Şimdi Ara

gençliğin haline bak yazık be

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • eve dogru gelirken parkta 2 soluklanam dedim ilkokullu yada liseli 3-4 kız yüksek sesle birbirlerine agızlarına ne gelirse küfür ediyolar espiri anlayışlarına bak ağza alınmıycak küfürler felan ve bunlar kız valla acıdım gidip uyarmayı düsündüm bişey desem banada küfür edecekler 2 oturasım vardı onuda kaçırdılar kalktım gittim yazık be yazık adam olun lan

• Ya arkadaşlar sigaraya zam gelecek haberleri doğru mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi artofevil -- 9 Mayıs 2013; 16:00:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tori black emekli oldu deyolar doğru mu

• Cevap yazamıyom ya Anlık bir hata oluştu dio Citizen bırak elleme foruma
  • Arabada mazot kalmamiş gidip starpet ten mazot aliyim bende.
    Size doyum olmaz biz kalkalim

• ulen yoksa parktaki kızlar sizmisiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: İplenmeyen Adam

eve dogru gelirken parkta 2 soluklanam dedim ilkokullu yada liseli 3-4 kız yüksek sesle birbirlerine agızlarına ne gelirse küfür ediyolar espiri anlayışlarına bak ağza alınmıycak küfürler felan ve bunlar kız valla acıdım gidip uyarmayı düsündüm bişey desem banada küfür edecekler 2 oturasım vardı onuda kaçırdılar kalktım gittim yazık be yazık adam olun lan

bu konuda haklısın iplenmeyen sana hak veriyorum.nesil ve toplum çok bozuk.gelecek nesil git gide bozuluyor.Allah sonumuzu hayır eylesin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

eve dogru gelirken parkta 2 soluklanam dedim ilkokullu yada liseli 3-4 kız yüksek sesle birbirlerine agızlarına ne gelirse küfür ediyolar espiri anlayışlarına bak ağza alınmıycak küfürler felan ve bunlar kız valla acıdım gidip uyarmayı düsündüm bişey desem banada küfür edecekler 2 oturasım vardı onuda kaçırdılar kalktım gittim yazık be yazık adam olun lan

anlat panpa dinliyoruz
  • Çok yorgunum uykum da var.

• quote:

+1

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

ulen yoksa parktaki kızlar sizmisiniz

• quote:

ulen yoksa parktaki kızlar sizmisiniz

• illa herkes düzgün olacak diye bişey yok adam akıllı olan gençler de var allah'a şükür ama insan üzülüyor tabi ki yine de
  • quote:

http://inc iswf.com/1277738426.swf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi supergoktugtr -- 9 Mayıs 2013; 16:30:19 >
  • Bazen sadece üzülürsün
  • Ps3un kolu kirildi lan

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.