Şimdi Ara

Gen filmi!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben bu filmi dün gece izledim ve sonundan hiç birşey anlamadım anlayan varsa anlatsın lütfen hiç bir alaka kuramadım

• Türk filmi de geç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Toyota SUPRA -- 11 Şubat 2007; 19:23:33 >
  • yokya acaba bendemi bi şeylik var çünkü saçma bi sondu bence:D şimdide dabbeyi izledim daha iyiydi:D 2 gün öncede beyzanın kadınlarını izledim bunları katlardı neyse:)
  • Bi arama yap azizim daha önce tartışıldı
  • Nasıl anlamadınn sonun da doktorların hepsının gercek akıl hastası oldugunu anlıyoruz ve hastalarında gercek doktorr
    sahan da hep hasta en sonun da dogayı be.......yorr
    İşte bu kadar basıt anlamadıgın baska nokta varsa soylee
  • O yer değiştirmeyi anladımda niye şahanın yanına koyup şahanda orda......... ediyor deli oldukları içindir heralde:D
  • yaa dedıgını anladımm fılmı ızleyelı cok oldu ama fıllımde sanırsa mdelının bırının tecavuzu8nden dogma bır cocuk mu ne olmus tu aynısı da doganın basına gelmıs oluyor tam hatırlamıyorum amaa
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cnbc-e de Çıkan Korku Filmleri
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • + olarak doganın annesini de vakti zamnında sahan be...mişti

quote:

Orjinalden alıntı: spawn12

Nasıl anlamadınn sonun da doktorların hepsının gercek akıl hastası oldugunu anlıyoruz ve hastalarında gercek doktorr
    sahan da hep hasta en sonun da dogayı be.......yorr
    İşte bu kadar basıt anlamadıgın baska nokta varsa soylee

• klasik dandik Türk filmi
  • --<spoiler> ---
    Bunların hepsi deli azizim Doğa da dahil.Hatta Doğa'nın annesi de..Bu kız tecavüze uğrayan annesinin intikamını almak üzere hastaneye hücum eder..Amacı babası olabilecek yaştaki hasta erkekleri hadım etmek sonra öldürmektir..Neden sonra anlar ki hastanede darbe olmuş, deliler doktorları öldürüp onların yerine geçmiştir.Kız bu sefer planda değişiklik yapar ve doktorlarıda (onlar da deli zaten) öldürür.Ancak talihsiz Doğa annesinin kaderine mahkum olur.Hatta daha acı...O babasının tecavüzüne uğramıştır.Genetik olsa gerek...Hatalıysam uyar:0312.....
    --</spoiler> ---
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.