Şimdi Ara

Genel Android Telefon Yorumları ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

piyasadaki en iyi android telefon hangisi ?

Android'i sevmiyorum ama bazı android fanları ısrarla her telefonda güzel değil diyorlar ne farkı varki s3 / htc'nin o dev gibi telefonu 2sinide kullandım hoşuma gitmedi iphone 5 tanıtıldı o kadar para vermeye değecek bir telefon gibi durmuyo hiç o yüzden android mi alsam dedim

iphone'da kullanmış olan androidcilerdende

android kullananlardanda yorum almak istiyorum

hangi telefon neden farkları ne ?

• quote:

Orijinalden alıntı: tahago

Arkadaşlar

Android'i sevmiyorum ama bazı android fanları ısrarla her telefonda güzel değil diyorlar ne farkı varki s3 / htc'nin o dev gibi telefonu 2sinide kullandım hoşuma gitmedi iphone 5 tanıtıldı o kadar para vermeye değecek bir telefon gibi durmuyo hiç o yüzden android mi alsam dedim

Şimdi En Basit Şöyle Birşey Söyleyebilirim Bende One X var Kardeşimde 4S Şimdi Geçenlerde Asphalt 7 İndirdim Netten Cihaza Gönderdim Dedim Kardeşimede Yükleyeyim Multiplayer Oynayayım Dedim Paralıydı Yükleyemedim Ona Sonra 4S'in Ses Kalitesi Çok Çok İyi Ama Ses Berrak Değil Biraz Boğuk Çıkıyor Seste Bir Boğukluk Mevcut Karşılaştırma Yaptığımda Bunu Fark Ettim Android Kullanıyorum Benimde Androidde En Sevdiğim Olay Ücretli Uygulamaları Ücretsiz Yükleyebiliyoruz Bu Yönünü Çok Seviyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: FolloFush

quote:

Orijinalden alıntı: tahago

Arkadaşlar

Şimdi En Basit Şöyle Birşey Söyleyebilirim Bende One X var Kardeşimde 4S Şimdi Geçenlerde Asphalt 7 İndirdim Netten Cihaza Gönderdim Dedim Kardeşimede Yükleyeyim Multiplayer Oynayayım Dedim Paralıydı Yükleyemedim Ona Sonra 4S'in Ses Kalitesi Çok Çok İyi Ama Ses Berrak Değil Biraz Boğuk Çıkıyor Seste Bir Boğukluk Mevcut Karşılaştırma Yaptığımda Bunu Fark Ettim Android Kullanıyorum Benimde Androidde En Sevdiğim Olay Ücretli Uygulamaları Ücretsiz Yükleyebiliyoruz Bu Yönünü Çok Seviyorum

kırınca bizde yapabiliyoruz onu hocam ama şöyle bi sıkıntı var çoğu uygulama artık bedava inip kendi içinde parayla bazı şeyleri açtırıyo

• özgür bir işletim sistemi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Android telefon önerisi?
    4 ay önce açıldı
    3G ve 3Gs iPhone ANA KONU
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.