Şimdi Ara

Genç Avantaj’lılara Sürpriz: 30 TL HERYÖNE 1000DK, HY5000SMS, FACE-TWIT BEDAVA (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
54
Cevap
0
Favori
7.984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu konu neden böyle kıyıda köşede kalmış :( 500 dk yetmiyor diye 2 gün önce numaramı taşımıştım :( Bu konuyu görünce Pişman oldum

Orijinalden alıntı: mylove

Arkadaşlar bu konu neden böyle kıyıda köşede kalmış :( 500 dk yetmiyor diye 2 gün önce numaramı taşımıştım :( Bu konuyu görünce Pişman oldum

tekrar geri gelebilirsin.

Senin Açtığın Yerde OnYedi Yürek Karanlığa Gömülür
  • quote:

Orijinalden alıntı: invisible

quote:

Arkadaşlar bu konu neden böyle kıyıda köşede kalmış :( 500 dk yetmiyor diye 2 gün önce numaramı taşımıştım :( Bu konuyu görünce Pişman oldum

tekrar geri gelebilirsin.

Nasıl olacak o ?

Senin Açtığın Yerde OnYedi Yürek Karanlığa Gömülür
  • quote:

Tekrar vodafone a taşırsın taşıdıgın gsmden.

Bunun için belli bir zaman beklemek gerekiyor diye duymuştum ama ayrıntı ne bilmiyorum. Birde referans olayı var,Benim yaşım tutmuyor! 1.derece bir yakını kullanıcı olarak göstermem gerekiyor, Bunun için en başda Vodafon ile savaşmıştım :) Bayi böyle bir referans olduğunu kabul etmemişti :)) ve ettirene kadar Baya bir uğraşmıştım. Korkum yine uğraşmak..

ayrıca cepnetle beraber 38 TL 'ye 1000dk heryöne 5000 sms ve sınırsız internet oluyor gayet güzel.
  • Bu tarife için illada 25 yaş altı olmak lazım mı ya da 1. dereceden 25 yaş altı 1 yakınımızın olması şart mı?25 yaş altı yeğenimiz yada kuzenimiz olsa olmaz mı? Başka bir yolu yok mu bu tarifeye geçmenin?

quote:

Bunun için belli bir zaman beklemek gerekiyor diye duymuştum ama ayrıntı ne bilmiyorum? Birde referans olayı var,Benim yaşım tutmuyor! 1.derece bir yakını kullanıcı olarak göstermem gerekiyor, Bunun için en başda Vodafon ile savaşmıştım :) Bayi böyle bir referans olduğunu kabul etmemişti :)) ve ettirene kadar Baya bir uğraşmıştım. Korkum yine uğraşmak..

Arkadaşlar şu soruma net bir cevap verebilirmisiniz ?

quote:

quote:

Bunun için belli bir zaman beklemek gerekiyor diye duymuştum ama ayrıntı ne bilmiyorum? Birde referans olayı var,Benim yaşım tutmuyor! 1.derece bir yakını kullanıcı olarak göstermem gerekiyor, Bunun için en başda Vodafon ile savaşmıştım :) Bayi böyle bir referans olduğunu kabul etmemişti :)) ve ettirene kadar Baya bir uğraşmıştım. Korkum yine uğraşmak..

Arkadaşlar şu soruma net bir cevap verebilirmisiniz ?

taşıman için belli bir zaman yok istediğin zaman taşıyabilirsin.

referans olayını şu anda tüm shoplar biliyor. bir aksilik olması durumunda hemen shoptan müşteri hizmetlerini arayarak işlem yaptırabilirsin

HERKES RÜTBESİNİ BİLECEK!

• quote:

Orijinalden alıntı: kobifone

5TL’YE DAKİKANI KATLA KAMPANYASI ile Genç’lerin Faturalıya Geçmesinin Zamanı Geldi!

Gençlerin Faturalı Genç Avantaj kullanmasının zamanı geldi!

