Şimdi Ara

Genel Kullanım için Sistem Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ocak başı gibi bir sistem toplamayı düşünüyorum. Oyun konsolum var o yüzden oyun oynamayacağım yani çok böyle sağlam exclusive oyun çıkmadığı sürece 5 yıldır bilgisayarda oyun oynamıyorum açıkcası. Yalnız adobenin programlarını kullanırım after effects, photoshop, premiere veya sony vegas gibi edit programlarını çok sıklıkta olmasada sıkıştığım zaman ve birşeyler çıkartmak istediğim zamanlarda kullanırım.

Bunların dışında günde bilgisayara oturabilecek 2-3 saat vaktim oluyor onda da Facebook, Twitter veya Donanımhaber'e giriyorum diyeceğim ama o işleride artık telefonla halleder olduk :) konsolum olduğu için oyun download eder yazdırırım genelde. Bilgisayarım P4 3.00 GHZ, 2GB DDR2 Bellek, 512 MB Ekran kartı gibi oldukça kötü ama beni bu bile idare ediyordu taa ki işlemci hafif bozulana kadar şuan zar zor götürüyor 40 liraya P4 alıp tekrar yola devam edebilirdim ama şöyle bi tarihe baktım ki 2013 yılına gireceğiz artık bilgisayara masraf yapmanın zamanı gelmiş :)

DVD-RW mevcut bunun dışında kasa dahil monitör hariç bir sistem toplarmısınız dediğim gibi oyun 5 yıldır oynamıyorum he belki bi yüklersem FM 2013 yükleyebilirim onuda şu sistemim bile kaldırıyordu açıkcası :) ekranım 26" 1920x1200 çözünürlük sunuyor bunuda belirtiyim belki yardımcısı olur toplama açısından.

Miktar olarak 800-900 gibi bir bütçe olabilir. Monitör ve DVD-RW hariç bir şekilde..

Teşekkürler.

• Güncel
  • quote:

Orijinalden alıntı: ScRyedd

Güncel

Ocak ayına daha zaman var olmasına rağmen yine de öneri yapacağım. Lakin o zaman neler olur bilinmez fiyatlar oynama yapabilir aşağı ya da yukarı.

O zaman gelince konuyu güncelleyin duruma tekrar bakalım.

Böyle bir sistem öneririm, İşlemcinin içindeki dahili GPU ile dediğiniz oyunları oynayabilirsiniz.

GIGABYTE GA-B75M-D3V INTEL B75
    INTEL CORE I5 3330 SOKET 1155 3.0GHZ
    CORSAIR 8GB (2X4GB)VENGEANCE LOWPROFILE DDR3 1600MHZ
    GIGABYTE GZ-PA 350W MIDT ATX SİYAH KASA
    WD 3.5" 500GB CAVIAR BLUE 16MB CACHE SATA 3.0 7200RPM HARDDISK

%25 İndirimli 850 Liraya geliyor Vatan PC ile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Dominic_Toretto_ -- 20 Kasım 2012; 21:28:36 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.