Şimdi Ara

Genel sağlık sigortasına ne oldu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • gelir tespitine 1.5 ay önce başvurdum. 2 hafta sonra sgkdan maktup geldi heralde herkese yollamışlar . gss ye geçtiğimizden ne zaman haberimiz olucak başka bir başvuru yapmayacakmıyız?

• devletimiz hazır keklik bulmuş. hiç bırakır mı?

sen unutsan bile devlet unutmaz o attığın imzaları merak etme. en kısa sürede faturayı yollayacaktır
  • quote:

Orijinalden alıntı: cristian03333

quote:

Orijinalden alıntı: PLATINIUM

gelir tespitine 1.5 ay önce başvurdum. 2 hafta sonra sgkdan maktup geldi heralde herkese yollamışlar . gss ye geçtiğimizden ne zaman haberimiz olucak başka bir başvuru yapmayacakmıyız?

başvurudan 2 hafta sonra sgkya gidicen başvuru kağıdınla onlar sana ne kadar prim ödeyeceğini söyleyecekler

ben başvuralı baya oldu bir sorun çıkarmı birde prim ödeyeceğimi söyledikten sonra otomatik kesiyorlar mı yoksa düzenli olarak amele amele yatıracak mıyız.primi öder ödemez gssli oluyor muyuz
  • quote:

quote:

quote:

quote:

gelir tespitine 1.5 ay önce başvurdum. 2 hafta sonra sgkdan maktup geldi heralde herkese yollamışlar . gss ye geçtiğimizden ne zaman haberimiz olucak başka bir başvuru yapmayacakmıyız?

başvurudan 2 hafta sonra sgkya gidicen başvuru kağıdınla onlar sana ne kadar prim ödeyeceğini söyleyecekler

ben başvuralı baya oldu bir sorun çıkarmı birde prim ödeyeceğimi söyledikten sonra otomatik kesiyorlar mı yoksa düzenli olarak amele amele yatıracak mıyız.primi öder ödemez gssli oluyor muyuz

4 gün boyunca kuyrukta bekleyen biri olarak bana sorman bir danışmana sormandan daha iyi oldu bu 1

ilk önce ödemeler nisan ayında başlıyo bu bir 2.si ödemediğin prim vergi borcu olarak yansır ilede sigortalı olursan devlet bu parayı oradan keser 3 çalışmıyosan o primi devlet ödüyecek

eyvallah kardeş çok saol

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

4 gün boyunca kuyrukta bekleyen biri olarak bana sorman bir danışmana sormandan daha iyi oldu bu 1

ilk önce ödemeler nisan ayında başlıyo bu bir 2.si ödemediğin prim vergi borcu olarak yansır ilede sigortalı olursan devlet bu parayı oradan keser 3 çalışmıyosan o primi devlet ödüyecek

eyvallah kardeş çok saol

http://forum.donanimhaber.com/m_56222571/mpage_1/key_/tm.htm

Çalışmıyorsanız hane içerisine gelen gelire bakılacak.Çalışmayıpta 106 veya 212 bile ödeyebilirsiniz her ay.Çalışmayıp geliriniz yok diyemezsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :::LasVegas::: -- 25 Şubat 2012; 22:35:11 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.