Şimdi Ara

GELMİŞ GEÇMİŞ EN RAHAT KLAVYE ve MOUSE ( LÜTFEN BAŞKA TOPİK AÇMAYINIZ) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
203
Cevap
0
Favori
39.190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yok öyle değil kasanın arkasına bir sürü kablo gidiyor. PS2, USB, MİC, SES, evet tam 4 tane kablo. Ama bir güzellik yapmışlar ses kartına giren soketin yanında bir soket daha var. Mevcut ses sisteminide bu ek çıkışa takıp, tekrar tekrar kablo çıkarma takma derdinden kurtuluyorsun.
  • A4 TECH
  • Q ve F klavye ile ilgili olarak, Registry den istenirse şifre ekranında da q veya f klavye olması sağlanabilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: supremum

Yok öyle değil kasanın arkasına bir sürü kablo gidiyor. PS2, USB, MİC, SES, evet tam 4 tane kablo. Ama bir güzellik yapmışlar ses kartına giren soketin yanında bir soket daha var. Mevcut ses sisteminide bu ek çıkışa takıp, tekrar tekrar kablo çıkarma takma derdinden kurtuluyorsun.

Ek çıkış yapmaları güzelmiş.
  • arkadaslar katlanabilen klavye olucaktı. ozel yapım plastikten o olması lazım.
    ama ben everest kullanıyorum, serisini bilmiyorum ama (hediye geldı) soyle anlatayım : mouse a veya herhangi bir seye dokunmuyorum klavyeden baska. hatta kısa yol bıle kullanmıyorum. cunku yapabılcegım butun ıslemler tus ıle sunulmus bana kopyalama yapıstırma multimedya tusları film oynatabilme ozellıgı tusları sayfa kontrol tusları sayfa kapatma tusu ( alt+f4 degıl vs vs ) serisini ogrenırsem yazarım dostlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TriStan -- 13 Aralık 2005, 13:49:15 >
  • bir klavyede aradiginiz hersey bunda var cok rahat tavsiye ederim ama daha Turkiyeye gelmemis.
    MS Natural Ergonomic Keyboard 4000 link;

http://www.microsoft.com/hardware/mouseandkeyboard/productdetails.aspx?pid=043

http://www.microsoft.com/presspass/features/2005/sep05/09-06Ergo.mspx

• Peki F klavyede en iyisi ve rahatı hangisi? Ayrıca logitech markasının hiç F klavyesi mevcut mu?
  • logitechler cok rahat ayrıca güzelde görünüyorlar.
  • Tabiki logitech fakat microsoft ta sorunsuz bu ikisi gözü kapalı alınabilir. Diğerleri fiyatları uygun olduğu için alınır.
  • enteri büyük olan çıkarsa bende bunun alacam
  • quote:

Orjinalden alıntı: cenk_fb

quote:

ben bu klavyeyi görüdüm çok beğendim çok sessiz ve şık ilk fırsatta almayı düşünüyorum.
    buradaaaaa

/>

bende bunun bir değişik modeli var cidden çok sessiz ve şık bir ama bu klavyenin ENTER tuşunun ince olması biraz insanı zorluyor...

Beyler! daha yeni farkettim klavyemin üzerindeki mikrofon girişi çalışmıyor... Mikrofonda ve de vindovs mikrofon ayarlarında sorun yok çünkü kasanın arkasına direk sokuyorum çalışıyor mikrofonum.. ama klavyeye takınca çalışmıyor!! Gidip değiştireceğim klavyeyi..

İsterseniz siz de bir kontrol edin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sena23 -- 24 Aralık 2005 18:34:32 >

• Logitech® Media Keyboard Elite
    F/p ,kalite ve dahası ...tıkla
  • Dostum klavye mouse da logirech üstüne tanınam türkiye masasınıda yeni açtılar daha çok ürünü gelecek a4tech ve micrososft gibi markalrın hiç şansı yok artık 5 10 dolar satılır sana tavsiyem bu klavye olmalı....

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=2224&productid=bd90966
  • A4Tech KL(S)-7MU kullananlar huhuuu? bir bakın!

quote:

Orjinalden alıntı: theanswer

quote:

ben bu klavyeyi görüdüm çok beğendim çok sessiz ve şık ilk fırsatta almayı düşünüyorum.
    buradaaaaa

/>

Beyler! daha yeni farkettim klavyemin üzerindeki mikrofon girişi çalışmıyor... Mikrofonda ve de vindovs mikrofon ayarlarında sorun yok çünkü kasanın arkasına direk sokuyorum çalışıyor mikrofonum.. ama klavyeye takınca çalışmıyor!! Gidip değiştireceğim klavyeyi..

İsterseniz siz de bir kontrol edin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sena23 -- 25 Aralık 2005 12:19:00 >

• quote:

Orjinalden alıntı: R@J@

Dostum klavye mouse da logirech üstüne tanınam türkiye masasınıda yeni açtılar daha çok ürünü gelecek a4tech ve micrososft gibi markalrın hiç şansı yok artık 5 10 dolar satılır sana tavsiyem bu klavye olmalı....

kelimesi kelimesine doğrudur nevarsa logitech te var gerisi yalan dolan
    LX-500

• Peki logitech iyi tamamda bu markanın hiç F klavyesi yok mu ?
  • klavye alırken şunlara mutlaka özen gösteririm

1: yön tuşları diğer tuşlar ile yan yana olmuyacak

2: delete tuşu yön tuşlarının hemen üzerindeki sırada en solda yer alacak

3: backspace büyük olacak

4: yön tuşlarının altında ses aç kapa gibi tuşlar olmuyacak

5: q klavye olacak

bu özellikler olduktan sonra pekbişi farketmiyo benim için

ne derler bilirsiniz alışmış kudurmuştan beterdir
  • Benim klavye bu ancak A4 Tech'in mouse'u olsaydı ve klavyede tuşlara basarken böle bi yumuşaklık hissetseydim çok hoş olurdu...Onun için A4 Tech daha iyi ama Microsoft görünüş ve tuşların dizilişinde daha iyi..

• quote:

Orjinalden alıntı: leopars

Peki logitech iyi tamamda bu markanın hiç F klavyesi yok mu ?

duymadım ben hiç, Türkiye pazarına yeni yeni giriyolar yakında olabilir yani..
  • quote:

Orjinalden alıntı: OziiX
    ... ve klavyede tuşlara basarken böle bi yumuşaklık hissetseydim çok hoş olurdu...

abi senin başka bişeye ihtiyacın var bence :)
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.