Şimdi Ara

Gençliğim bana zulüm geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şöyle yazlık bir yerde küçük bahçeli bir evim olsa internet televizyon yok gitsem sabah yürüyüşümü yapsam otursam sallasam oltamı denize sıkılıp evime dönsem bahçemdeki domates salatalıkla güzel kahvaltımı yapsam çiçeklerimi sulayıp bahçemle uğraşsam kedimi köpeğimi kuşlarımı beslesem alsam gazetemi otursam denize karşı bulmacamı çözsem akşam otursam balkonumda yaksam mangalımı hayat arkadaşımla sohbete dalsam sonra açsam kitabımı okusam dilediğimce inanın başka şeyde gözüm yoktur hiç anlamam o takım elbiseler içinde ordan oraya daha fazla para peşinde koşan şirket sahiplerini veya değişik değişik kıyafetler içinde hep birilerine iyi görünmeye uğraşıp daha fazla şöhret peşinde koşan ünlüleri bence insanın en berbat dönemidir şu gençlik olgunluk çağları ulan şu kızla bir çıksam şu üniversiteyi bir kazansam şu kadar param olsa vs. vs. inanın şu hayalim olan yukarıdaki hayatı yaşayan adama tanrı gözüyle bakarım anlattıklarıma o kadar uzak bir durumdayımki elime okumaya bir kitap alsam bırak o saçma sapan şeyleride ders kitabı oku diyorlar biliyorum bu mütevazı hayat için bile şu anki hayatımda bir sürü sıkıntı çekmem gerekiyo bence insanın hayatı gerçekten yaşadığı anlar çocukluğunda hiçbir şeyin farkında olmadığı ve yaşlılığında hiçbir şeyin umrunda olmadığı zamanlardır şu herkesin özlediği,özendiği gençliğin ise içinde çok az tat vardır. Yaşım 17 Okuyanlara teşekkür ederim kimseye anlatamadığım içimden geçenleri buraya yazdım sizde görüşünüzü yazarsanız sevinirim

• Nokta virgül henüz uğramamış domates tarlasına. Bir çırpıda okudum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Senin Ege sahillerinde bir beldede emekli hayatına ihtiyacın var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Duygularım Yok Gibi
    2 yıl önce açıldı
    Benim yaşamım neden böyle
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.