Şimdi Ara

Gençlilk Film Önerileri Lütfen...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
2.362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkese Selam Olsun. Arkadaşkar Gençlik Filmleri Arıyorum sürükleyici bişi olsun + 18 de olabilir . Amerikan Pastası Tarzında Veya Ona Benzeyen Film Önerilerisi Yaparsanız Memnun Kalırım
  • Superbad işini fazlasıyla görür.

http://www.imdb.com/title/tt0829482/

Buna ek illa +18 olmasın diyorsan, değişik efektlerle süslü Scott Pilgrim vs. the World izleyebilirsin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fraulein -- 18 Nisan 2012; 2:27:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HolyDusk

Herkese Selam Olsun. Arkadaşkar Gençlik Filmleri Arıyorum sürükleyici bişi olsun + 18 de olabilir . Amerikan Pastası Tarzında Veya Ona Benzeyen Film Önerilerisi Yaparsanız Memnun Kalırım

http://www.imdb.com/title/tt1083462

Başrollerde Carmen Elektra'da Mevcut Keyifli Bir film İstersen Listene Alabilirsin.
  • Bir film daha aklıma geldi şimdi She's Out of My League

http://www.imdb.com/title/tt0815236/
  • Euro Trip(Avrupa Muhabbeti) guzel filmdir. İzlemeni tavsiye ederim.
  • Road ve Euro Trip serileri
  • Sex Drive

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KOMEDİ FİLM ÖNERİSİ
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Teşekkürler Daha Fazla Film Varsa Yazarsanız Memnun Kalırım
  • My best friend's girl amerikan pastasının jimmysi oynuyor.
  • Teşekkürler Arkadaşlar Daha Varsa Yazarsanız Memnun Kalırım 1 gecede bitiyor 3 4 film :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: WeightLesS

Sex Drive

Kaedeşim film on numara ... konuya yazan arkadasların butun fılmlerını ızlıyıcem sımdıden sağolun.
  • The Girl Next Door
  • quote:

quote:

Sex Drive

Kaedeşim film on numara ... konuya yazan arkadasların butun fılmlerını ızlıyıcem sımdıden sağolun.

ne demek bu arada ben de indirdim izlemedim ama spartacus'e bakıyorsan Andy'nin eşi bacımız Sura'nın filmi var izlemedim bir şey diyemem ama bitch slap araştır istersen
  • quote:

quote:

quote:

Sex Drive

ne demek bu arada ben de indirdim izlemedim ama spartacus'e bakıyorsan Andy'nin eşi bacımız Sura'nın filmi var izlemedim bir şey diyemem ama bitch slap araştır istersen

Tamam bakıcam bu aksam baya film izliyicem ve Spartacus full sezonlarını izledim Herkese Teşükkürler Daha Film Bekliyorum...
  • "Road Trip" >>> kahkaha atmaktan karnına agrı girebilir söyleyeyim
    "Fired up" >>> Tavsiye ederim. hayatında görüp görebilecegin en müthiş kızlar vardir
    "The Girl Next Door" >>> Güzel filmdir
    "Euro Trip" Yine güzel filmdir komedi tavsiye ederim.
    "Easy A" >>> okadar güzel olmasada eglenceli filmdir. yinede izle
    "I Love You, Beth Cooper" >>>Eğlenceli filmdir. Hayden Panettiere oynuyor
    "Mean Girls" >>> Lindsay Lohan ve Rachel McAdams oynuyor yine komik bi filmdir.

Sıralama göre izle aslında bi kaç film daha var ama bilmem hoşlanırmısın yani böyle izledigim çok çok sayida film var.
    mesela lindsay lohanın yine oynadıgı "Lucky" adlı bi filmi var komik-romantik tarzında. romantikte olsun diyorsan yine baya güzel filmler var.
    ama şimdilik yukarda yazdıklarimi bence kaçırma
  • quote:

Orijinalden alıntı: McCarty

"Road Trip" >>> kahkaha atmaktan karnına agrı girebilir söyleyeyim
    "Fired up" >>> Tavsiye ederim. hayatında görüp görebilecegin en müthiş kızlar vardir
    "The Girl Next Door" >>> Güzel filmdir
    "Euro Trip" Yine güzel filmdir komedi tavsiye ederim.
    "Easy A" >>> okadar güzel olmasada eglenceli filmdir. yinede izle
    "I Love You, Beth Cooper" >>>Eğlenceli filmdir. Hayden Panettiere oynuyor
    "Mean Girls" >>> Lindsay Lohan ve Rachel McAdams oynuyor yine komik bi filmdir.

Sıralama göre izle aslında bi kaç film daha var ama bilmem hoşlanırmısın yani böyle izledigim çok çok sayida film var.
    mesela lindsay lohanın yine oynadıgı "Lucky" adlı bi filmi var komik-romantik tarzında. romantikte olsun diyorsan yine baya güzel filmler var.
    ama şimdilik yukarda yazdıklarimi bence kaçırma

Tamam Üstad İzliyicem ama Easy A leptopta var :D sıralama kayıcak bıraz ama nese :D
  • Sıralama aslında önemli degil. hepsi güzeldir söylediklerimin.
    Ayrıca "40 days and 40 nights" adlı filmide listeye ekle
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.