TYT türkçe; önder hocadan unuttuğum yerleri izlerim elimde limit Türkçe el kitabı var dolmuştayken hep oradan bir şeyler okurum denemelerde bastıra bastıra yanlış yaptığım konuları limit türkçe soru bankasından temizleyecem ve bu günden sonra her gün 20 tane çıkmış paragraf sorusu çözecem (son 51 yıl çıkmış paragraf soruları kitabından.) her 2-3 günde bir karekök ya da limit yayınlarından türkçe denemesi çözerim
sosyal: youtubedan ders izleyip deneme çözeceğim(puan yayınları).
mat: her gün 1 tane acil rejenerasyon denemesinden çözerim daha 4. denemesindeyim bittikten sonra 345 12li tyt denemesini alacam. çözüm 3d problemleri sona bıraktım hr gün 1-2 test çözerim. geometri için de nitelik yeni nesil geo sbdan her gün 50-60 küsür soru çözerim ta bitene kadar zaten 600küsür soru var hemen biter.
fen: MEB kitablarından tekrar yaparım uçuk bilgileri not ederim. youtubedan tekrar videoları izlerim çok ezber olan konuların önemli olan yerlerini not ederim bir kağıda(hayatımızda kimya petrol kömür sabun suyun arıtımı gibi konular) deneme çözerim.
AYT mat; hiperbol ve parabol kaldı bu gün hallederim belki. her gün 2 tane bölüm denemesi çözecem biri endemik 15li ayt denemesinden diğeri de acil reaksiyondan. bu denemeler bittikten sonra 345 12li denemesini çözecem apotemi integral ve türevi bu zamanlara bıraktım en so aklımda güzel sorular kalsın diye apotemi türevde max-mindeyim apotemi integrale daha yeni başladım 1 haftaya maratonlar hariç bitirmeyi planlıyorum. geometride ; dönüşüm-çember analitiği-vektör-konikler-uzay konularını unutmuyum diye de yayın denizi mat soru bankasının son kısmında bu konuların her birinden 6-7şer tane test var iyice günlere yayacam.
fizik; konuları güvender lys kou anlatımından tekrar ederim apotemi mekanik fasikülünü genel tekrar için hızlıca çözecem daha sonra modern fizik fasikülünü çözecem genel tekrar amaçlı soru çözümü videoları izliyecem youtubedan. nihat bilgin tyt ayt sbdan madde ve özellikleri ünitesini silip süpürecem manyetizmayı umut öncülden izleyecem daha sonra nihatbilgin sbdan çözecem. bol bol deneme yardıracam. (turfoz-yargı lemma-nihat bilgin)
kimya; meb kitabından organik tekrarı ve fem lys simetriden konu tekrarı yaparım. apotemi tyt ayt sbdan tyt kısmı bitti ayt kısmında denge elektro organik faslı kaldı onları çözerim. elimde endemik ve geçen seneden esen yayınları denemesini çözerim. genel tekrar yaparım organik notları çıkarırım tekrardan.
biyoloji; limit el kitabı var yatmadan önce her gün konu tekrarı yaparım meb kitabı sistemleri iyi anlatmış o kısımları okurum limit biyo soru bankasını yarıladım diğer yarısını çözerim apotemi sistemler fasikülünü de yarıladım konu tekrarı yapıp çözerim. endemik denemesini yarıladım komple bitiririm. yargı lemmadan çözerim geçen seneden kalma 10lu lys esen yayınları denemesini çözerim. endemik
her 2 günde 1 tyt genel denemesi yapmaya çalışacam(345-yargılemma-bilgisarmal-nitelik yayınları tyt denemeleri)