Şimdi Ara

GELMİŞ GEÇMİŞ EN RAHAT KLAVYE ve MOUSE ( LÜTFEN BAŞKA TOPİK AÇMAYINIZ) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
203
Cevap
0
Favori
39.204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • logitech ve microsoft'un çoğu kaliteli ve rahattır
  • logitech
  • quote:

Orjinalden alıntı: memet

Arkadaşım bence nasıl alıştın bilmiyorum ama klavye dyimce "backspace" tuu bir kere nokta kadar olmamalı, uzun olanlardan olmalı ve "enter" tuşuda büyük olanlardan olmalı, rahat yazmak için...
    tabi bu arada birde ok tuşlarının olduğu kısım başka tuşlarla birleşik omamalı bence, ben bunların hepsini uyduruk ama çok rahat bir klavye olan Quake in uyduruk 7.5ytl lik bir modelinde buldum...
    işte resmi....

GELMİŞ GEÇMİŞ EN RAHAT KLAVYE ve MOUSE ( LÜTFEN BAŞKA TOPİK AÇMAYINIZ)

benim kullandıgım klavye ve sanki benim agzımdan yazmıs gibisi +1000000
    kesinlikle backspace büyük ve yon tusları diger tuslardan bagımsız enter tusu büyük olmalı ve bu klavye gercekten cok rahat

• A4tech'in office key works klavyelerınden bırını kullanıyorum kablosuzlardan.
    RFKBTX-5-1 die bir model...3 yıldır bunu kullanıyorum.altın kaplama klavye getırseler yınede bunu ısterım...:) mouseuda wardı bunun toplu oldugu ıcın we cok pıl yedıgı ıcın yerıne a4tech wop-35 mouse kullanıyorum yaklasık 2.5 yıldır.
    ama yenı aldıgım laptopuma buyuk ıhtımalle g5 alıcagım.zaten g5 olmasa bu mousedanda wazgecmem...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ekkkooo -- 22 Nisan 2007; 14:46:15 >
  • http://www.logitech.com/index.cfm/products/details/US/EN,CRID=2166,CONTENTID=10568

klavyenin kralı bu. ama getirmiyorlar. gelse satış rekoru kırar bu fiyatla. 30 dolar yurtdışı fiyatı. ve yok yok..
  • valla benim mause X750F çok mumnunum fiyatıda uygun.

Ama klavyem dandik Ama ne kadar dandik olursa olsun bi süre sonra alışıyorsunuz ve hiç sorun olmuyor.

G15 rahatmı bari?alanlar o kadar para veriyor bide rahat değilse diye merak ettimde
  • quote:

Orjinalden alıntı: **RaideN**

valla benim mause X750F çok mumnunum fiyatıda uygun.

Ama klavyem dandik Ama ne kadar dandik olursa olsun bi süre sonra alışıyorsunuz ve hiç sorun olmuyor.

G15 rahatmı bari?alanlar o kadar para veriyor bide rahat değilse diye merak ettimde

merhaba. ben G15 kullanıyorum ve çok memnunum. hem oyunlarda hemde yazı yazarken oldukça iyi. üstelik karanlıktaki performansıda çok güzel.

karanlıkta

genel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mageji -- 23 Nisan 2007; 18:24:33 >

• G15+G7 4ever
  • arkadaslar bu rsı ne oluyor ve logıtech lx 700 de var mı bnde bu klavyden var ama bılmıyorumm =)
  • microsofttan şaşma verdigin paraya deger
  • enter ve backspace tuşu büyük,

üzerinde ses açma kapama düğmesi olan,

; tuşu sağ shift tuşunun yanında olan

siyah bir klavye bulursanız bana da söyleyin ben bulamadım daha

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neuro -- 1 Mayıs 2007; 23:44:09 >
  • microsoft 4000 serisi klavye ve 6000 serisi mouse set olarak teknosa da var.cok rahat oyunlarda bazı sorunlar oluyor 3 tusa bırden basmak gereken durumlarda kullanılmıyor.örneğin yon tusları ıleri+e+w fifa w ıle ara pas atılmıyor.
  • ms. comfort value 2000 .
    şuan için yazı yazmak müthiş zevkli....

a4tech x7 1000dpi yanında misssgb

Enter Büyük / sıvı dökülmeleri için direk tehliyeleri var... sesisiz ve slim...

• Microsoft Basic Keyboard 1.0 A
  • Pegasus / Bien 73641 Klavye SET (kb+mouse+wireless) yeni tasarim , ince dizayn , yumusak tuslar.Fiyatta cok uygun tavsiye ederim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: neuro

enter ve backspace tuşu büyük,

+11111111111111

Bende arıyorum bu tür klavye...Tam bi tane beğeniyorum ya enteri küçük oluyor ya da backspace tuşu

Ya da istediğim gibi buluyorum bu sefer de tuşların arası çok büyük boşluklu oluyor,onlar da çok kullanışsız oluyor...

Yok mu böyle bir kaliteli klavye !?!?!

• quote:

Orjinalden alıntı: kyle007

quote:

Orjinalden alıntı: neuro

enter ve backspace tuşu büyük,

+11111111111111

Bende arıyorum bu tür klavye...Tam bi tane beğeniyorum ya enteri küçük oluyor ya da backspace tuşu

Ya da istediğim gibi buluyorum bu sefer de tuşların arası çok büyük boşluklu oluyor,onlar da çok kullanışsız oluyor...

Yok mu böyle bir kaliteli klavye !?!?!

bence enter tuşuna falan o kadar takmayın ben g15 alırken çok düşündüm enterı küçük diye inanin hemen alışıyor insan

bu arada en rahat klavye mouse
    Logitech g15 Razer Copperhead

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BAC mono -- 16 Mayıs 2007; 18:36:41 >

• En Rahat Klavye Eğer Türkçe Yazacaksanız F Kavyedir.

Nasıl olursa olsun F olsun yeter.

Türkçenin klavyesi F Klavyedir. Uyduruk Q Klavyeye ve onu Türkiyeye sokup gençlere bunu öğrenmeleri için başka alternatif tanımayan zihniyete

Janjanlı klavyeler yaparak Türklere Q Kullanmayı alışkanlık haline getirdikleri yetmiyormuş gibi şimdi bu janjan işini iyice artırıp Klavyelerde artık türkçe Karakterde kullanmamaya başladılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasok -- 19 Mayıs 2007; 0:34:24 >

• yıl 2007 hala millet neyin derdinde ya yuh
  • quote:

Orjinalden alıntı: Nitrogliserin

yıl 2007 hala millet neyin derdinde ya yuh

+1 Neyse bu konu uzatılmaya değmez...

Yahu benim bikaç msj önce yazdığıma uygun bir klavye tavsiyeniz yok mu
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.