Bildirim
GENÇ BEYİN DERGİSİNİ OKUDUNUZ MU?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
açıkcası o dergi gibisini daha önce görmedim -
bende şimdi saydım, 10 tane var. gerçekten çok güzel yazılar var.
ancak bir düzeltme yapayım, haftalık değil aylık yayımlanıyor. -
Ben 6 yıl kadar önce alıyordum bayağı aldım hatta ama sonraları baktım hep aynı şeyleri ısıtıp veriyorlar, bıraktım. -
evet aylıkdır.ama son cevaba katılmıyorum.aynı şeyleri ısıtıp vermiyorlar.özgün,farklı,insanın geliştirecek taze bilgiler sunuyorlar.peki başka böyle bildiğiniz dergi varsa yazında alalım. -
quote:
Orjinalden alıntı: Celtic
Ben 6 yıl kadar önce alıyordum bayağı aldım hatta ama sonraları baktım hep aynı şeyleri ısıtıp veriyorlar, bıraktım.
bende 1 sene öncesine kadar tüm sayıları var ama arkadaşın dediği gibi sürekli eski aynı hikayeleri tekrarlayıp duruyorlardı bıraktım -
quote:
Orjinalden alıntı: Celtic
Ben 6 yıl kadar önce alıyordum bayağı aldım hatta ama sonraları baktım hep aynı şeyleri ısıtıp veriyorlar, bıraktım.
Bu sene ben de baya bi sayısını aldım dediğin gibi hep aynı şeylerTabi yine de magazin dergisi okumaktan iyidir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :::aLp::: -- 7 Temmuz 2009; 18:13:30 > -
Çok Faydalı Bilgilendirici Bir Dergi Ben Seviyorum Açıkcası
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X