Şimdi Ara

GEMİ MAKİNELERİ İŞLETME MÜHENDİSLİĞİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar gemi makineleri işletme mühendisliğini araştırıyorum şu aralar aklıma takılan bir kaç soruyu sormak istiyorum

1- itü ye çok rahat girebilirim ama hiyerarşi her sabah traş olma üniforma gibi sebplerden dolayı ytü tercih etmeyi düşünüyorum sizce hatamı yaparım?

2- şu an için deniz bana çok iyi görünüyor farklı ülkeleri tanımayı çok seven biriyim ve kitap okuyarak uzun yol yolculukları yaparım bu benim için bir zevk olur ama ben çabuk sıkılan biriyim bu şuan içimi kıpır kıpır etmesine rağmen sonra sıkar mı beni?

3-yaklaşık 7 yıl sonra karada otellerde çalışma imkanım varmış doğruluk payı nedir karada iş bulma ihtimali nedir?

4-çalışma düzeni nasıl sefere çıktık 1 ay yada her ne kadar sürüyor ise gittik orada inip birdahaki sefer kadar istediğimi yapabilir miyim yoksa 2. 3. seferlere çıkmam gerekiyor mu veya geri dönüşü yapmak zorunda mıyım

5- eğer gemiye tekrar dönme zorunluluğum varsa karada geçireceğim vakit ne kadardır?

6-sıkılma ihtimalime karşı çift anadal yapmayı düşünüyorum şu anki hedefim ytü kontrol ve otomasyondu ama ben hayatımı bir fabrikada düzenli vardiya ile geçirmek istemediğim için gezmeyi çok zevdiğim için gmime yöneldim acaba gmim yanına kontrol ve otomasyon çift ana dal yapabilir miyim yada kontrol ve otomasyonun yanına gmim eğer yapabilirsem hangisi daha mantıklı

şimdilik bu kadar aklıma geldikce editlerim şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sürüdenayrılanidealist -- 11 Kasım 2015; 20:13:23 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gemi mühendisliği
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.