Şimdi Ara

Gençler size tek tavsiyem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
1.951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İlk seneden veya mezun kaldıysanız o yıl kesin ve kesin "ben bu bölümü bitiririm bu şehirde yaşayabilirim pişman olmam" diyebileceğiniz yerleri yazın."amaaan şimdi yazayım da 2.sınıfta tam obp ile yine girerim oh 2 yılda hazırlanırım garanti olur, hazırlıkta dondurur girerim" diyorsanız tercih falan yapmayın. Büyüyoruz sonuçta. ailenin bireyleri haline geliyoruz.sıkıntı olunca bizi arayabiliyorlar veya biz uğraşabiliyoruz. He sen kimsin diyorsanız 97li, üniversiteye kayıtlı ama alakası olmayan,sınav hazırlanma süreci bir türlü bitmeyen, ille de istediğim olacak diye tek tek yıllarını harcayan bir büyüğünüzüm.Saçma sapan işlerle uğraşmak zorunda kalıyorum.Tek çocuk olduğum için manevi olarak idare etme işi bana kalıyor. Bi de sınav stresi, sınav sistemi, motivasyonsuzluk eklenince içim şişiyor.
    Şu an var olan üzüntüleriniz,sorunlarınız için bundan daha kötüsünü göremem diyor olabilirsiniz ama güne güzel, motive bir şekilde başladığınız zamanlarda hayat size "dur bakalım yeni sürprizimi daha görmedin" diyebiliyor.
    Sabredin, kurtarın kendinizi..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu sene olurmu

• dav kullanıcısına yanıt
    Ne olur mu hocam

• hemoglobinz kullanıcısına yanıt
    Sizin ve benim iş

• +yararlı
  • dav kullanıcısına yanıt
    Ben bıraktım hocam ama çalışmaya devam ediyorum sizi bilemem zaten tanımıyorum da. Bir şey demeye çalışıyorsunuz ama anlamadım

• marmaradishastası kullanıcısına yanıt
    Dişçim ya da tıpçım mı desem

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    :))))))

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 3 ayda olur mu hocam mezunum pes etmek üzereyim resmen ama diyorum 50k yapabilirsem istediğim yere gireceğim konuların yarısı duruyor ama temel var bir türlü çalışma motivasyonunu bulamıyorum kendimde, mezunluk yorucu derlerdi de inanmazdım gerçekten hem fiziksel hem psikolojik olarak 2 sene gitti ömrümden

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: L. Killmister

3 ayda olur mu hocam mezunum pes etmek üzereyim resmen ama diyorum 50k yapabilirsem istediğim yere gireceğim konuların yarısı duruyor ama temel var bir türlü çalışma motivasyonunu bulamıyorum kendimde, mezunluk yorucu derlerdi de inanmazdım gerçekten hem fiziksel hem psikolojik olarak 2 sene gitti ömrümden

Geçen sene 3 ay kala bıraktım ve bir bok yapamadım. Bırakma anasını satayım sonuna kadar ufak da olsa bir şeyler yap. Yoksa mal gibi ortada kalıyorsun böyle. Mezuna kaldım anasını satayım. Hala durumum iyi değil ama bırakmayacağım. Sert algılama yorumumu. Gerçekler bunlar.

• Sağolasın hocam valla, bırakmayalım valla ya. Bir kez daha mezuna kalmak istemiyorum elimizden gelenin en iyisini yapalım hocam. Hiç değilse denemiş oluruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: L. Killmister

Sağolasın hocam valla, bırakmayalım valla ya. Bir kez daha mezuna kalmak istemiyorum elimizden gelenin en iyisini yapalım hocam. Hiç değilse denemiş oluruz.

Ne kaybedecez hocam asıl gitsin ya. Tyt için deneme göm sürekli. Bölüm denemesi falan cozmucem ben direkt genel denemelere girisicem. Ayt kas yaninda.

• Hocam 50k icin 3 ay yeterli bir süre bence.uykundan ve keyiflerinden fedakarlık yaparsan zamanın yeter.her gün veya 2 günde bir deneme yap mutlaka.konularını da tyt ayt demeden bitir. Eğer simdi yapmazsan icinde kalacak acaba olur muydu diyeceksin bunu da göze al.olmazsa zamanı gelince napıcagını dusunursun.sımdıden olur mu olmaz kı dıye vaktını kaybetme

• uppa
  • teşekkürler hocam.

sınav döneminde yüzlerce defa 'bu sefer başlıyorum' diyip yapamamak baya etkiledi ama savaşmaya devam. tyt 75, ayt 20 mf'de 60k yapabilir miyim sizce kalan bu sürede? 12. sınıfım, obp 80
  • cagkan1905 C kullanıcısına yanıt
    hocam şunu fark ettim. sınav sürecinde herkes dönem dönem kopma yaşıyor özellikle kasım aralık aylarında.tekrar aynı disiplinle başlayanlar sınavı kazanıyor.başlamayanlar ise yarın başlıyorum, şu bitsin başlıyorum diye kendini oyalıyor ve zaman geçmiş oluyor.sonra hop +1 yıl daha
    zor değil aslında ama yapabilir misin ben de bilemem sen de bilemezsin.iyi çalışıp denersen yapıp yapamayacağını görmüş olursun.en azından aklında kalmaz keşke çalışsaydım deneseydim demezsin.
    anladım hocam teşekkürler. şuan başlıyorum yapacağıma inanıyorum. iyi akşamlar kolay gelsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • cagkan1905 C kullanıcısına yanıt
    rica ederim hocam,umarım istediğin sıralama gelir. kolay gelsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.