Şimdi Ara

Genel Dertleşme(Bi destek olsanız(çok kötü durudayım))

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese hayırlı akşamlar dilerim.Sizlere bir kaç soru sormak istiyorum izninizle.Bu ay a1 ehliyet sınavı olacak ortalama 1400 tl civarı para gerekli bunun 1000 tl si kurs ücreti kursa gitmezsek bu ücreti yine alıyorlar mı?Ve bu ücret kurstan kursa değişiyor mu tanıdık bir kurs olsa para almama gibi bir şansı var mı?Açıkçası maddi durumum iyi değil ehliyeti alsam bile sürecek motorum yok , hani insan bir şeyi çok ister ya olmaması için önüne bir sürü engel çıkar bende aynı o durumdayım motor almayı çok istiyorum ama ehliyet alacak param bile yok.İçinizde bizene diyenler olacaktır demekle haklısınız benim size sorum çevrenizde yamaha honda kawasaki ktm gibi motor bayisi olan varsa sorabilir misiniz 3-4 yıl taksitle peşin fiyatına motor satarlar mı bana (ktm rc 125,cbr 125,r125 )

2.sorum ise boğaziçi işletme mezunları hakkında, benim şuan hedefimde bu üniversite ve bölüm var çevrenizde bu üni ve bölüm mezunu olup işsiz olan var mı veya şuanda çalışıyorlarsa maaşları hakkında bir bilginiz var mı ?

Vaktinizi ayırıp okuduğunuz için teşekkür ederim yardımcı olursanız beni çok mutlu edersiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boğaziçili bilgecan -- 2 Ocak 2018; 1:55:57 >

• up
    Merhaba çocuklar.
  • İlk iki sorunun cevabını sen de gidip sorarak öğrenebilirsin. Üçüncü sorunun cevabını burada bilen çıkmaz bence. Boun işletmeden mezun olursan işsiz kalacağını sanmıyorum iş de seçersin gayet bence.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Merhaba çocuklar.
  • Up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.