleri şehit etmeleri falan... Her türlü pisliği yaptılar.

Bunların cesetlerinin kafası kesilip kazıklara geçirilse gene destek veririm. Şu zamana kadar durduğumuz hataydı. Ama devletin bunları bizden gizlemesi de yanlış. Göster bu yolladığım linkdeki gibi yanmış cesetleri bak bakalım "barış hewal barış" demiyorlar mı...

Ayrıca bu rakamlar gerçek olsaydı pkk şu zamana kadar 3-4 kere bitmişti.

Bu liveleak'taki videoları da, bu videoları çekip sızdıranlar sayesinde izleyebiliyoruz zaten. PKK'nın bitmemesinin sebebi, maalesef gaz alma operasyonları diye tarif ettiğimiz 2-3 gün süren operasyonlar yüzünden. Terörü bitirmek isteyen devlet, aylarca, senelerce operasyonlara devam eder. Ben 24 yaşındayım. Bu zamana kadar da senelerce, kararlılıkla süren bir mücadele görmedim teröre karşı.

• iniyesta kullanıcısına yanıt
    Sana bu kafayi yaptiran sey ne ise Bende ondan istiyorum.

• bazıları için paralelci medya veya pkk medyasının vereceği haberler daha muteberdir.
  • Kesin 261 dir kusuratli olsunda inandirici olsun hesabi.

Hicbirine inanmiyorum belki 1-2 kisiyi gebertmislerdir.Milletin gazini alma operasyonu guzel devam ediyor baksaniza akpli olmayanlar bile akpnin ordusu tsk nin ne dedigine inaniyor.

• Banane lan isterse 251 bin olsun benim askerimin polisimin bir damla kanına değer mi..Yakın ırağı kandili..
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.