Şimdi Ara

Gene Ne Oldu İnternete? (120. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.545
Cevap
1
Favori
100.209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 118119120121122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • uydunet 10 mbit bağlantım var şu anda 130k ile download yapıyorum teşekkürler uydunet ve telekom !!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: MeNzA

uydunet 10 mbit bağlantım var şu anda 130k ile download yapıyorum teşekkürler uydunet ve telekom !!!

130KB ve 10mpbs bağlantı :S Eee hocam biz ölmüşüz ağlayanımız yok! Evimde 1mpbs adsl bağlantısı var 30KB geçmedi

@SUAVI @kerem092 @Quard
    Arkadaşlar sizler hangi illerde oturuyorsunuz?.Yani yaşadığınız bağlantı problemleri birebir benim sorunlarım ile aynı!...İki haftadır lanet ettirdiler şu hizmetten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SkyLord4u

quote:

Orijinalden alıntı: MeNzA

uydunet 10 mbit bağlantım var şu anda 130k ile download yapıyorum teşekkürler uydunet ve telekom !!!

130KB ve 10mpbs bağlantı :S Eee hocam biz ölmüşüz ağlayanımız yok! Evimde 1mpbs adsl bağlantısı var 30KB geçmedi

@SUAVI @kerem092 @Quard
    Arkadaşlar sizler hangi illerde oturuyorsunuz?.Yani yaşadığınız bağlantı problemleri birebir benim sorunlarım ile aynı!...İki haftadır lanet ettirdiler şu hizmetten.

izmirdeyim.

• Bu nasıl bir tanım resimde görüldüğü üzere ist. Eyüpteyim net rezalet halde sayfalar açılmıyor oyunlarda ping desen tavan yaptı üstüne yetmezmiş gibi saat 12.koçnet az öncede doping arıyor kampanyamız var gelin hesabı e tabi bu sinirle onları fırçaladık bunlar nerden buluyor bizim kişisel bilgilerimizi bilgisi olan varmı?Bu arada telekom ALLAH belanı verecek inşaallah

Gene Ne Oldu İnternete?

• quote:

Orijinalden alıntı: emo5313

Bu nasıl bir tanım resimde görüldüğü üzere ist. Eyüpteyim net rezalet halde sayfalar açılmıyor oyunlarda ping desen tavan yaptı üstüne yetmezmiş gibi saat 12.koçnet az öncede doping arıyor kampanyamız var gelin hesabı e tabi bu sinirle onları fırçaladık bunlar nerden buluyor bizim kişisel bilgilerimizi bilgisi olan varmı?Bu arada telekom ALLAH belanı verecek inşaallah

Gene Ne Oldu İnternete?

bu arıza kaydına nerden ulaşabiliyoruz ?

•  Gene Ne Oldu İnternete?

8 mbite kadar kullanıyorum..
  • 16 Mbps'ye Kadar Kullanıyorum.

Gene Ne Oldu İnternete?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi by.Doctor -- 3 Nisan 2011; 1:01:13 >

Rezillik rezalet diz boyu.

Yokmu arkadaş bunlara bir dur diyecek !!!

32 mbit vdsl nin hızına bakın ..

Yetkililer utanın biraz yüzünüz varsa...
  • aynı sorun arkadaşlar 8 mbit internet normalde 1kotayı aşsamda hızım 1 mbite dusmuyordu aynı devam ediyordu hadi düştü diyelim pingim 100-150 cıkıyor download hızım 0.45lerde videolar izlenmiyor takılmaktan ayrıca siteler çok geç açılıyor bazen 512 kbs netim var sanıyorum.

YER İZMİR BUCA sanırım izmir kaynaklı bişey bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metodiew3

aynı sorun arkadaşlar 8 mbit internet normalde 1kotayı aşsamda hızım 1 mbite dusmuyordu aynı devam ediyordu hadi düştü diyelim pingim 100-150 cıkıyor download hızım 0.45lerde videolar izlenmiyor takılmaktan ayrıca siteler çok geç açılıyor bazen 512 kbs netim var sanıyorum.

YER İZMİR BUCA sanırım izmir kaynaklı bişey bu.

aynı sorun bendede var 2-3 gündür, yer izmir buca benimde.

şu an 0.46mbit hıza düşmüş durumda...
    sabahları düzeliyor 06:00 saatlerinden sonra, yani 7-8mbit'e çıkıyor hız fakat akşam 18:00'den itibaren aynen yazdığım gibi 0.40-0.60mbit'e kadar düşüyor..
    rezillik

• İzmir/Karşıyaka

21:37

Gene Ne Oldu İnternete?
  • son 1 saattir büyük bir gelişme yaşadım oleeeey,
    hızım 0.46'dan 0.73'e inanılmaz bir hızla fırladı

Telekom 1 numarasın, seviyoruz seniiiii
     Gene Ne Oldu İnternete?

• quote:

Orijinalden alıntı: DeathWing

son 1 saattir büyük bir gelişme yaşadım oleeeey,

Gene Ne Oldu İnternete?

hız düşük gösteriyor ama torrentten falan dosya indirirken 600 700 le çekebiliyorum gene ama genel olarak net yavaş siteler kasıyor ping zaten 100 den inmiyor yoğunluktan kaynaklanan birşey bu genel olarak izmirde var bugun nerdeyse 20 kere aradım ayrı ayrı kişilerle görüştüm müşteri hizmetlerinden bikere zaten ping nedir bilen yok koskoca ttnette ping diyorum donup kalıolar bu ayın sonunu bekleyelim bakalım birşeyler yoluna girecekmi .

• quote:

Orijinalden alıntı: DeathWing

son 1 saattir büyük bir gelişme yaşadım oleeeey,

Gene Ne Oldu İnternete?

hız düşük gösteriyor ama torrentten falan dosya indirirken 600 700 le çekebiliyorum gene ama genel olarak net yavaş siteler kasıyor ping zaten 100 den inmiyor yoğunluktan kaynaklanan birşey bu genel olarak izmirde var bugun nerdeyse 20 kere aradım ayrı ayrı kişilerle görüştüm müşteri hizmetlerinden bikere zaten ping nedir bilen yok koskoca ttnette ping diyorum donup kalıolar bu ayın sonunu bekleyelim bakalım birşeyler yoluna girecekmi .

• lanet olsun sana ttnet!

Gene Ne Oldu İnternete?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SrdRTcR -- 1 Nisan 2011; 23:04:44 >

Gene Ne Oldu İnternete?
  • yakınmış... +1300 mil
  • 
Sayfa: önceki 118119120121122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.