Şimdi Ara

genel yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar daha yeni canon a80 aldım.size birkaç sorum olacak.yardım ederseniz sevinirim.
    1-çözünürlük ayarlarını en yüksekte tutmanın fotoğraf kalitesine etkisi var mı?eğer yoksa çözünürlüğü düşürüp daha çok foto çekebileceğim.mantıklı mı??
    2-bu siteye fotoları nasıl upload edicem?upload siteleri haricince(ufaltılmış önizleme diye çıkan resimler gibi)
    3-bu makina için hangi taşıma çantasını almalıyım?
    4-sualtı kılıfı hakkında bilgisi olan var mı?fiyatı nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi libertyx -- 8 Temmuz 2005, 17:29:35 >

• quote:

Orjinalden alıntı: libertyx

arkadaşlar daha yeni canon a80 aldım.size birkaç sorum olacak.yardım ederseniz sevinirim.
    1-çözünürlük ayarlarını en yüksekte tutmanın fotoğraf kalitesine etkisi var mı?eğer yoksa çözünürlüğü düşürüp daha çok foto çekebileceğim.mantıklı mı??
    2-bu siteye fotoları nasıl upload edicem?upload siteleri haricince(ufaltılmış önizleme diye çıkan resimler gibi)

Hayırlısı olsun güle güle kullan.
    1- Sadece bilgisayarda tutacaksan ve küçük baskı yaptıracaksan farketmez. Ama büyük baskı almak istersen kalite farkı ortaya çıkar.
    2-Mesaj yazarken pencerenin altında Buraya resim koymak için tıklayın ! Mesajda resmi görüntüle yazar. Onu kullanabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi duduco -- 8 Temmuz 2005, 17:11:48 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tıp tercihi hakkında acil yardım!!!
    geçen yıl önce açıldı
    Seçim konusunda yardım
    geçen hafta önce açıldı
    teknik yardım
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.