Şimdi Ara

GEM KIRDIRMA - PART II (600M lik GEM)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar şu an fazladan bi 6 gb daha var. onu da gem kutu falan kıracağım. tavsiyeleriniz neler?
    silver gem
    mavi kutu
    yeşil kutu mu yapayım?
    aslında tercihim magic anvil ama bu aralar aramız bozuk :)

sonuç bir kaç mesaj aşağıda. ama sadece 250mlik bölümü burda. kalanı inşallah bir saate kadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wistonII -- 4 Şubat 2009; 23:45:42 >

• Silver Gem Kırdır.. KUTULAR'DAN BİŞİ ÇIKMAZ OLDU....

Bak 5i Benim Şansıma..İlk 5 Silver... ok mu ?

NOT: BOL ŞANSLAR
  • fal baktır her gün hepsini çevir türkçeye.Şanslısın dedi gün anvile
  • Bol Sanslar doStum ßeklıyoruz
  • Benimde gemde şansım yok mavi kutu derim valla ii shard raptor uniq item çıkma olasılığı yüksek ama şans işi belli olmaz
  • yeteri kadar gem satan olmadığı için şimdilik sadece 250m lik gem kırdırabildim. sonuç aynı :)

GEM KIRDIRMA - PART II (600M lik GEM)
  • emin ol kutu kırdırsaydın hanguk woe diğer uniq staflarn düşerdi hatta chitin bow scorpion side filanda çıkıyor kutuların dropları değişmişmi yoksa benmi yanlış biliyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    META QUEST 2 (64 GB)
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bence Kutuların Drop Oranı Alatıldı
  • En iyi para kırma yolu upg. ama

Yüksek Sermaya= Yüksek KAzanç

Gem'lerde böyle bir durum yok yerinde olsam gem kırdırır çıkan unique'leri basardım
  • bugün tahminen toplamda 10 gb lik gem kırdıracağım. (bu iş için 600m ayırmıştım ama ilk iki bölümde çıkan itemlerle ve kasadaki kullanmadığım itemleri satınca ekstradan bi 400m daha çıktı).

sonuç olarak elde sıfır olacak büyük ihtimalle. ancak bu sizi yıldırmasın arkadaşlar.
    çünkü bu oyunda sahip olduğum itemleri kutu ve gemlerden gelen droplar sayesinde yaptım. tabi magic anvilin katkısı da büyük oldu. bu oyuna iki kere aldığım bronze premium dışında hiç para vermediğimi de ekleyeyim.

önemli olan nokta kullandığınız veya kullanacağınız itemlerinizi gem kırmak için bozmayın. geri kalanı için master card yeter :D neticede oyunun her alanından zevk almak gerek.

....
  • bence sılver gel al 5tane ysıl 5tane de kırmızı al once bıraz ıtem yak sonra kutuları kırdır sonra sılver
  • Kronometreyle yap
    her 10snde bir stopla.
  • az önce pathosta mavi kutudan HB :) Bence Tüm Paranla Mavi Kuru Al !
  • quote:

Orjinalden alıntı: sunko

az önce pathosta mavi kutudan HB :) Bence Tüm Paranla Mavi Kuru Al !

Kesinlikle bende bunu diyecektim.

Bana göre mavi kutudan sağlam item çıkma şansı diğer kutu ve gemlerden daha fazla
  • aslında silver gem yellow gem ve red gem kırmak bnce daha iyi

takı flnda çıkıyor
  • valla en iyisi satmak 80 lvl warriorla günde 2 ftden 90m alıyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.