Şimdi Ara

Gene Milliyet Gene Komedi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.914
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ARDA, FENER’E 'EVET' DEMİŞ
    Galatasaray’ın almak istediği Atletico Madridli futbolcunun Aykut Kocaman döneminde sarı-lacivertli formayı giymeyi kabul ettiği ortaya çıktı. Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın ise yüksek maliyet nedeniyle kabul etmediği öğrenildi. Sarı-lacivertli kulübün Arda’dan vazgeçmediği, 10 numarayı bile onun için sakladığı dile getirildi.

    Galatasaray, Arda Turan için Atletico Madrid’e büyük baskı yaparken, yıldız futbolcunun geçen sezon sonunda Fenerbahçe’nin kapısından döndüğü ortaya çıktı.


    Başkan Aziz Yıldırım ile yeni sezonun planlamasını yapan teknik direktör Aykut Kocaman’ın transfer listesinde ilk sırada Arda bulunuyordu. Tecrübeli çalıştırıcı, Başkan Yıldırım’a, “Arda ile anlaştık. 5 yıllık bir sözleşme yapacağız. Her yıl için 5 milyon euro vereceğiz. Ancak ilk yılda ayrıca 3 milyon euro imza parası ödeyeceğiz. Kulübüyle de daha sonra anlaşırız” dedi.

    Ancak Fenerbahçe Başkanı, yaklaşık 50 milyon euroyu bulan bu maliyetin kendileri için çok yüksek olduğunu belirterek, “Altından kalkamayız” dedi ve bu anlaşmayı reddetti. Bunun sonrasında da Aykut Kocaman, Fenerbahçe’deki görevini bıraktı.

    Buna rağmen Aykut Kocaman’ın verdiği transfer listesine tamamen uyan Aziz Yıldırım, bu listeden sadece Cardozo’yu alamadı. Bu arada Doğan Haber Ajansı, Arda konusunda da girişimlerini sürdüren sarı-lacivertlilerin, 10 numaralı formayı Arda Turan için beklettiğini ileri sürdü.

    Galatasaray’ın son olarak sunduğu 16 milyon euro + Riera teklifini kabul etmeyen İspanyol Kulübü, transfer döneminde sürekli Arda’dan bahsedilmesinden rahatsız olsa da, Fenerbahçe’nin 20 milyon euroluk teklifi karşısında ne yapılacağı merakla bekleniyor. Atletico Madrid’in bu paraya milli futbolcuyu serbest bırakabileceği konuşulurken, Aziz Yıldırım’ın yıllardır beğendiği ve takımda görmek istediği Arda için hatırı sayılır kişileri devreye soktuğu belirtildi. Yıllık ücret olarak 4.5 milyon euro teklif edileceği belirtilen Arda, maç başı ve şampiyonluk primi gibi bonuslarla kazancını 6 milyon euroya yükseltmiş olacak.




    biri yav he he gifi koysun



    _____________________________




  • Aykut, azizden habersiz arda ile görüşüyor anlaşıyor. Yalan haberde son nokta.
    _____________________________
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ec1000

    Aykut, azizden habersiz arda ile görüşüyor anlaşıyor. Yalan haberde son nokta.

    + Arda ile anlaşılacak ve Aziz bu fırsatı maliyet için tepecek öyle mi? İmkanı yok, adamın Alper'i sırf elimizden almak için ne paralar ödediğini gördük. Arda'yı alma imkanı olsun paranın bahsini bile açmaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    _____________________________
    &quot;Biz doğrudan doğruya milliyetperveriz ve Türk milliyetçisiyiz.
    Cumhuriyetimizin dayanağı Türk toplumudur. Bu toplumun
    fertleri ne kadar Türk kültürü ile dolu olursa, o topluma
    dayanan Cumhuriyet de o kadar kuvvetli olur.
    &quot;
    Mustafa Kemal ATATÜRK
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ec1000

    Aykut, azizden habersiz arda ile görüşüyor anlaşıyor. Yalan haberde son nokta.

    fener kupayı alamayınca napacaklarını şaşırdı milliyet
    _____________________________
  • Biri Drogba'nın "inşallah cnm ya"sını atsın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    _____________________________
    G A L A T A S A R A Y


    Kimi the Iceman #7
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mimar Adayı

    Biri Drogba'nın "inşallah cnm ya"sını atsın

     Gene Milliyet Gene Komedi

    _____________________________





  •  Gene Milliyet Gene Komedi Gene Milliyet Gene Komedi Gene Milliyet Gene Komedi
    _____________________________




  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BU NE ŞİMDİ GENE YAA?
    21 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arda nın fenere gideceğine ihtimal verenin aklından şüphe ederim açık ve net.
    _____________________________

  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    _____________________________
    G A L A T A S A R A Y


    Kimi the Iceman #7
  • Girmeyin abi şu sitelere hit vermeyin
    _____________________________
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.