Şimdi Ara

Gem bug ının piyasaya etkisi olur mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yarın gb alıp hemen item dizicektim fakat bu gem bug ının bi etkisi olur mu ? Olursa nasıl olur ?

• bu ara gb alma bence rollback gelebilir
  • bu goldbar ve gem düpeleriyle biraz gb girdi sitelere bakarsan gb nin fiyatıda biraz düştü ama ilk defa cabuk müdahale ettiler cok fazla piyasayı etkilicegini sanmıyorum cünkü düpeyi yapan adam char dizmek icin degil ticaret yapmak icin yapan bir iki fırsatcı ve saglam para kazanmak icin gb nin fiyatını düşürmek isticeklerini sanmıyorum gb alcaksanda bri süre ticaret yapıp katlamaya calıs elinden geldiği kadar beklet bakalım geri gb fiyatı artarsa emin ol itemde ucuzlar kafandaki karakteri dize bilrisin ozaman da
  • gb fiyatları artmış dün 6,5 du şimdi 7 lira olmuş tekrar
  • timeless a katılıyorum şu aralar gb almak hiç mantıklı değil heran rollback gelebilir.

-Umarım gelmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blaze` -- 20 Mart 2010; 12:22:00 >
  • Umarım gelir rollback yoksa nasıl başa çıkıcaz bu adamlarla
  • quote:

Orijinalden alıntı: IJessicaAlbaI

Umarım gelir rollback yoksa nasıl başa çıkıcaz bu adamlarla

rollback atarlarsa 2 gün önceye atmazlar çünkü bu bug paylaşılmadan önce de kullanılıyordu. Legal olarak kasan insanlar çok zarar görür.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • gb satan firmalarin bir kac chari banlandı.. gb alım satımda ban atılıyor.. dikkatli olmanızı oneririm..
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeeP_CHiLD

gb satan firmalarin bir kac chari banlandı.. gb alım satımda ban atılıyor.. dikkatli olmanızı oneririm..

Bırak allahını seversen gb alısverisi yaptıgını nerden bilecek adamlar.. Belki baska karaktere aktarıyorlar parasını.. Sacma bi dusunce bence..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.