Genç Avantaj’lılar özgürce konuşsun diye 5TL’ye tarifelerindeki dakikayı katlıyorlar.

Genç Avantaj tarifesini 12 ay boyunca kullanmayı ve ayda sadece 5 TL ek ödemeyi kabul eden abonelerden; sadece 30 TL’ye her yöne 500 dk yerine 1.000 dk ile doya doya konuşuyor, üstüne 5.000 SMS ile mesajlaşıyor, bir de üstüne Facebook ve Twitter’da ücretsiz dolaşıyor.

Üstelik, “5 TL’ye Dakikanı Katla Kampanyası”na tüm Genç Avantajlılar katılabilir.

Genç Avantaj’lılara Sürpriz: 30 TL HERYÖNE 1000DK, HY5000SMS, FACE-TWIT BEDAVA

Cevaplar için Teşekkür ederim Arkadaşlar.

Bu kampanya ile ilgili Vodafon sitesinde bir içerik göremedim, Kaynak varmı ?

• bu kampanya şu an için avea ve zaten malumun ilanı şekilde turkcell'in kampanyalarını ezip geçiyor.

Orijinalden alıntı: ulubatlı2506

bu kampanya şu an için avea ve zaten malumun ilanı şekilde turkcell'in kampanyalarını ezip geçiyor.

aynen öyle çok iyi gercekten..

quote:

Orijinalden alıntı: kobifone

5TL’YE DAKİKANI KATLA KAMPANYASI ile Genç’lerin Faturalıya Geçmesinin Zamanı Geldi!

Gençlerin Faturalı Genç Avantaj kullanmasının zamanı geldi!

Genç Avantaj’lılar özgürce konuşsun diye 5TL’ye tarifelerindeki dakikayı katlıyorlar.

Genç Avantaj tarifesini 12 ay boyunca kullanmayı ve ayda sadece 5 TL ek ödemeyi kabul eden abonelerden; sadece 30 TL’ye her yöne 500 dk yerine 1.000 dk ile doya doya konuşuyor, üstüne 5.000 SMS ile mesajlaşıyor, bir de üstüne Facebook ve Twitter’da ücretsiz dolaşıyor.

Üstelik, “5 TL’ye Dakikanı Katla Kampanyası”na tüm Genç Avantajlılar katılabilir.

Cevaplar için Teşekkür ederim Arkadaşlar.

Bu kampanya ile ilgili Vodafon sitesinde bir içerik göremedim, Kaynak varmı ?

http://www.vodafonefreezone.com/Article.aspx?PageID=122

• Super olmus bu yaa 12 ay da kalınır yani zaten hem sms hemde uzun konusma suresi olan bi tarife ararken ilac gibi geldi bu

Orijinalden alıntı: kulak_kiri

Super olmus bu yaa 12 ay da kalınır yani zaten hem sms hemde uzun konusma suresi olan bi tarife ararken ilac gibi geldi bu

Dun gittim taahutu imzaladım 12ay boyunca +500dk m var 5lira ek odeme ile

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • genç avantaj da 25 ödemem gerekiyorken 35~60 liralık fatıra gelıyorsa tarifeyi katlatsam bi 70 lira gelir artık. Vodafondan hiç memnun degilim hiçç:( ne kalan dakıkaları gösterir ne güncel faturayı doğru düzgün gösterir sacma sapan iş yapıyorlar.

quote:

Super olmus bu yaa 12 ay da kalınır yani zaten hem sms hemde uzun konusma suresi olan bi tarife ararken ilac gibi geldi bu

Dun gittim taahutu imzaladım 12ay boyunca +500dk m var 5lira ek odeme ile

Ben de imzaladım bugün...
  • bu kampanyada 5 liraya 12 ay tahahhüt verdkten sonra 500 dakika eklendiği zaman *456#1116# yaparken kalan dakika 1000 dk olarak mı gözüküyor yoksa biz 500 dakikayı görüyoruz da diğer 500 dk. sorgulanamıyor mu?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.