Bildirim
Genel sağlık sigortasına ne oldu?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
devletimiz hazır keklik bulmuş. hiç bırakır mı?
sen unutsan bile devlet unutmaz o attığın imzaları merak etme. en kısa sürede faturayı yollayacaktır -
quote:
Orijinalden alıntı: cristian03333
quote:
Orijinalden alıntı: PLATINIUM
gelir tespitine 1.5 ay önce başvurdum. 2 hafta sonra sgkdan maktup geldi heralde herkese yollamışlar . gss ye geçtiğimizden ne zaman haberimiz olucak başka bir başvuru yapmayacakmıyız?
başvurudan 2 hafta sonra sgkya gidicen başvuru kağıdınla onlar sana ne kadar prim ödeyeceğini söyleyecekler
ben başvuralı baya oldu bir sorun çıkarmı birde prim ödeyeceğimi söyledikten sonra otomatik kesiyorlar mı yoksa düzenli olarak amele amele yatıracak mıyız.primi öder ödemez gssli oluyor muyuz -
quote:
quote:
quote:
quote:
gelir tespitine 1.5 ay önce başvurdum. 2 hafta sonra sgkdan maktup geldi heralde herkese yollamışlar . gss ye geçtiğimizden ne zaman haberimiz olucak başka bir başvuru yapmayacakmıyız?
başvurudan 2 hafta sonra sgkya gidicen başvuru kağıdınla onlar sana ne kadar prim ödeyeceğini söyleyecekler
ben başvuralı baya oldu bir sorun çıkarmı birde prim ödeyeceğimi söyledikten sonra otomatik kesiyorlar mı yoksa düzenli olarak amele amele yatıracak mıyız.primi öder ödemez gssli oluyor muyuz
4 gün boyunca kuyrukta bekleyen biri olarak bana sorman bir danışmana sormandan daha iyi oldu bu 1
ilk önce ödemeler nisan ayında başlıyo bu bir 2.si ödemediğin prim vergi borcu olarak yansır ilede sigortalı olursan devlet bu parayı oradan keser 3 çalışmıyosan o primi devlet ödüyecek
eyvallah kardeş çok saol
-
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
ben başvuralı baya oldu bir sorun çıkarmı birde prim ödeyeceğimi söyledikten sonra otomatik kesiyorlar mı yoksa düzenli olarak amele amele yatıracak mıyız.primi öder ödemez gssli oluyor muyuz
4 gün boyunca kuyrukta bekleyen biri olarak bana sorman bir danışmana sormandan daha iyi oldu bu 1
ilk önce ödemeler nisan ayında başlıyo bu bir 2.si ödemediğin prim vergi borcu olarak yansır ilede sigortalı olursan devlet bu parayı oradan keser 3 çalışmıyosan o primi devlet ödüyecek
eyvallah kardeş çok saol
http://forum.donanimhaber.com/m_56222571/mpage_1/key_/tm.htm
Çalışmıyorsanız hane içerisine gelen gelire bakılacak.Çalışmayıpta 106 veya 212 bile ödeyebilirsiniz her ay.Çalışmayıp geliriniz yok diyemezsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :::LasVegas::: -- 25 Şubat 2012; 22:35:11 >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- eczanelerde cesaret hapı varmı
- kayıp kimliğimi buldum ne yapmalıyım
- sevgili olmadığı halde kıskanan erkek
- nasıl komik olunur
- ahmetin oğlu benim oğlumun babasıdır diyen kişi ahmetin nesidir
- discord açıldı mı
- 5g nedir zararları
- çay emojisi
- prompt mühendisliği nedir
- sodyum iyon batarya
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X