Şimdi Ara

Gençler bişey merak ediyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Murat boz.
    Kıvanç tatlıtuğ(özellikle bu)
    Justin bieber
    Ve bunun gibiler Amele olsaydılar ünlü olmasaydılar bu kadar yakışıklı olurlar mıydı ve Kızlarla Tanışmak için gittiğinde Türk ergenleri terslemezymidi bunları?

• Yaptıkları işten ötürü yakışıklı değiller yakışıklı ve yetenekli oldukları için başarılılar.
  •  Gençler bişey merak ediyorum.

Adamların yapıcak bişeyi yok hergün kremler fönler çektiriyorlar bizim kızlarda yakışıklı sanıyor. suya girdiklerinde çıkıyor gün yüzüne gerçekdende yakışıklı olan azdır veya yapcak iş bulamıyorlar spor yapıyorlar habire özel dikim elbiselerde cabası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.PAŞALI -- 4 Ağustos 2012; 21:32:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eldenayriyim

Bu
    Murat boz.
    Justin bieber
    Ve bunun gibiler Amele olsaydılar ünlü olmasaydılar bu kadar yakışıklı olurlar mıydı ve Kızlarla Tanışmak için gittiğinde Türk ergenleri terslemezymidi bunları?

murat boz ve bibere yakışıklı diyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black Wall Street

quote:

Orijinalden alıntı: eldenayriyim

Bu
    Murat boz.
    Justin bieber

murat boz ve bibere yakışıklı diyor

Genç kızlara göre yakışıklı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AcayipKuark -- 4 Ağustos 2012; 21:55:30 >

• justin bieber tabiki parlak bi çocuk, ama büyüdüğünde dünya çapında konuşulan bi yakışıklılığı olacağını sanmıyorum.

örneğin şu çocuk mu daha iyidir tip olarak:

yoksa bu mu:

bu halleriyle tabiki justin daha parlak, daha karizmatik. ama o ilk çocuğun büyük hali:

justin böyle bi karizmaya sahip olabilmek için fazla parlak kalıyo gibi geliyo bana, mevcut haliyle ergen kızların odalarında posterlerini astırmış olabilir, ama o ergen kızlar büyüdüklerinde çok daha farklı kişilerin posterlerini asacaklar büyük ihtimalle.

• allah herkesı ayrı guzellıkte yaratmıstır kıymetını bılene mal a bakana ayrı deger verır ...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Neyim var merak ediyorum.
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kivancin babasi unluydude benmi bilmiyorum? adamda o tip oldugu icin oralarda zaten o tiple amele falan olmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.