Bildirim
GEMİ MAKİNE İŞLETME
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
eniştem gemi mühendisi. çok iyi paralar kazandıkları ve dolarla maaş aldıkları doğru ama gerçekten çok çok çok zor bir meslek. hatta zorluğuna göre parası az bile. çalışma saatleri belli değil, tatilleri yok. eniştem mesela 2 gün uyumadan çalıştığını biliyorum. eniştemin şirketi çok disiplinli fakat 3-4 aylık kontratları ama başka şirket daha az disiplinli 6 ay kontrat atıyorlar. ayrıca evlilik hayatı vs çok zor. sen altı ay gemideydin 6 ay da karada kalacaksın diye bi şey yok. iki aya seni gemiye çağırabilirler. çocuklarını doğru düzgün görmüyorsun. eniştem başta bırakmayı bile düşünmüştü.
ayrıca mesela ben her ablamın yanına gittiğinde şu ölmüş vs diye duyuyorum. tankerden düşüp ölen, korsanlar yüzünden öleni de çok. emeklilikte yıpranma payı da yok. ayıca karadayken para da almıyorsun.
insanlar parası iyi diye yöneliyor ama öyle zengin olma diye bir durum yok. anca baş mühendis veya kaptan olursan iyi paralar alıyorsun ki onlar da öyle günümüz türkiyesinde zengin yapmıyor sizi. ama iyi bir geliriniz oluyor o kesin, onu da gtünüzden terler aka aka kazanıyorsunuz.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X