Şimdi Ara

Genel Olarak MSI Notebook Sorun Yaşayan Varmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MSI laptop almak istiyorum araştırmalarıma göre bir sorun yok ve alıınabilir notebook ama çevremde is tam tersi. %50 %50 durum. Genel olarak msi kullanıp sorun yaşayan kimse varmı? MSI alınmaz diyen varmı? MSI almazsam Toshiba felan düşünüyorum 250-300 TL. fazla vermem gerekecek bu durumda.

• Çevrenizde MSI kullananlar nasıl olumsuz yorumlar yapıyorlar?Birkaç örnek verir misiniz?
    Yeni serilerini kullanan yoktur ve bu yorumlar geçerli değildir aslında.
    Tahmin ediyorum ki bu markayı kötüleyenlerin çoğu "MSI da neymiş,Toshiba al" diyen ve bir şeyden anlamayan kişiler.

MSI'ya alternatif olarak Asus veya Lenovo düşünülebilir fakat Toshiba'ya o paraları vermeyin.
  • 6 yıllık msi ex600 ümden yazıyorum bu cevabı
    bu modelde neredeyse %85-90 ında aynı sorun var
    1. fan 1 ay sonra sürtmeye ve traktör gibi çalışmaya başlıyor
    2. ekran kasası dandik neredeyse tüm msi kasalar yandan menteşeden çıtadan kırılır çatlar

o dönem satılan neredeyse hemen hemen çoğunda bu sorun var ama üstüne bir sürü seri laptop çıktı şimdikiler hakkında birşey diyemem eskiden dandikti :D
    ama anakart ımı desem artık o sağlam şimdiye kadar ne ısı sorunu yaşadım nede başka birşey ama tekrar sorsalar alacağım tek marka DELL dir xps lerin kasa kalitesi sanırım gayet iyi , zaten içindeki donanımlar intel-nvidia gibi kendi üretmedikleri donanımlar dışa kalan markanın kasası oluyor , hava giriş çıkışı-malzeme kalitesi-çatlama/çatlamama durumu bunlar markayı öne çıkaran özelliklerdir

tavsiyem servis kalitesi ve kasanın malzeme kalitesi olarak incelemeniz , dell ve asus fiyat/performans da hem fena değiller hemde msi a nazaran daha kaliteli malzeme kullandıklarını söyleyebilirim(yada lenovo)

Ayrıca belirteyim asla toshiba almam , asla hp almam , asla msi almam, asla sony almam... Sony falan kaliteli malzeme ve çok keskin kaliteli lcd olmasına rağmen, verdiğin fiyata aldığın donanımlar çok düşük , yada donanımlara bakarak verdiği fiyat çok yüksek bence alıncak bir marka değil, keza toshibada öyle ve toshiba servisinden memnun olan arkadaşım yok , hp ler zaten birçok modeli çok ısınıp gıcır gıcır dandik touchpad le yolluyorlar...hele acer ise yanından bile geçmeyin derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ctauren -- 16 Şubat 2012; 14:38:10 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.