Hepinizin bildiği üzere Gençlerbirliği-Galatasaray maçı için kale arkası bilet fiyatları 75 tl idi. bende dahil olmak üzere gitmek isteyen ancak gidemeyen çok kişi olmuştur. Şimdi diyeceksiniz ne diyorsun? bakın;
Gençlerbirliği SK - Beşiktaş 15 Aralık 2012 19:00 19 Mayıs Stadyumu, Ankara
Gençler Kapalı - 75.00 TL Beşiktaş Kapalı - 75.00 TL Gençler Maraton - 50.00 TL Gençler Kalearkası - 50.00 TL Beşiktaş Kalearkası - 50.00 TL
şimdi size soruyorum bu çifte standart değilde nedir? illa bir takımın yıldızının olmaması mı gerekiyor bilet fiyatları için? beşiktaş'ta yarışın içinde...
Beşiktaş'lı arkadaşlar üstlerine alınmasın ama durum böyle çifte standart yapılıyor. Önüne gelen Galatasaray'lıyı düdüklemeye çalışıyor. Yazıklar olsun...
taraftar sayiniz daha fazla hem de gecen senenin sampiyonu ve avrupada ust tura cikmis takim. bence normaldir besiktas ile fark olmasi.
tabi anadolu kulupleri yakaladi mi bi guzel somuruyorlar. onlar da haklilar 3 buyukler gelmese maca stad dolmayacak.
Beşiktaş maçının şu an için bilet fiyatlarının görece ucuz olması gayet normal.
-Şu an için Galatasaray ŞL ' de son 16 da. -Şu an için yıldız oyuncuların ve populeriten daha fazla. -Şu an ligde lidersin. -Rakibin feda demiş tüm yıldızlarını göndermiş. -Karşıdaki takımda buna göre bir derecelendirme yapıp bilet fiyatı belirlemesi gayet normal. -Beşiktaş taraftarı bu sene şampiyonluk beklentisi içinde değil,iyi mücadele olsun yeter diyorlar. -Sen şampiyonluk beklentisi içinde her maçı daha çok izlemek istiyorsun. -Galatasaray'a her türlü yıldız oyuncuyu istiyoruz,milyon dolarlar havada uçuşuyor. -Futbol endüstrisi almış başını gitmiş Tv'den izlemek bile bir maliyet.
Hal böyle olunca gayet normal bilet fiyatlarında görece artış. Bir şey popülerse fiyatı da ona göre artar.
Bu fiyat politikasını desteklemiyorum ama Galatasaray, Beşiktaş'tan çok daha popüler bir kulüp olduğu için bilet fiyatları Beşiktaş ile aynı olmaz...
mesele popülerlik değil arkadaşlar. gs 8nci olduğu sezonda bile bilet fiyatları aynıydı. mesele Galatasaray taraftarı olmamız. kötü günde bile desteklemesinler düşüncesidir. nasılsa biz satarız paramıza bakarız düşüncesidir. Tabiki Galatasaray popüler ama ben bunun popülerlikle alakası olmadığını düşünüyorum..
Biz 2.ligde bile oynasak Beşiktaş'tan daha popüler oluruz. Yani sıralamayla alakası yok. Önemli olan prestij...
Ekonomik açıdan gayet mantıklı bir açıklaması var, o da şu; Gs taraftarı daha fazla. İktisat okuyanlar bilir ki, talep ne kadar fazlaysa, fiyat da o kadar artar.